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Titrable acidity in corn syrup : collaborative study = Acidité titrable du sirop de maïs : étude interlaboratoiresBERNETTI, R; OWEN, R.Journal - Association of official analytical chemists. 1983, Vol 66, Num 6, pp 1395-1399, issn 0004-5756Article

A research note. High fructose corn syrup replacement for sucrose in shortened cakes = Note de recherche. Remplacement du saccharose par du sirop de maïs enrichi en fructose, dans les gâteauxMCCULLOUGH, M. A. P; JOHNSON, J. M; PHILLIPS, J. A et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 536-537, issn 0022-1147Article

Zucker aus Stärke - Rückschau und Ausblick = Sucre à partir d'amidon - Revue et prospective = Sugar from starch - Review and outlookTEGGE, G.Stärke. 1984, Vol 36, Num 3, pp 77-85, issn 0038-9056Article

Glucose syrups a blueprint for improved confectioneryJACKSON, E. B.Indian Sugar. 1990, Vol 40, Num 6, pp 437-438, issn 0019-6428Article

Studies on the application of pullulanase in starch saccharification process = Etude de l'utilisation de la pullulanase dans le processus de saccharification de l'amidonSLOMINSKA, L; MACZYNSKI, M.Stärke. 1985, Vol 37, Num 11, pp 386-390, issn 0038-9056Article

Determination of functional groups in glucose isomerase = Détermination des groupements fonctionnels de la glucose isoméraseHOSCHKE, A; BALOGH, K; LASZLO, E et al.Stärke. 1984, Vol 36, Num 1, pp 26-30, issn 0038-9056Article

A new process combining adsorption and enzyme reaction for producing higher-fructose syrup = Nouveau procédé associant adsorption et réaction enzymatique en vue de la production de sirop de fructoseHASHIMOTO, K; ADACHI, S; NOUJIMA, H et al.Biotechnology and bioengineering. 1983, Vol 25, Num 10, pp 2371-2393, issn 0006-3592Article

Effect of glucose and other sugars on the β-1,4-glucosidase activity of Thermomonospora fusca = Effets du glucose et d'autres glucides sur l'activité de la β-1,4-glucosidase de Thermomonospora fuscaFERCHAK, J. D; PYE, E. K.Biotechnology and bioengineering. 1983, Vol 25, Num 12, pp 2855-2864, issn 0006-3592Article

Extrusion cooking of barley starch for the production of glucose syrup and ethanol = Cuisson par extrusion des amidons d'orge pour la fabrication de sirop de glucose et d'éthanolLINKO, P; HAKULIN, S; LINKO, Y. Y et al.Journal of cereal science (Print). 1983, Vol 1, Num 4, pp 275-284, issn 0733-5210Article

Apparent molar volumes and 1H-NMR relaxation values of glucose syrupsBIRCH, G. G; KARIM, R.Journal of the science of food and agriculture. 1992, Vol 58, Num 4, pp 563-568, issn 0022-5142Article

Optimierung der Gewinnung von Maltose-Sirupen durch verschiedene Enzymkombinationen = Optimisation, par combinaison de différentes enzymes, de la fabrication de sirops de maltose = Optimization of the production of maltose syrups by different enzyme combinationsTEGGE, V. G; RICHTER, G; RICHTER, G et al.RICHTER, G; RICHTER, G et al.Stärke. 1986, Vol 38, Num 2, pp 61-67, issn 0038-9056Article

Uses and analysis of sulfites in the corn wet milling industry = Utilisations et analyse des sulfites en industrie de mouture du maïsCOKER, L. E.Journal - Association of official analytical chemists. 1986, Vol 69, Num 1, pp 8-10, issn 0004-5756Article

Effect of sugar type and flour moisture on surface cracking of sugar-snap cookies = Effets de la nature des glucides et de l'humidité des farines sur les craquelures à la surface des biscuits sablésDOESCHER, L. C; HOSENEY, R. C.Cereal chemistry. 1985, Vol 62, Num 4, pp 263-266, issn 0009-0352Article

