Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("TARTARIC ACID")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 725

  • Page / 29
Export

Selection :

  • and

THE METABOLISM OF TARTRATE IN MAN AND THE RAT.CHADWICK VS; VINCE A; KILLINGLEY M et al.1978; CLIN. SCI. MOLEC. MED.; G.B.; DA. 1978; VOL. 54; NO 3; PP. 273-281; BIBL. 21 REF.Article

BREVET 2.295.006 (A1) (7538859). - 18 DECEMBRE 1975. PROCEDE DE PRODUCTION DE L'ACIDE TARTRIQUE.sdPatent

PREVENTION DES PRECIPITATIONS TARTRIQUES DANS LES VINS AU MOYEN DU TRAITEMENT EN CONTINU PAR LE FROIDSERRANO M; SUDRAUD P; RIBEREAU GAYON P et al.1983; CONNAISSANCE DE LA VIGNE ET DU VIN; ISSN 0010-597X; FRA; DA. 1983; VOL. 17; NO 2; PP. 121-136; ABS. ENG/GER/ITA/SPA; BIBL. 18 REF.; 2 FIG./7 TABL.Article

A CRYSTALFLOW FOLYAMATOS BORKOSTABILIZALO ELJARAS = LE PROCEDE CONTINU CRYSTALFLOW POUR LA STABILISATION DU TARTRATEEDELENYI M; ASVANY A; CSEKEI J et al.1983; BORGAZDASAG; ISSN 0006-7741; HUN; DA. 1983; VOL. 31; NO 3; PP. 109-112; 2 FIG.Article

BREVET 2.325.615 (A1) (76 23470). - 30 JUILLET 1976. PROCEDE POUR REGLER LA PRISE DU PLATRE.sdPatent

ESSAI D'UN APPAREIL DE TRAITEMENT DES VINS PAR LE FROID EN CONTINU (SYSTEME CRYSTAL-FLOW, ALFA-LAVAL)BLOUIN J; DESENNE A.1983; CONNAISSANCE DE LA VIGNE ET DU VIN; ISSN 0010-597X; FRA; DA. 1983; VOL. 17; NO 2; PP. 137-150; ABS. ENG/ITA/SPA; 3 FIG./5 TABL.Article

LA SOLUBILITE ET LA CINETIQUE DE CRISTALLISATION DU TARTRATE DE CALCIUM DANS LE VINPOSTEL W.1983; BULLETIN DE L'O.I.V; ISSN 0029-7127; FRA; DA. 1983; VOL. 56; NO 629-630; PP. 554-568; BIBL. 19 REF.; 7 FIG./3 TABL.Conference Paper

PREVENTION DES PRECIPITATIONS TARTRIQUES DANS LES VINS PAR LE PROCEDE PAR CONTACTBLOUIN J; GUIMBEATEAU G; AUDOUIT P et al.1979; CONNAISS. VIGNE VIN; FRA; DA. 1979; VOL. 13; NO 2; PP. 149-169; ABS. ENG/GER/SPA/ITA; BIBL. 8 REF.Article

LES PRECIPITATIONS TARTRIQUES: LEUR IDENTIFICATION, LES CAUSES ET LES MOYENS DE LES PREVENIRHAGEN M.1979; REV. FR. OENOL.; FRA; DA. 1979; VOL. 16; NO 74; PP. 63-69Article

ANALYSE SPECTROPOLARIMETRIQUE. XII: AVANTAGE DU DOSAGE DU BERYLLIUM EN UTILISANT L'ACIDE D-TARTRIQUEBAKALOV VD; DUNINA VV; POTAPOV VM et al.1979; Z. ANAL. KHIM.; ISSN 0044-4502; SUN; DA. 1979; VOL. 34; NO 10; PP. 1919-1927; ABS. ENG; BIBL. 21 REF.Article

STABILISATION DES VINS PAR LE FROIDFEUILLAT M.1980; VIGNES ET VINS; FRA; DA. 1980; NO 291; PP. 12-20; BIBL. 8 REF.Article

DOSAGE COLORIMETRIQUE RAPIDE DE L'ACIDE TARTRIQUE DANS LES MOUTS ET LES VINS. (METHODE REBELEIN MODIFIEE).VIDAL M; BLOUIN J.1978; REV. FR. AENOL.; FRA; DA. 1978; VOL. 16; NO 70; PP. 39-46; BIBL. 8 REF.Article

