Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("TONROY BR")

Results 1 to 4 of 4

  • Page / 1

Export

Selection :

  • and

EFFECT OF ROASTING CORN AT DIFFERENT TEMPERATURES ON GRAIN CHARACTERISTICS AND IN VITRO STARCH DIGESTIBILITY = EFFET DE LA TORREFACTION DU MAIS A DIFFERENTES TEMPERATURES SUR LES CARACTERISTIQUES DU GRAIN ET LA DIGESTIBILITE IN VITRO DE L'AMIDONTONROY BR; PERRY TW.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 4; PP. 566-569; BIBL. 11 REF.Article

IN VITRO DIGESTION OF RAW, ROASTED, AND PRESSURE FLAKED CORN = DIGESTION IN VITRO DE MAIS CRU, TORREFIE OU PRESSE EN FLOCONSTONROY BR; PERRY TW.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO NO 12; PP. 1508-1511; BIBL. 14 REF.Article

DRY, ENSILED HIGH-MOISTURE, ENSILED RECONSTITUTED HIGH-MOISTURE AND VOLATILE FATTY ACID TREATED HIGH MOISTURE CORN FOR GROWING-FINISHING BEEF CATTLE = MAIS DESHYDRATE, A HAUTE TENEUR EN EAU ET ENSILE, A HAUTE TENEUR EN EAU, RECONSTITUE ET ENSILE OU A HAUTEUR EN EAU ET TRAITE PAR DES ACIDES GRAS VOLATILS, POUR DES BOVINS DE BOUCHERIE EN CROISSANCE-FINITIONTONROY BR; PERRY TW; BEESON WM et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 931-936; BIBL. 23 REF.Article

COMPARATIVE NUTRITIVE VALUE OF RAW, ROASTED, ENSILED HIGH-MOISTURE AND PRESSURE FLAKED CORN FOR GROWING-FINISHING BEEF CATTLE = COMPARAISON DE LA VALEUR NUTRITIVE, POUR DES BOVINS DE BOUCHERIE EN CROISSANCE FINITION, DE MAIS CRU, TORREFIE, ENSILE A FORTE HUMIDITE OU MIS EN FLOCONS SOUS PRESSIONPERRY TW; TONROY BR; PETERSEN RC et al.1975; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 6; PP. 1214-1221; BIBL. 28 REF.Article

  • Page / 1