Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("TRESSL R")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 39

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

DIFFERENTIATION OF YELLOW AND PURPLE PASSION FRUITS BY INVESTIGATION OF THEIR ESTER COMPOSITION = DIFFERENCIATION, PAR ANALYSE DE LEUR COMPOSITION EN ESTERS, DES FRUITS DE LA PASSION JAUNES ET POURPRESENGEL KH; TRESSL R.1983; CHEMIE MIKROBIOLOGIE TECHNOLOGIE DER LEBENSMITTEL; ISSN 0366-7154; DEU; DA. 1983; VOL. 8; NO 2; PP. 33-39; ABS. GER; BIBL. 24 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article

FORMATION OF AROMA COMPONENTS FROM NONVOLATILE PRECURSORS IN PASSION FRUIT = FORMATION DES COMPOSES DE LA FLAVEUR A PARTIR DES PRECURSEURS NON VOLATILS DANS LES FRUITS DE LA PASSIONENGEL KH; TRESSL R.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 5; PP. 998-1002; BIBL. 23 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article

FORMATION OF EIGHT-CARBON AND TEN CARBON COMPONENTS IN MUSHROOMS (AGARICUS CAMPESTRIS)TRESSL R; BAHRI D; ENGEL KH et al.1982; J. AGRIC. FOOD CHEM.; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1982; VOL. 30; NO 1; PP. 89-93; BIBL. 21 REF.Article

LIPID OXIDATION IN FRUITS AND VEGETABLESTRESSL R; DAOUD BAHRI; ENGEL KH et al.1981; A.C.S. SYMP. SER.; ISSN 0097-6156; USA; DA. 1981; NO 170; PP. 213-232; BIBL. 30 REF.Conference Paper

GASCHROMATOGRAPHISCH-MASSENSPEKTROMETRISCHE UNTERSUCHUNG VON N-ALKYL- UND N-FURFURYLPYRROLEN IN ROESTKAFFEE = ANALYSE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE ET SPECTROMETRIE DE MASSE DES N-ALKYL ET N-FURFURYLPYRROLES DANS LE CAFE TORREFIETRESSL R; GRUENEWALD KG; SILWAR R et al.1981; CHEM., MIKROBIOL., TECHNOL. LEBENSM.; ISSN 0366-7154; DEU; DA. 1981; VOL. 7; NO 1; PP. 28-32; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

FORMATION OF FLAVOR COMPONENTS IN ASPARAGUS. I. BIOSYNTHESIS OF SULFUR-CONTAINING ACIDS IN ASPARAGUS.TRESSL R; HOLZER M; APETZ M et al.1977; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 25; NO 3; PP. 455-459; BIBL. 9 REF.Article

FLUECHTIGE PHENOLISCHE VERBINDUNGEN IN BIER, RAUCHBIER UND SHERRY. = COMPOSES PHENOLIQUES VOLATILS DANS BIERE, BIERE FUMEE ET XERESTRESSL R; RENNER R; APETZ M et al.1976; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 162; NO 2; PP. 115-122; ABS. ANGL.; BIBL. 31 REF.Article

SUR LA FORMATION ET L'ANALYSE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE ET SPECTROMETRIE DE MASSE DES CONSTITUANTS AROMATIQUES DANS QUELQUES VEGETAUX.TRESSL R; BAHRI D; HOLZER M et al.1976; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1976; VOL. 69; NO 746; PP. 715-724; BIBL. 22 REF.Article

MALZOXAZIN, EINE TRICYCLISCHE VERBINDUNG AUS GERSTENMALZTRESSL R; HELAK B; REWICKI D et al.1982; HELV. CHIM. ACTA; ISSN 0018-019X; CHE; DA. 1982; VOL. 65; NO 2; PP. 483-489; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.Article

DIPHENOLE UND CARAMELKOMPONENTEN IN ROESTKAFFEES VERSCHIEDENER SORTEN. II = DIPHENOLS ET CARAMELS DANS DIVERSES VARIETES DE CAFE TORREFIE. IITRESSL R; DAOUD BAHRI; KOPPLER H et al.1978; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 167; NO 2; PP. 111-114; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

Biosynthesis of (R)-γ-decanolactone in the yeast Sporobolomyces odorusHAFFNER, T; TRESSL, R.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1996, Vol 44, Num 5, pp 1218-1223, issn 0021-8561Article

Microbial transformation of (-)-vernolic acid into (4R,5R)-5-hydroxy-γ-decalactoneALBRECHT, W; TRESSL, R.Tetrahedron : asymmetry (Print). 1993, Vol 4, Num 6, pp 1391-1396, issn 0957-4166Article

Purification and properties of two oxidoreductases catalyzing the enantioselective reduction of diacetyl and other diketones from baker's yeastHEIDLAS, J; TRESSL, R.European journal of biochemistry (Print). 1990, Vol 188, Num 1, pp 165-174, issn 0014-2956, 10 p.Article

GAS CHROMATOGRAPHIC-MASS SPECTROMETRIC INVESTIGATION OF HOP AROMA CONSTITUENTS IN BEERTRESSL R; FRIESE L; FENDESACK F et al.1978; J. AGRIC. FOOD CHEM.; USA; DA. 1978; VOL. 26; NO 6; PP. 1422-1426; BIBL. 10 REF.Article

