Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Skimmed milk")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 245

  • Page / 10
Export

Selection :

  • and

THEORETICAL STUDY OF THE INACTIVATION OF PHOSPHATASE DURING SPRAY DRYING OF SKIM-MILKWILJHUIZEN AE; KERKHOF PJA; BRUIN S et al.1979; CHEM. ENGNG SCI.; GBR; DA. 1979; VOL. 34; NO 5; PP. 651-660; BIBL. 17 REF.Article

Vérification industrielle de l'influence de certains paramètres technologiques de fabrication sur les propriétés physiques de la poudre de lait écréméBORIOS, M; LANCELOT, J; DAVENAS, P et al.Industries alimentaires et agricoles. 1984, Vol 101, Num 12, pp 1211-1219, issn 0019-9311Article

Vitamin A and haylike flavour in nonfat dry milk and pasteurized low fat milks = La vitamine A et le goût de foin du lait écrémé en poudre et des laits pasteurisés à faible teneur en matière grasseNAKAI, S; AMANTEA, G; EUGSTER, K et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 2, pp 116-122, issn 0315-5463Article

CHANGES IN THE HEAT STABILITY OF MILK PROTEIN DURING THE MANUFACTURE OF DRIED SKIM-MILK.MUIR DD; ABBOT J; SWEETSUR AWM et al.1978; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1978; VOL. 13; NO 1; PP. 45-53; BIBL. 16 REF.Article

Dissociation of the glycaemic and insulinaemic responses to whole and skimmed milkHOYT, Garrett; HICKEY, Matthew S; CORDAIN, Loren et al.British journal of nutrition. 2005, Vol 93, Num 2, pp 175-177, issn 0007-1145, 3 p.Article

Comparison of the hide powder azure and casein-trinitrobenzene sulfonic acid methods for determining proteolysis in skim milk = Comparaison des méthodes poudre de peau-bleu azur et caséine-trinitrobenzène-acide sulfonique pour déterminer la protéolyse du lait écréméMCKELLAR, R. C.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 6, pp 476-480, issn 0362-028XArticle

A robust plate assay for detection of extracellular microbial protease activity in metagenomic screens and pure culturesMORRIS, Laura S; EVANS, James; MARCHESI, Julian R et al.Journal of microbiological methods. 2012, Vol 91, Num 1, pp 144-146, issn 0167-7012, 3 p.Article

LACTASEBEHANDLUNG VON MAGERMILCH ZUR HERSTELLUNG LACTOSEREDUZIERTEN MAGERMILCHPULVERS. = TRAITEMENT PAR LA LACTASE DU LAIT ECREME POUR LA FABRICATION DE LAIT ECREME DESHYDRATE A TENEUR REDUITE EN LACTOSEKLOSTERMEYER H; HERLITZ E; JURGENS RH et al.1978; KIEL. MILCHWIRTSCH. FORSCH.-BER.; DEU; DA. 1978; VOL. 30; NO 3; PP. 295-340; ABS. ENG/FRE; BIBL. 103 REF.Article

Composition du lait de vache. II. Laits de consommation = Composition of cow's milk. II. Consumer's milkFAVIER, J. C.Cahiers de nutrition et de diététique. 1985, Vol 20, Num 5, pp 355-363, issn 0007-9960Article

Astringency of tea catechins: More than an oral lubrication tactile perceptROSSETTI, D; BONGAERTS, J. H. H; WANTLING, E et al.Food hydrocolloids. 2009, Vol 23, Num 7, pp 1984-1992, issn 0268-005X, 9 p.Article

Surface conditioning of stainless steel coupons with skim milk, buttermilk, and butter serum solutions and its effect on bacterial adherenceNGUYEN MANH DAT; LE DUC MANH; HAMANAKA, Daisuke et al.Food control. 2014, Vol 42, pp 94-100, issn 0956-7135, 7 p.Article

