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Degradation of trans-β-carotene during heating in sealed glass tubes and extrusion cooking = Dégradation du trans-β-carotène au cours du chauffage dans des tubes en verre scellés et de la cuisson par extrusionMARTY, C; BERSET, C.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 698-702, issn 0022-1147Article

Effect of heat treatment on casein micelle profiles obtained by controlled pore-glass chromatography = Effet du traitement thermique sur les profils des micelles de caséine, obtenus par chromatographie sur colonne de verre de porosité contrôléeANDERSON, M; MOORE, C; GRIFFIN, M. C. A et al.Journal of dairy research. 1986, Vol 53, Num 4, pp 585-593, issn 0022-0299Article

Cloning, expression and characterization of an alkaline thermostable GH9 endoglucanase from Thermobifida halotolerans YIM 90462TFENG ZHANG; CHEN, Jiu-Jiu; REN, Wan-Zeng et al.Bioresource technology. 2011, Vol 102, Num 21, pp 10143-10146, issn 0960-8524, 4 p.Article

pH effect on the volatile components in the thermal degradation of cysteine = Effet du pH sur les composés volatils produits par dégradation thermique de la cystéineSHU, C. K; HAGEDORN, M. L; MOOKHERJEE, B. D et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 3, pp 442-446, issn 0021-8561Article

Optimization of the heat stability of protein-rich concentrates prepared by ultrafiltration of skim-milk = Optimisation de la thermostabilité des concentrés riches en protéines obtenus par ultrafiltration du lait écréméMUIR, D. D; SWEETSUR, A. W. M.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 2, pp 263-271, issn 0022-1163Article

Prediction of the heat stability of full-cream evaporated milk from laboratory observations of coagulation time = Prévision, à partir d'observations en laboratoire du temps de coagulation, de la thermostabilité du lait entier concentréHARDY, E. E; SWEETSUR, A. W. M; WEST, I. G et al.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 4, pp 643-647, issn 0022-0299, INDEXArticle

Hitzebeständige NBR- und XNBR-Qualitäten = Heat resistant NBR and XNBRBYERS, J. T; HEWITT, N. L; TULTZ, J. P et al.Gummi, Fasern, Kunststoffe. 1989, Vol 42, Num 9, pp 436-446, issn 0176-1625, 7 p.Article

Heat stability of milk : pH-dependent dissociation of micellar κ-casein on heating milk at ultra high temperatures = Thermostabilité du lait : dissociation, liée au pH, de la caséine-κ des micelles lors de la stérilisation UHT du laitSINGH, H; FOX, P. F.Journal of dairy research. 1985, Vol 52, Num 4, pp 529-538, issn 0022-0299Article

Volatile components of the thermal degradation of cystine in water = Les composés volatils produits par dégradation thermique de la cystine en solution aqueuseSHU, C. K; HAGEDORN, M. L; MOOKHERJEE, B. D et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 3, pp 438-442, issn 0021-8561Article

Effect of calcium binding on thermal denaturation of bovine α-lactalbumin = Effet de la fixation du calcium sur la dénaturation thermique de l'α-lactalbumine bovineBERNAL, V; JELEN, P.Journal of dairy science. 1984, Vol 67, Num 10, pp 2452-2454, issn 0022-0302Article

Thermal decomposition of polyethylene glycol 20M and essential oils in gas-liquid chromatography and the effect of traces of oxygen = Décomposition thermique du polyéthylène glycol 20M et des huiles essentielles lors de la chromatographie gaz-liquide et effets des traces d'oxygèneCONDER, J. R; FRUITWALA, N. A; SHINGARI, M. K et al.Journal of chromatography. 1983, Vol 269, Num 3, pp 171-178, issn 0021-9673Article

Heat stability of milk : the mechanism of stabilization by formaldehyde = Thermostabilité du lait : mécanisme de la stabilisation par le formaldéhydeSINGH, H; FOX, P. F.Journal of dairy research. 1985, Vol 52, Num 1, pp 65-76, issn 0022-0299Article

