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ROASTING VS COOKING IN A MODEL SYSTEM : TENDERNESS OF BULL ADDUCTOR MUSCLE, CONVENTIONALLY CHILLED OR ELECTRICALLY STIMULATED-HOT BONED = LE GRILLAGE ET LA CUISSON EN SYSTEME MODELE : TENDRETE DU MUSCLE ADDUCTOR DE CARCASSE DE TAUREAU, REFRIGEREE DE FACON CONVENTIONNELLE, OU STIMULEE ELECTRIQUEMENT ET DESOSSEE A CHAUDNAEWBANIJ JO; HARRISON DL; STONE MB et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 337-342; BIBL. 41 REF.; 3 FIG./5 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF BLADE SIZE FOR MECHANICALLY TENDERIZING BEEF ROUNDS. = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE LA DIMENSION DES LAMES POUR L'ATTENDRISSEMENT MECANIQUE DES ROTIS DE BOEUF.MANDIGO RW; OLSON DG.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 2095-2096; BIBL. 18 REF.; 2 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF MARINATION UPON MINERAL CONTENT AND TENDERNESS OF BEEF = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE LA MARINADE SUR LES TENEURS EN ELEMENTS MINERAUX ET SUR LA TENDRETE DE LA VIANDE DE BOEUFHOWAT PM; SIEVERT LM; MYERS PJ et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 662-663; BIBL. 16 REF.; 2 TABL.Article

EFFECTS OF HEATING SYSTEM, TEMPERATURE AND RATE OF HEATING ON SENSORY CHARACTERISTICS OF BEEF. = EFFETS DU MODE DE CUISSON, DE LA TEMPERATURE ET DE LA VITESSE DE CUISSON SUR LES CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES DE LA VIANDE DE BOEUF.BRADY P; PENFIELD MP.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1783-1792; 4 P.; BIBL. 18 REF.; 4 TABL.Article

TURKEY AS A RAW MATERIAL FOR PRODUCT MANUFACTURE = LA VIANDE DE DINDE COMME MATIERE PREMIERE EN FABRICATION DE PRODUITS ALIMENTAIRESJONES JM; MEAD GC.1983; FOOD (LONDON. 1979); ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 7; PP. 20-23; 3 P.; 6 PHOTO./3 TABL.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR KAELTEVERKUERZUNG BEIM ABKUEHLEN VON SCHAFFLEISCH = ETUDE DE LA RETRACTION AU FROID DE LA VIANDE DE MOUTONSPECHT H; RADESPIEL E; KUNIS J et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 3; PP. 285-291; ABS. ENG/RUS; BIBL. 22 REF.; 5 FIG.Article

HISTOLOGICAL CHARACTERISTICS OF BEEF AND PORK COOKED BY DRY OR MOIST HEAT IN A CONVENTIONAL OR MICROWAVE OVEN. = CARACTERISTIQUES HISTOLOGIQUES DES VIANDES DE BOEUF ET DE PORC CUITES PAR CHALEUR SECHE OU HUMIDE, DANS DES FOURS CONVENTIONNELS OU A MICROONDES.CHAMBERS IV E; COWAN OA; HARRISON DL et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1936-1947; 5 P.; BIBL. 26 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

EFFECT OF ELECTRICAL STIMULATION ON THE TENDERIZATION OF MUTTON BY AGING = EFFET DE LA STIMULATION ELECTRIQUE SUR L'ATTENDRISSEMENT DE LA VIANDE DE MOUTON PAR MATURATIONMOLLER AJ; BOUTON PE; HARRIS PV et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 874-896; 5 P.; BIBL. 28 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

