Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Traitement enzymatique")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2871

  • Page / 115
Export

Selection :

  • and

On the use of enzyme adsorption and specific hydrolysis rate to characterize thermal-chemical pretreatmentSHAO-SHEAN WANG; CONVERSE, A. O.Applied biochemistry and biotechnology. 1992, Vol 34-35, pp 61-74, issn 0273-2289Conference Paper

RESPONSE OF RATS AND CHICKS TO RAPESEED MEAL SUBJECTED TO DIFFERENT ENZYMATIC TREATMENTS = REACTION DE RATS ET DE POUSSINS A UNE ALIMENTATION CONTENANT DES TOURTEAUX DE COLZA AYANT SUBI DIVERS TRAITEMENTS ENZYMATIQUESSRIVASTAVA VK; PHILBRICK DJ; HILL DC et al.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 3; PP. 331-335; ABS. FR.; BIBL. 7REF.Article

EXPLORING RICE STRAW BY SCANNING ELECTRON MICROSCOPY = ANALYSE DE LA PAILLE DE RIZ PAR MICROSCOPIE ELECTRONIQUE A BALAYAGEJONES FT.1975; MICROSCOPE; G.B.; DA. 1975; VOL. 23; NO 1; PP. 37-46Article

THE EFFECT OF CELLULASE PREPARATIONS ON THE CHEMICAL CHANGES DURING THE ENSILAGE OF GRASS IN LABORATORY SILOS.HENDERSON AR; MCDONALD P.1977; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1977; VOL. 28; NO 6; PP. 486-490; BIBL. 19 REF.Article

ENZYMATIC IMPROVEMENT OF DATE QUALITY. USE OF INVERTASE TO IMPROVE TEXTURE AND APPEAREANCE OF SUGAR WALL'' DATES = AMELIORATION ENZYMATIQUE DE LA QUALITE DES DATTES. EMPLOI DE L'INVERTASE POUR AMELIORER LA TEXTURE ET L'APPARENCE DES DATTES PRESENTANT UNE CRISTALLISATION DE SUCRESMOLENSKY DC; RAYMOND WR; HASEGAWA S et al.1975; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1975; VOL. 26; NO 10; PP. 1523-1528; BIBL. 10 REF.Article

FARINE DE BLE HYDROLYSEE PAR VOIE ENZYMATIQUE, POUR L'ELEVAGE DES VEAUXKOTAL V; HANUS J.1975; ZIVOC. VYROBA; CESKOSL.; DA. 1975; VOL. 20; NO 1; PP. 55-62; ABS. ANGL. RUSSE ALLEM.; BIBL. 19REF.Article

LA STABILISATION DE LA BIERE PAR L'ADDITION D'ENZYMES PROTEOLYTIQUESDE CLERCK J.1972; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1972; VOL. 21; NO 3; PP. 335-341; ABS. ANGL. ALLEM.; BIBL. 4 REF.; (COMPTE RENDU TRAV. 13EME SYMP. COMM. INT. IND. AGRIC. ALIMENT.; PARIS; 1972Conference Paper

THE EFFECT OF PEPSIN PRETREATMENT OF HERBAGE ON THE PREDICTION OF DRY MATTER DIGESTIBILITY FROM SOLUBILITY IN FUNGAL CELLULASE SOLUTIONS = EFFET D'UN PRETRAITEMENT DE FOURRAGES PAR LA PEPSINE, SUR LA PREVISION DE LA DIGESTIBILITE DE LA MATIERE SECHE D'APRES LA SOLUBILITE DANS DES SOLUTIONS DE CELLULASES FONGIQUESJONES DIH; HAYWARD MV.1975; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1975; VOL. 26; NO 5; PP. 711-718; BIBL. 9 REF.Article

VARIATION DE LA TENEUR EN REDUCTONES DES VINS DE TABLE ET DE DESSERT SOUS L'INFLUENCE DES PREPARATIONS ENZYMATIQUESTIKHONOVA NP; TROFIMENKO NM; PLATSYNDA VA et al.1974; IZVEST. AKAD. NAUK MOLDAV. S.S.R., BIOL. KHIM. NAUK.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO NO 5; PP. 87-88; BIBL. 5 REF.Article

OXIDATIVE STABILITY OF MILK. I. THE ANTIOXIDATIVE EFFECTS OF TRYPSIN TREATMENT AND AGING = STABILITE DU LAIT VIS-A-VIS DE L'OXYDATION. I. EFFETS ANTIOXYDANTS DU TRAITEMENT PAR LA TRYPSINE ET DU VIEILLISSEMENTGREGORY JF; SHIPE WF.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 9; PP. 1263-1271; BIBL. 31REF.Article

ENZIMAS PECTICAS EN EL VINO PAIS = ENZYMES PECTIQUES DANS LES VINS CHILIENSBUSTOS HERRERA O.1975; SIMIENTE; CHILE; DA. 1975; VOL. 45; NO 2; PP. 19-20; BIBL. 4 REF.Serial Issue

