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EFFECT OF ROASTING CORN AT DIFFERENT TEMPERATURES ON GRAIN CHARACTERISTICS AND IN VITRO STARCH DIGESTIBILITY = EFFET DE LA TORREFACTION DU MAIS A DIFFERENTES TEMPERATURES SUR LES CARACTERISTIQUES DU GRAIN ET LA DIGESTIBILITE IN VITRO DE L'AMIDONTONROY BR; PERRY TW.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 4; PP. 566-569; BIBL. 11 REF.Article

IN VITRO DIGESTION OF RAW, ROASTED, AND PRESSURE FLAKED CORN = DIGESTION IN VITRO DE MAIS CRU, TORREFIE OU PRESSE EN FLOCONSTONROY BR; PERRY TW.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO NO 12; PP. 1508-1511; BIBL. 14 REF.Article

DRY, ENSILED HIGH-MOISTURE, ENSILED RECONSTITUTED HIGH-MOISTURE AND VOLATILE FATTY ACID TREATED HIGH MOISTURE CORN FOR GROWING-FINISHING BEEF CATTLE = MAIS DESHYDRATE, A HAUTE TENEUR EN EAU ET ENSILE, A HAUTE TENEUR EN EAU, RECONSTITUE ET ENSILE OU A HAUTEUR EN EAU ET TRAITE PAR DES ACIDES GRAS VOLATILS, POUR DES BOVINS DE BOUCHERIE EN CROISSANCE-FINITIONTONROY BR; PERRY TW; BEESON WM et al.1974; J. ANIMAL SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 931-936; BIBL. 23 REF.Article

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