SYNTHETIC TARTARIC ACID AND THE ECONOMICS OF FOOD ACIDULANTS.BEWSEY JA.1977; CHEM. AND INDUSTRY; G.B.; DA. 1977; NO 3; PP. 119-120Article

SOLID WASTE GENERATION AND BY-PRODUCT RECOVERY POTENTIAL FROM WINERY RESIDUES. = PRODUCTION DE DECHETS SOLIDES ET POSSIBILITE DE RECUPERATION DES SOUS-PRODUITS A PARTIR DES RESIDUS DE VINIFICATIONRICE AC.1976; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 27; NO 1; PP. 21-26; BIBL. 11 REF.Article

ETUDE DES COMPLEXES TARTRIQUES DU TUNGSTENE VI.CHAUVEAU F; ROELENS P; LEFEBVRE J et al.1976; REV. CHIM. MINER.; FR.; DA. 1976; VOL. 13; NO 6; PP. 564-582; ABS. ANGL.; BIBL. 19 REF.Article

Stabilisation tartrique des vins. Utilisation d'équipements de réfrigération existantsCHABAS, J.Revue générale du Froid. 1984, Vol 74, Num 3, pp 157-160, issn 0035-3205Article

(R, R)-Tartaric acid on Ni(1 1 0): the dynamic nature of chiral adsorption motifsHUMBLOT, Vincent; HAQ, Sam; MURYN, Chris et al.Journal of catalysis (Print). 2004, Vol 228, Num 1, pp 130-140, issn 0021-9517, 11 p.Article

Subchronic and Reproductive/Developmental (Screening Level) Toxicity of Complexation Products of Iron Trichloride and Sodium Tartrate (FemTA)LYNCH, Barry; EMMEN, Harry; VAN OTTERDIJK, Francois et al.Journal of food science. 2013, Vol 78, Num 7-9, issn 0022-1147, T1476-T1485Article

Chemical modeling for pH prediction of acidified musts with gypsum and tartaric acid in warm regionsGOMEZ, J; LASANTA, C; PALACIOS-SANTANDER, J. M et al.Food chemistry. 2015, Vol 168, pp 218-224, issn 0308-8146, 7 p.Article

Identification of Natural Antimicrobial Substances in Red Muscadine Juice against CronobactersakazakiiKIM, T. J; WENG, W. L; SILVA, J. L et al.Journal of food science. 2010, Vol 75, Num 3, issn 0022-1147, M150-M154Article

Comparative results of kinetic data obtained with different methods for complex decomposition stepsVLASE, T; VLASE, Gabriela; BIRTA, Nicoleta et al.Journal of thermal analysis and calorimetry. 2007, Vol 88, Num 3, pp 631-635, issn 1388-6150, 5 p.Conference Paper

EARLY HYDRATION BEHAVIOUR OF PORTLAND CEMENT CONTAINING TARTARO- AND TITANOGYPSUMBENSTED J.1981; CEM. CONCR. RES.; ISSN 0008-8846; USA; DA. 1981; VOL. 11; NO 2; PP. 219-226; ABS. POR; BIBL. 8 REF.Article

STABILISATION DES VINS VIS-A-VIS DES PRECIPITATIONS TARTRIQUES = STABILIZATION OF WINES, IN RELATION TO TARTRIC PRECIPITATIONSLISSARRE THIERRY.1981; ; FRA; DA. 1981; 45 P.; 30 CM; BIBL. 16 REF.; TH. D.: PHARM./MONTPELLIER 1/1981Thesis

ZUR BEURTEILUNG VON WEINSAEURE IN FRUCHTSAEFTEN UND FRUCHTWEINEN = DOSAGE DE L'ACIDE TARTRIQUE DANS LES JUS ET VINS DE FRUITSBANDION F; VALENTA M.1981; MITT. HOCHEREN BUNDESLEHR-VERSUCHANST. WEIN-OBSTB., KLOSTERNEUB.; ISSN 0369-2892; AUT; DA. 1981; VOL. 31; NO 5; PP. 200-203; ABS. ENG/FRE; BIBL. 9 REF.Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE DES COMPLEXES DU BERYLLIUM. X: CHELATION DES IONS BE2+ PAR LES ACIDES MALIQUE ET TARTRIQUE. ETUDE POTENTIOMETRIQUEDUC G; THOMAS DAVID G.1980; BULL. SOC. CHIM. FR.; ISSN 0037-8968; FRA; DA. 1980; NO 5-6 PART. 1; PP. I.169-I.172; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.Article

  • Page / 29