FLUECHTIGE PHENOLE IN ROESTKAFFEES VERSCHIEDENER SORTEN. I. = PHENOLS VOLATILS DANS DU CAFE TORREFIE DE DIVERSES VARIETES. I.TRESSL R; GUNEWALD KG; KOPPLER H et al.1978; Z. LEBENSMITTEL. UNTERS. U. FORSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 167; NO 2; PP. 108-110; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.Article

Purification and characterization of a (R)-2,3-butanediol dehydrogenase from Saccharomyces cerevisiaeHEIDLAS, J; TRESSL, R.Archives of microbiology. 1990, Vol 154, Num 3, pp 267-273, issn 0302-8933, 7 p.Article

CHARACTERIZATION OF TRICYCLIC SESQUITERPENES IN HOP (HUMULUS LUPULUS, VAR. HERSBRUCKER SPAET) = CARACTERISATION DES SESQUITERPENES TRICYCLIQUES DU HOUBLON (HUMULUS LUPULUS, VAR. HERSBRUCKER SPAET)TRESSL R; ENGEL KH; KOSSA M et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 4; PP. 892-897; BIBL. 15 REF.; 6 FIG./3 TABL.Article

Gaschromatographisch-massenspektrometrische Untersuchung der im Modellsystem Cystein/Methionin/Furfural unter Röstbedingungen gebindeten Aromastoffe = Etude, par chromatographie gazeuse-spectrométrie de masse, des composés de la flaveur formés lors de la réaction, dans les conditions de la torréfaction, d'un système modèle cystéine/méthionine/furfural = Gaschromatographic-mass spectrometric investigation of aroma compounds from the reaction of cysteine and methionine with furfural under roasting conditionsSILWAR, R; TRESSL, R.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 3, pp 205-211, issn 0044-3026Article

GROSSTECHNISCHE BRAUVERSUCHE MIT VARIABLER GESAMTVERDAMPFUNG BEIM WUERZEKOCHEN MIT UND OHNE UBERDRUCK = ESSAIS TECHNIQUES EN BRASSERIE, D'UNE VARIATION DU TAUX D'EVAPORATION, LORS DE LA CUISSON DU MOUT, AVEC OU SANS SURPRESSIONHUG H; PFENNINGER H; TRESSL R et al.1983; BRAUEREI-RUNDSCHAU; ISSN 0379-7716; CHE; DA. 1983; VOL. 94; NO 11; PP. 277-282; BIBL. 7 REF.; 2 FIG./6 TABL.Conference Paper

VERHALTEN EINIGER SCHWERERFLUECHTIGER AROMASTAFFE WAEHREND DER ALTERUNG VON ROESTKAFFEE = COMPORTEMENT DE QUELQUES SUBSTANCES DE L'AROME DIFFICILEMENT VOLATILES AU COURS DU VIEILLISSEMENT DU CAFE TORREFIETRESSL R; GRUENEWALO KG; KAMPERSCHROEER H et al.1979; CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL; DEU; DA. 1979; VOL. 6; NO 2; PP. 52-57; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Conference Paper

GASCHROMATOGRAPHISCH-MASSENSPEKTROMETRISCHE UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE BILDUNG VON PHENOLEN UND AROMATISCHEN KOHLENWASSERSTOFFEN IN LEBENSMITTELN. = ETUDES PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE ET SPECTROMETRIE DE MASSE SUR LA FORMATION DE PHENOLS ET D'HYDROCARBURES AROMATIQUES DANS LES DENREES ALIMENTAIRESTRESSL R; KOSSA T; RENNER R et al.1976; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 162; NO 2; PP. 123-130; ABS. ANGL.; BIBL. 44 REF.Article

Studies on the biosynthesis of aliphatic in Sporobolomyces odorus. Conversion of (S)- and (R,S)-13-hydroxy-(Z,E)-,11-octadecadinoic acid into optically pure (R)-δ-decalactoneALBRECHT, W; SCHWARZ, M; HEIDLAS, J et al.Journal of organic chemistry. 1992, Vol 57, Num 7, pp 1954-1956, issn 0022-3263Article

Formation of 7H-cyclopenta(b)pyridin-7-ones as proline-specific Maillard products = Formation de 7H-cyclopenta(b)-pyridinones-7 en tant que produit de la réaction de Maillard spécifique de la prolineHELAK, B; SPENGLER, K; TRESSL, R et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 2, pp 400-404, issn 0021-8561Article

Kinetic resolution of heptan-2-ol-enantiomers by lipase-catalysed esterification in organic solvent = Résolution cinétique des énantiomères de l'heptanol-2, par estérification, catalysée par une lipase, dans un solvant organiqueENGEL, K. H; BOHNEN, M; TRESSL, R et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 188, Num 2, pp 144-147, issn 0044-3026Article

Maillard reaction of free and nucleic acid-bound 2-deoxy-D-ribose and D-ribose with ω-amino acidsWONDRAK, G. T; TRESSL, R; REWICKI, D et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1997, Vol 45, Num 2, pp 321-327, issn 0021-8561Article

  • Page / 2