Volatile components of the thermal degradation of 2,5-dimethyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone = Les composés volatils produits par dégradation thermique de la diméthyl-2,5-hydroxy-3(2H)-furanoneSHU, C. K; MOOKHERJEE, B. D; HO, C. T et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 3, pp 446-448, issn 0021-8561Article

Isolation of casein by ultrafiltration and cryodestabilization = Isolement, par ultrafiltration et cryodestabilisation de la caséineLONERGAN, D. A.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1817-1825, issn 0022-1147Article

Scanning calorimetric studies on thermal denaturation of myosin and its subfragments = Etude, par calorimétrie à balayage, de la dénaturation thermique de la myosine et de ses sous-unitésSAMEJIMA, K; ISHIOROSHI, M; YASUI, T et al.Agricultural and biological chemistry. 1983, Vol 47, Num 10, pp 2373-2380, issn 0002-1369Article

Developments in industrially important thermostable enzymes: a reviewHAKI, G. D; RAKSHIT, S. K.Bioresource technology. 2003, Vol 89, Num 1, pp 17-34, issn 0960-8524, 18 p.Article

Polycondensation design of tailored high performance polymersVYGODSKII, Y. S.Die Makromolekulare Chemie. Macromolecular symposia. 1997, pp 7-13, issn 0258-0322, isbn 3-85739-319-XConference Paper

Wärmebeständige Polyurethanklebstoffe = Thermostable polyurethane adhesivesPAVLOVA, M; DRAGANOVA, M; EVTIMOV, E. E et al.Plaste und Kautschuk. 1990, Vol 37, Num 10, pp 338-340, issn 0048-4350, 3 p.Article

Des thermodurcissables thermorésistants = Heat resistant thermosetting polymersDE KONING, A. J.Composites (Paris). 1988, Vol 28, Num 3, pp 258-261, issn 0754-0876Article

A highly stable pullulanase from Thermus aquaticus YT-1 = Une pullulanase très thermostable de Thermus aquaticus YT-1PLANT, A. R; MORGAN, H. W; DANIEL, R. M et al.Enzyme and microbial technology. 1986, Vol 8, Num 11, pp 668-672, issn 0141-0229Article

Lipid binding by protein films heated on glass beads and prime wheat starch = Fixation des lipides par des films de protéines chauffés, adhérant sur une surface de verre ou sur de l'amidon natif de bléSEGUCHI, M.Cereal chemistry. 1986, Vol 63, Num 4, pp 311-315, issn 0009-0352Article

Fatty acid salts and analogs reduce thermal stability and improve gel formability of myosin = Les sels d'acides gras et les composés analogues réduisent la thermostabilité et améliorent l'aptitude à la gélification de la myosineEGELANDSDAL, B; FRETHEIM, K; HARBITZ, O et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1399-1402, issn 0022-1147Article

Heat stability of concentrated milk : enhancement of initial heat stability by incorporation of food grade lecithin = Thermostabilité du lait concentré : amélioration de la thermostabilité initiale par incorporation de lécithine alimentaireHARDY, E. E; SWEETSUR, A. W. M; WEST, I. G et al.Journal of Food Technology. 1985, Vol 20, Num 1, pp 97-105, issn 0022-1163Article

Influence des traitements thermiques sur la stabilité du tryptophane. Incidences nutritionnelles = Influence of heat treatments on the stability of free or bound tryptophan. Nutritional consequencesCUQ, J. L; GILOT, M.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, Num 4, pp 687-697, issn 0240-8813Article

The effect of dietary-induced changes in milk urea levels on the heat stability of milk = Effets des modifications des taux d'urée dans le lait, dues à l'alimentation, sur la thermostabilité du laitBANKS, W; CLAPPERTON, J. L; MUIR, D. D et al.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 2, pp 165-172, issn 0022-5142Article

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