Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("TOURTEAU OLEAGINEUX")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 502

  • Page / 21
Export

Selection :

  • and

UTILISATION DES TOURTEAUX TRAITES AU FORMOL PAR LES VACHES LAITIERESVERITE R; HODEN A; JOURNET M et al.1974; CENTRE RECH. ZOOTECH. VETER. THEIX, BULL. TECH.; FR.; DA. 1974; NO 18; PP. 5-10; BIBL. 2 REF.Article

La désolvantation des tourteaux de colzaEVRARD, J; GUILLAUMIN, R.Revue française des corps gras. 1983, Vol 30, Num 11-12, pp 445-451, issn 0035-3000Article

PHENOLIC ACIDS IN OILSEED FLOURS = ACIDES PHENOLIQUES DES FARINES D'OLEAGINEUXKOZLOWSKA H; ZADERNOWSKI R; SOSULSKI FW et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 5; PP. 449-453; ABS. GER/RUS; BIBL. 12 REF.; 4 TABL.Conference Paper

PREDESOLVENTIZING OF SOYBEAN MEAL = PREDESOLVANTATION DU TOURTEAU DE SOJAWEBER K.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 430-434; 7 FIG./1 TABL.Article

CURRENT TRENDS IN MEAL DESOLVENTIZING = TENDANCES ACTUELLES EN DESOLVANTATION DU TOURTEAUBECKER KW.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 216-219; BIBL. 5 REF.; 7 FIG./1 TABL.Article

VORENTBENZINIERUNG VON EXTRAKTIONSSCHROT = ELIMINATION DU BENZENE DANS LES TOURTEAUX D'EXTRACTIONWEBER K.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 6; PP. 228-230; ABS. ENGConference Paper

TRANSPORT PNEUMATIQUE DU TOURTEAU DE PRESSAGE EN GROS MORCEAUXKHODEEV NE; BABICH AV; GAKHOV NP et al.1977; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 9; PP. 37-38Article

DER DESOLVENTIZER-TOASTER-TROCKNER-KUEHLER (TTK), EIN NEUVES VERFAHREN BEI DER VERARBEITUNG VON OLSAATEN = LE DESESSENCIEUR-CUISEUR-SECHEUR-REFROIDISSEUR, UN NOUVEAU PROCEDE DE TRAITEMENT DES OLEAGINEUX.SCHUMACHER H.1976; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 78; NO 2; PP. 56-59; ABS. ANGLArticle

METHODE DE FIXATION DE COLORANTS POUR L'EVALUATION DE L'INTENSITE DU TRAITEMENT THERMIQUE DES TOURTEAUX D'EXTRACTION DE SOJAKRASIL'NIKOV VN; KYUZ EP; STOJKOVA VJ et al.1983; MASLO-ZHIROVAJA PROMYSHLENNOST'; ISSN 0025-4649; SUN; DA. 1983; NO 3; PP. 25-27; BIBL. 2 REF.; 2 TABL.Article

VORENTBENZINIERUNG VON EXTRAKTIONSSCHROT = ELIMINATION PRELIMINAIRE DE L'ESSENCE DES TOURTEAUX D'EXTRACTIONWEBER K.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 6; PP. 228-230; ABS. ENGArticle

PERFECTIONNEMENT DE L'EVAPORATEUR A 10 EFFETS SKET POUR ELIMINER L'ESSENCE DE RESIDUS D'OLEAGINEUXFEDOTCHEV VA; BEZUGLOV IE; MASLENNIKOV GS et al.1979; MASLOZHIR. PROMYSHL.; SUN; DA. 1979; NO 6; PP. 40-42; BIBL. 2 REF.Article

Carbohydrate composition of mustard (Brassica juncea) seed meal = Composition en glucides de tourteaux de graines de moutarde (Brassica juncea)KANYA, T. C. S; URS, M. K.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 3, pp 125-126, issn 0022-1155Article

Recovery of water-soluble solvents from oilseeds = Récupération des solvants hydrosolubles dans les oléagineuxKARNOFSKY, G.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1985, Vol 62, Num 4, pp 697-699, issn 0003-021XArticle

Composition of free and hydrolyzable phenolic acids in defatted flours of ten oilseeds = Composition en acides phénoliques libres et hydrolysables des farines délipidées de dix oléagineuxDABROWSKI, K. J; SOSULSKI, F. W.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 1, pp 128-130, issn 0021-8561Article