Oxidized glucose syrup. Production, parameters and food applications = Sirop de glucose oxydé. Production, paramètres et applications alimentairesGALLALI, Y. M; BIRCH, G. G.Stärke. 1985, Vol 37, Num 2, pp 58-61, issn 0038-9056Article

Development and use of a gas chromatographic method of analysis for low molecular weight compounds in glucose syrups and caramel colourings = Mise au point et utilisation d'une méthode de chromatographie gazeuse pour l'analyse des composés de faible masse moléculaire dans les sirops de glucose et dans les colorants caramelPATEY, A. L; SHEARER, G; KNOWLES, M. E et al.Food additives and contaminants. 1985, Vol 2, Num 4, pp 237-246, issn 0265-203XArticle

Mineral complexing properties of food carbohydrates = Propriétés de complexation des minéraux des glucides alimentairesCROSS, H; PEPPER, T; KEARSLEY, M. W et al.Stärke. 1985, Vol 37, Num 4, pp 132-135, issn 0038-9056Conference Paper

High performance liquid chromatographic separation of oligosaccharides using amine modified silica columns = Séparation des oligosides, par chromatographie liquide haute performance utilisant des colonnes de silice modifiées par des aminesNIKOLOV, Z. L; JAKOVLJEVIC, J. B; BOSKOV, Z. M et al.Stärke. 1984, Vol 36, Num 3, pp 97-100, issn 0038-9056Article

An evaluation of corn syrup in the diet of growing dairy calves = Evaluation du sirop de maïs dans la ration alimentaire de veaux de race laitière en croissanceKURZ, M. M; PEACOCK, D. K; PIPER, E. L et al.Nutrition reports international. 1987, Vol 35, Num 3, pp 625-631, issn 0029-6635Article

Modelling glucose/fructose isomerization with immobilized glucose isomerase in fixed and fluid bed reactors = Modélisation de l'isomérisation du glucose en fructose, par une glucose isomérase immobilisée, dans des réacteurs à lits fluidisés ou fixesBECK, M; KIESSER, T; PERRIER, M et al.Canadian journal of chemical engineering. 1986, Vol 64, Num 4, pp 553-560, issn 0008-4034Article

Formation d'oses et oligosides au cours de l'hydrolyse acide des pentosanes de l'épi de maïs et de l'hydrolyse ultérieure des glucides formésKAMIYAMA, Y; NAKAGAWA, M; SAKAI, Y et al.Nippon Nōgei Kagakukaishi. 1985, Vol 59, Num 12, pp 1239-1247, issn 0002-1407Article

Safety evaluation of glucose isomerase derived from Flavobacterium arborescens and used in production of high fructose corn syrup = Evaluation de l'innocuité de la glucose isomérase dérivée de Flavobacterium arborescens et utilisation dans la production de sirop de maïs riche en glucosePORTER, M. C; HARTNAGEL, R. JR; KOWALSKI, R. L et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 5, pp 359-371, issn 0362-028XArticle

Specific volume (density) of saccharide solutions (corn syrups and blends) and partial specific volumes of saccharide-water mixtures = Volume spécifique (densité) de solutions de saccharides (sirops de glucose et mélanges) et volumes spécifiques partiels de mélanges eau-oligosidesMAXWELL, J. L; KURTZ, F. A; STRELKA, B. J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 5, pp 974-979, issn 0021-8561Article

Isoamylase and its industrial significance in the production of sugars from starch = L'isoamylase et son importance industrielle dans la production de glucides à partir d'amidonHARADA, T.Biotechnology & genetic engineering reviews. 1984, Vol 1, pp 39-63, issn 0264-8725Article

Improved protocols for ELISA determination of gliadin in glucose syrupsIAMETTI, Stefania; CAPPELLETTI, Chiara; OLDANI, Antonio et al.Cereal chemistry. 2004, Vol 81, Num 1, pp 15-18, issn 0009-0352, 4 p.Article

Optimization of the lactic acid fermentation of hydrolyzed cod (Gadus morhua) gurry with corn syrup as carbohydrate sourceGIURCA, R; LEVIN, R. E.Journal of food biochemistry. 1993, Vol 16, Num 5, pp 277-289, issn 0145-8884Article

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