Inhibition of the antibacterial lactoperoxidase-thiocyanate-hydrogen peroxide system by heat-treated milk = Inhibition, par le lait traité thermiquement, du système antibactérien lactoperoxydase-thiocyanate-peroxyde d'hydrogèneEKSTRAND, B; MULLAN, W. M. A; WATERHOUSE, A et al.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 6, pp 494-498, issn 0362-028XArticle

Coagulation of homogenized milk particles by rennet = Coagulation par la présure des particules de lait homogénéiséROBSON, E. W; DALGLEISH, D. G.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 3, pp 417-424, issn 0022-0299Article

Selenium content of nonfat dry milk in various countries = Teneur en sélénium des laits écrémés en poudre de divers paysVARO, P; NUURTAMO, M; KOIVISTOINEN, P et al.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 9, pp 2071-2074, issn 0022-0302Article

Effet du préchauffage du lait écrémé avant évaporation sur l'antigénicité des protéines bovines chez le jeune enfantDILLON, J. C; HEURTELOU-VILLESAINT, M; RUEL, M et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 4, pp 229-233, issn 0315-5463Article

THE STABILITY, THERMAL DILATATION AND SOLIDIFICATION PROPERTIES OF PARTIALLY HYDROGENATED COTTONSEED OIL EMULSION IN SKIN MILKEL DIFRAWI EA; ISMAIL AA.1979; J. FOOD TECHNOL.; GBR; DA. 1979; VOL. 14; NO 1; PP. 41-48; BIBL. 9 REF.Article

PROPRIETES HYGROSCOPIQUES DU LAIT EN POUDRE DEGRAISSE RAPIDEMENT SOLUBLEGINZBURG AS; SYROEDOV VI; DERNEI J et al.1978; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; SUN; DA. 1978; NO 5; PP. 93-96; BIBL. 6 REF.Article

Effects of milk protein genetic variants and composition on heat stability of milk = Effets des variants génétiques des protéines du lait et de leur distribution sur la thermostabilité du laitMCLEAN, D. M; GRAHAM, E. R. B; PONZONI, R. W et al.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 2, pp 219-235, issn 0022-0299Article

Some physical aspects of aerated milk products = Quelques aspects physiques des produits laitiers aérésPRINS, A.Netherlands milk and dairy journal. 1986, Vol 40, Num 2-3, pp 203-215Article

Optimization of porous glass chromatography for size-fractionation of bovine casein micelles = Optimisation de la chromatographie sur verre poreux pour le fractionnement moléculaire des micelles de caséines bovinesMCNEILL, G. P; DONNELLY, W. J.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 1, pp 19-28, issn 0022-0299Article

Ultrafiltration of skimmilk in hollow fibers = L'ultrafiltration du lait écrémé sur des fibres creusesCHIANG, B. H; CHERYAN, M.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 340-344, issn 0022-1147Article

Fouling of hollow fibre membrane during ultrafiltration of skim milk = Encrassement des membranes en fibres creuses au cours de l'ultrafiltration du lait écréméPATEL, R. S; REUTER, H.Milchwissenschaft. 1985, Vol 40, Num 12, pp 731-733, issn 0026-3788Article

Use of chemical additives to improve the palatability of low fat milk = Utilisation d'additifs chimiques pour améliorer la palatabilité du lait à faible teneur en matière grasseGREEN, M. L; RIDOUT, E. A.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 3, pp 447-453, issn 0022-0299Article

CHOLESTEROL ESTERS OF SKIM MILKPARKS OW.1980; J. DAIRY SCI.; USA; DA. 1980; VOL. 63; NO 2; PP. 295-297; BIBL. 6 REF.Article

TOTAL SOLIDS IN NONFAT DRY MILK BY ATMOSPHERIC DRYING IN A FORCED AIR OVENSHERBON JW; MICKLE JB; WARD WD et al.1978; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; USA; DA. 1978; VOL. 61; NO 3; PP. 550-557; BIBL. 2 REF.Article

  • Page / 10