EVALUATION OF CONCENTRATED WHEY AND CANOLA MEAL MIXTURE AS A SUBSTITUTE FOR GRAIN IN THE RATIONS OF CALVES = EVALUATION DES MELANGES DE LACTOSERUM CONCENTRE ET DE TOURTEAUX DE COLZA COMME ALIMENT DE REMPLACEMENT DES CEREALES DANS LES RATIONS DES VEAUXFISHER LJ.1983; CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE; ISSN 0008-3984; CAN; DA. 1983; VOL. 63; NO 3; PP. 587-593; ABS. FRE; BIBL. 14 REF.; 5 TABL.Article

EFFECT OF DIETARY CONDITION ON MILK PRODUCTION AND COMPOSITION OF COWS AND BUFFALOES DURING ONE LACTATION = EFFET DU MODE D'ALIMENTATION SUR LA PRODUCTION ET LA COMPOSITION DU LAIT DE VACHES ET DE BUFFLESSES DURANT UNE PERIODE DE LACTATIONPATEL MJ; PATEL GK; PATEL RM et al.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 5; PP. 201-204; ABS. GER; BIBL. 11 REF.; 4 TABL.Article

STUDY OF THE NEUTRAL LIPIDS OF SUNFLOWER MEAL AND ISOLATES = ETUDE SUR LES LIPIDES NEUTRES DES ISOLATS ET DES TOURTEAUX DE TOURNESOLMILLAN F; VIOQUE E; MAZA MP et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 7; PP. 1321-1325; BIBL. 18 REF.; 1 FIG./8 TABL.Article

THE PRESENCE OF NITRILES IN RAPESEED MEAL. = PRESENCE DE NITRILES DANS LE TOURTEAU DE COLZAKLEPACKA M; RUTKOWSKI A.1982; ACTA ALIMENTARIA POLONICA; ISSN 0137-1495; POL; DA. 1982; VOL. 8; NO 1-2; PP. 3-10; ABS. POL; BIBL. 16 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article

L'EVOLUTION DU MARCHE DES OLEAGINEUX DE MI-DECEMBRE 1980 A MI-JANVIER 1981BROCHE G.1981; OLEAGINEUX; ISSN 0030-2082; FRA; DA. 1981; VOL. 36; NO 2; PP. 93-95Article

VALEUR D'EMPLOI DE DIFFERENTS TOURTEAUX DE COLZA CHEZ LA LAPINE REPRODUCTRICELEBAS F.1981; INF. TECH.-CETIOM; ISSN 0374-1451; FRA; DA. 1981; NO 76; PP. 12-17; ABS. ENG/GER; BIBL. 3 REF.Article

DETOXIFICATION AND NUTRITIONAL EVALUATION OF SOLVENT EXTRACTED EGYPTIAN COTTONSEED MEAL = DETOXIFICATION ET EVALUATION NUTRITIONNELLE DES TOURTEAUX DE COTON EGYPTIENS EXTRAITS PAR SOLVANTEL NAHRY FI; BASSILY NS; THARRWAT SA et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 6; PP. 537-544; ABS. GER/RUS; BIBL. 25 REF.; 4 TABL.Article

LE TOURTEAU DE COLZA: CARACTERISTIQUES ET TECHNOLOGIEBAUDET JJ; EVRARD J.1982; REV. ALIMENT. ANIM.; FRA; DA. 1982; NO 352; PP. 33-41Article

BIOCHEMICAL EFFECTS OF RAPESEED MEAL IN ALBINO RATS. = EFFETS BIOCHIMIQUES DES TOURTEAUX DE COLZA CHEZ LE RAT ALBINOSGARG SK; SHARMA AK; SINGH L et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 19; NO 3; PP. 121-122; BIBL. 13 REF.; 1 TABL.Article

NUTRITIONAL EVALUATION OF MEALS AND MEAL FRACTIONS DERIVED FROM RAPE AND MUSTARD SEEDSARWAR G; BELL JM; SHARBY TF et al.1981; CAN. J. ANIM. SCI.; ISSN 0008-3984; CAN; DA. 1981; VOL. 61; NO 3; PP. 719-733; ABS. FRE; BIBL. 2 P.Article

COMPARISON OF THE WHIPPABILITY OF DEFATTED MEALS FROM THREE HYBRID VARIETIES OF SUNFLOWER SEED = COMPARAISON DE L'APTITUDE AU FOUETTAGE DES TOURTEAUX DELIPIDES DE TROIS VARIETES HYBRIDES DE TOURNESOLHOLM ET; BREEDON CH.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1131-1134; BIBL. 26 REF.; 2 FIG./1 TABL.Article

  • Page / 21