THE ACTION OF A MUSCLE PROTEINASE ON THE MYOFIBRILLAR PROTEINS OF BOVINE MUSCLE = ACTION D'UNE PROTEINASE DES MUSCLES SUR LES PROTEINES MYOFIBRILLAIRES DU MUSCLE BOVINPENNY IF.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 10; PP. 1273-1284; BIBL. 25 REF.Article

GLUCOSEISOMERASE. NEUE MOEGLICHKEITEN FUER DIE STAERKE- UND LEBENSMITTELINDUSTRIE = GLUCOSE-ISOMERASE. POSSIBILITES NOUVELLES POUR L'AMIDONNERIE ET LES INDUSTRIES ALIMENTAIRESGEYER HU.1974; STAERKE; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 26; NO 7; PP. 225-232; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 45 REF.Article

UTILISATION DES PREPARATIONS D'ENZYMES PECTOLYTIQUES DANS LA CLARIFICATION DES VINS TROUBLES ET INAPTES AU TRANSVASEMENTTIKHONOVA NP; TROFIMENKO NM; GOLIMBOVSKIJ LI et al.1972; IZVEST. AKAD. NAUK MOLDAV. S.S.R., BIOL. KHIM. NAUK; S.S.S.R.; DA. 1972; NO 5; PP. 56-59; BIBL. 7 REF.Serial Issue

CELLULOSE DIGESTIBILITY OF FIBROUS MATERIALS TREATED WITH TRICHODERMA VIRIDE CELLULASE = DIGESTIBILITE DE LA CELLULOSE DE PRODUITS CELLULOSIQUES TRAITES PAR LA CELLULASE DE T.V.AUTREY KM; MCCASKEY TA; LITTLE JA et al.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 1; PP. 67-71; BIBL. 17 REF.Article

FURTHER INVESTIGATIONS WITH GLUCOSE OXIDASE-CATALASE ENZYME SYSTEMS FOR USE WITH WINE = SUITE DES RECHERCHES RELATIVES AUX SYSTEMES ENZYMATIQUES GLUCOSE OXYDASE-CATALASE ET LEUR APPLICATION AU VINOUGH CS.1975; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 26; NO 1; PP. 30-36; BIBL. 8 REF.Article

FARINE DE BLE HYDROLYSEE PAR VOIE ENZYMATIQUE, POUR L'ENGRAISSEMENT DES VEAUXHANUS J; KOTAL V.1975; ZIVOC. VYROBA; CESKOSL.; DA. 1975; VOL. 20; NO 1; PP. 47-54; ABS. ANGL. RUSSE ALLEM.; BIBL. 13REF.Article

LIPOLYSE ENZYMATIQUE DU COPRAH EN MILIEU PEU HYDRATEPAULET G; MESTRES G; CRONENBERGER L et al.1974; REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1974; VOL. 21; NO 7; PP. 415-422; BIBL. 23 REF.Article

PRAXISVERSUCHE ZUR VERBESSERUNG DER FILTRIERBARKEIT VON BIER = ESSAIS PRATIQUES D'AMELIORATION DE L'APTITUDE A LA FILTRATION DE LA BIEREHUG H; PFENNINGER H; WIEG AJ et al.1974; SCHWEIZ. BRAUER.-RDSCH.; SCHWEIZ; DA. 1974; VOL. 85; NO 8; PP. 153-155; BIBL. 3 REF.Article

Mineral scale management, Part I. Case studiesHART, Peter W; RUDIE, Alan W.Tappi journal (2002). 2006, Vol 5, Num 6, pp 22-27, 6 p.Article

Comparison of steam pretreatment of eucalyptus, aspen, and spruce wood chips and their enzymatic hydrolysisRAMOS, L. P; BREUIL, C; SADDLER, J. N et al.Applied biochemistry and biotechnology. 1992, Vol 34-35, pp 37-48, issn 0273-2289Conference Paper

Brief cellulase treatment permits anti-tubulin staining of an entire filamentous organism (Moss) = Un traitement bref à la cellulase permet la coloration d'un organisme filamenteux dans son entier (mousse)DOONAN, J. H; COVE, D. J; LLOYD, C. W et al.Experientia. Supplementum. 1983, Vol 45, pp 214-215, issn 0071-335XArticle

Sodium dodecyl sulfate polyacrylamide gel electrophoresis of purified casein fractions treated with milk-dotting enzymes = Electrophorèse en gel de polyacrylamide en présence de dodécylsulfate de sodium de fractions de caséines purifiées traitées par des enzymes de coagulation du laitBENEDET, H. D; PARK, Y. K.Journal of dairy science. 1982, Vol 65, Num 6, pp 899-901, issn 0022-0302Article

Hygiene design considerations in biotechnology processesFLAGG, P. L; PURNELL, P. J.International conference on the commercial applications and implications of biotechnology. 1. 1983, pp 271-282Conference Paper

Application of polysaccharide enzymes in sugar cane bagasseAYYAD, K; EL-AMKHAZANGY, A; SILIHA, H et al.Nahrung (Weinheim). 1991, Vol 35, Num 2, pp 155-160, issn 0027-769XArticle

  • Page / 115