INFLUENCE OF RATE AND LENGTH OF COOKERY UPON PRODUCT ATTRIBUTES OF PRE- AND POST-RIGOR BEEF = INFLUENCE DE LA VITESSE ET DE LA DUREE DE CUISSON SUR LES CARACTERISTIQUES DE LA VIANDE DE BOEUF, PRE- ET POST-RIGORRAY EE; BERRY BW; LOUCKS LJ et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 343-359; 4 P.; BIBL. 26 REF.; 7 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. A MODIFIED SAMPLE PREPARATION METHOD FOR MEASURING MEAT TENDERNESS BY THE KRAMER SHEAR PRESS. = NOTE DE RECHERCHE. METHODE MODIFIEE DE PREPARATION DES ECHANTILLONS POUR LA MESURE, A LA PRESSE KRAMER, DE LA TENDRETE DE LA VIANDELEE YB.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 304-305; BIBL. 5 REF.; 2 TABL.Article

PHYSICAL AND ORGANOLEPTIC COMPARISONS BETWEEN SCALELESS FOWL AND COMMERCIAL BROILERS = COMPARAISON DES PROPRIETES PHYSIQUES ET ORGANOLEPTIQUES DES POULES DE RACE "DEPLUMEES" ET DES POULETS DU COMMERCESLAVIN DJ; HALPIN ES; BIRRENKOTT GP JR et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 7; PP. 1201-1204; BIBL. 6 REF.; 3 TABL.Article

A COMPARISON OF SOME PROPERTIES OF BEEF AND BUFFALO (BUBALUS BUBALIS) MEAT = COMPARAISON DE QUELQUES PROPRIETES DES VIANDES DE BOEUF ET DE BUFFLE (BUBALUS BUBALIS)ROBERTSON J; BOUTON PE; HARRIS PV et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 686-694; 6 P.; BIBL. 14 REF.; 6 TABL.Article

EFFECT OF AGE AND SEX ON THE BIOPHYSICAL PROPERTIES OF FRESH BEEF MUSCLE FROM BULLOCKS AND STEERS = EFFET DE L'AGE ET DU SEXE SUR LES PROPRIETES BIOPHYSIQUES DE LA VIANDE MUSCULAIRE FRAICHE DE BOEUFS ET DE TAUREAUXSINK JD; TURGUT H; MANN OM et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 844-847; BIBL. 18 REF.; 5 TABL.Article

PHYSICAL CHARACTERISTICS OF PECTORALIS SUPERFICIALIS FROM BRINE-CHILLED BROILER CARCASSES = CARACTERISTIQUES PHYSIQUES DU MUSCLE PECTORALIS SUPERFICIALIS PROVENANT DE CARCASSES DE POULETS REFRIGEREES EN SAUMUREJANKY DM; CARPENTER MD; FLETCHER DL et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 3; PP. 433-436; BIBL. 19 REF.; 1 TABL.Article

PREDICTION DE LA TENDRETE DE LA VIANDE BOVINE PAR MESURE DE LA FORCE DE CISAILLEMENT MAXIMALE ET PAR L'ANALYSE SENSORIELLEDEMEYER D; HINDRYCKX P; VERBEKE R et al.1983; REVUE DE L'AGRICULTURE; ISSN 0035-1296; BEL; DA. 1983; VOL. 36; NO 2; PP. 281-289; BIBL. 22 REF.; 2 FIG./4 TABL.Article

GENETIC ADVANCE THROUGH MASS SELECTION FOR TENDERNESS IN SWEET CORNITO GM; BREWBAKER JL.1981; J. AM. SOC. HORTIC. SCI.; USA; DA. 1981; VOL. 106; NO 4; PP. 496-499; BIBL. 10 REF.Article

BEEF TENDERNESS AND PALATABILITY AS INFLUENCED BY CHEMICAL MEASURES AND QUALITY AND YIELD GRADE FACTORS = INFLUENCE DES MESURES CHIMIQUES ET DE FACTEURS DE QUALITE ET DE RENDEMENT SUR LES RESULTATS DE L'EVALUATION DE LA TENDRETE ET DE LA PALATABILITE DE LA VIANDE DE BOEUFJOST LK; DINKEL CA; COSTELLO WJ et al.1983; JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE; ISSN 0021-8812; USA; DA. 1983; VOL. 56; NO 5; PP. 1077-1087; BIBL. 22 REF.; 4 FIG./6 TABL.Article

COMPARISON OF RESTRUCTURED CHOPS MANUFACTURED FROM PRERIGOR AND POSTRIGOR PORK = COMPARISON DES COTELETTES RECONSTITUEES, OBTENUES A PARTIR DE VIANDE DE PORC PRE- OU POSTRIGORMARRIOTT NG; GRAHAM PP; BOVARD KP et al.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 7; PP. 589-595; 4 P.; BIBL. 11 REF.; 3 FIG.Article

EFFECTS OF CARCASS MATURITY ON COLLAGEN SOLUBILITY AND PALATABILITY OF BEEF FROM GRAIN-FINISHED STEERS = EFFETS DU DEGRE DE MATURATION DES CARCASSES SUR LA SOLUBILITE DU COLLAGENE ET SUR LA PALATABILITE DE LA VIANDE DE BOEUF PROVENANT D'ANIMAUX ALIMENTES EN FINITION PAR DES RATIONS ENERGETIQUESMILLER RK; TATUM JD; CROSS HR et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 484-525; 4 P.; BIBL. 34 REF.; 2 TABL.Article

EFFECTS OF ELECTRICAL STIMULATION, AGING, AND BLADE TENDERIZATION ON HOT-BONED BEEF PSOAS MAJOR AND TRICEPS BRACHII MUSCLES. = EFFETS DE LA STIMULATION ELECTRIQUE, DE LA MATURATION ET DE L'ATTENDRISSEMENT PAR LAMES SUR LES MUSCLES PSOAS MAJOR ET TRICEPS BRACHII DE BOEUF, DESOSSES A CHAUDLYON M; KASTNER CL; DIKEMAN ME et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 131-135; BIBL. 37 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article

MUSCLE MINERAL CONCENTRATIONS AS PREDICTORS OF TASTE PANEL SENSORY ATTRIBUTES OF BEEF = LES CONCENTRATIONS EN ELEMENTS MINERAUX DU MUSCLE, POUR LA PREVISION DES PROPRIETES ORGANOLEPTIQUES DE LA VIANDE DE BOEUFNOUR AYM; THONNEY ML; ARMBRUSTER G et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1170-1182; 3 P.; BIBL. 14 REF.; 3 TABL.Article

POSTMORTEM MUSCLE METABOLISM AND MEAT TENDERNESS. = LE METABOLISME, POST-MORTEM DU MUSCLE ET LA TENDRETE DE LA VIANDECALKINS CR; BRANECKY L; DUTSON TR et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 23-35; 4 P.; BIBL. 28 REF.; 3 TABL.Article

EINFLUSS DER ELEKTROSTIMULATION AUF DIE FLEISCHQUALITAET BEI UNTERSCHIEDLICHER LAGERUNG. = EFFET DE LA STIMULATION ELECTRIQUE SUR LA QUALITE DE LA VIANDE STOCKEE DANS DIFFERENTES CONDITIONSFOLTYS V; JEDLICKA J; MOJTO J et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 2; PP. 240-242; ABS. ENG; BIBL. 19 REF.; 3 TABL.Article

KUEHLEN, GEFRIEREN UND AUFTAUEN : KOLLOIDCHEMISCHE ASPEKTE DER FLEISCHQUALITAET = REFRIGERATION, CONGELATION ET SURGELATION : ASPECTS, LIES A LA CHIMIE DES COLLOIDES, DE LA QUALITE DE LA VIANDEHONIKEL KO; HAMM R.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 7; PP. 1118-1127; 8 P.; BIBL. 7 REF.; 8 FIG.Article

EINFLUSS DER ELEKTROSTIMULATION AUF DIE FLEISCHQUALITAET VERSCHIEDENER SCHLACHTKOERPERTEILE = INFLUENCE DE LA STIMULATION ELECTRIQUE SUR LA QUALITE DE LA VIANDE DES DIVERS QUARTIERS DE LA CARCASSE DE BOEUFMOJTO J; JEDLICKA J; JAJCAY J et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 9; PP. 1471-1473; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.; 3 TABL.Article

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