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Isolation of pure triglyceride species by preparative reversed-phase thin layer chromatography = Isolement de triglycérides purs par chromatographie en couche mince préparative à phase inverseAMIDZHIN, B.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 7, pp 273-275, issn 0035-6808Article

Caractérisation des triglycérides de l'huile de coton par chromatographie liquide haute performance (CLHP) en une seule étape = Characterization of acylglycerols of cottonseed oil by high performance liquid chromatography (HPLC) in one stepBALESDENT, D; KAPSEU, C; KAYEM, G. J et al.Revue française des corps gras. 1989, Vol 36, Num 1, pp 27-33, issn 0035-3000Article

Unterscheidung von Palmölen und Palmöl-Fraktionen durch HPLC der Triglyceride = Différenciation, par CLHP, des triglycérides de l'huile de palme et de ses fractions = Analytical characterisation of palm oil fractions by HPLC of triglyceridesAITZETMULLER, K; WESSELS, H; WERNER, G et al.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 11, pp 442-447, issn 0931-5985Article

NMR relaxation studies to explore the role of emulsifier in tristearin polymorphic transformation = Application de la relaxation en RMN à l'étude du rôle des émulsifiants dans la transformation polymorphe de la tristéarineAZOURY, R; ARONHIME, J. S; SARIG, S et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 6, pp 964-967, issn 0003-021XArticle

Heats of combustion of fatty esters and triglycerides = Chaleur de combustion des esters gras et des triglycéridesFREEDMAN, B; BAGBY, M. O.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 11, pp 1601-1605, issn 0003-021XConference Paper

Separation of triglyceride groups by reversed-phase thin-layer chromatography on silanized kieselguhr = Séparation des mélanges de triglycérides par chromatographie en couche mince en phase inversée sur Kieselguhr silaniséNIKOLOVA-DAMYANOVA, B; AMIDZHIN, B.Journal of chromatography. 1988, Vol 446, pp 283-291, issn 0021-9673Conference Paper

Critères d'authenticité du beurre de cacao suivant la composition triglycéridiqueLJANKOV, B. G; MELAMED, D. B; VOINOV, D. I et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1987, Num 7, pp 6-8, issn 0025-4649Article

Identification of adduct radiolysis products from pork fat = Identification des adducts produits de radiolyse de la graisse de porcVAJDI, M; MERRITT, C. JR.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1985, Vol 62, Num 8, pp 1252-1260, issn 0003-021XArticle

Triglyceride-rich lipoproteins as agents of innate immunityBARCIA, Anthony M; HARRIS, Hobart W.Clinical infectious diseases. 2005, Vol 41, pp S498-S503, issn 1058-4838, SUP7Conference Paper

Vergleich von Milchfetten aus der Kristallisationsfraktionierung und einem kontinuierlichen Fraktionierungsverfahren mittels überkritischem Kohlendioxid = Comparaison des fractions de la matière grasse du lait obtenues par cristallisation ou par un procédé continu utilisant le dioxyde de carbone supercritique = Comparison of milk fat fractions obtained by crystallization with those obtained in a continuous fractionation process using supercritical carbon dioxideBUNING-PFAUE, H; EGGERS, R; BARTSCH, A et al.Fett (Weinheim). 1989, Vol 91, Num 3, pp 92-99, issn 0931-5985Article

Ultrasonic velocity measurements in some liquid triglycerides and vegetable oils = Mesure de la vitesse de transmission des ultrasons dans des solutions de triglycérides et dans des huiles végétalesMCCLEMENTS, D. J; POVEY, M. J. W.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 11, pp 1787-1790, issn 0003-021XArticle

Modificazioni indotte dal processo di raffinazione fisica nella struttura dei trigliceridi dell'olio di oliva = Modifications, induites par le raffinage physique, de la structure des triglycérides de l'huile d'olive = Interesterification effect by physical refining of some olive oilsAMELOTTI, G.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 6, pp 223-226, issn 0035-6808Article

Zeoforming of Triglycerides Can Improve Some Properties of Hydrorefined Vegetable Oil BiocomponentsJECZMIONEK, Lukasz; BURNUS, Zygmunt; ZAK, Grażyna et al.Energy & fuels. 2014, Vol 28, Num 11-12, pp 7569-7575, issn 0887-0624, 7 p.Article

Polymorphism of POP and S0S. 3. Solvent crystallization of β2 and β1 polymorphs = Le polymorphisme du dipalmitoyloléoglycérol et du distéaroyl-1,3-oléo-2-glycérol. 3. Cristallisation, en présence de solvant, des polymorphes β2 et β1ARISHIMA, T; SATO, K.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 11, pp 1614-1617, issn 0003-021XArticle

Die Zusammensetzung der Triglyceride von Kuhmilch und Humanmilch = Composition en triglycérides du lait de vache et du lait de femme = Triglyceride composition of bovine and human milkWEBER, K; SCHULTE, E; THIER, H. P et al.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 10, pp 389-395, issn 0931-5985, 7 p.Article

A supercritical carbon dioxide extraction from mixtures of triglycerides and higher fatty acid methyl esters using a gas-effusion-type system = Un procédé d'extraction par le dioxyde de carbone supercritique utilisant un système du type effusion gazeuse pour l'extraction des constituants d'un mélange de triglycérides et d'esters méthyliques d'acides gras supérieursIKUSHIMA, Y; HATAKEDA, K; ITO, S et al.Industrial & engineering chemistry research. 1988, Vol 27, Num 5, pp 818-823, issn 0888-5885Article

On the crystal structure of the β'1-form of triglycerides and the mechanism behind the β'1-β transition of fats = Structure cristalline des formes β'1 des triglycérides et mécanismes de la transition des formes β'1-β dans les graissesHERNQVIST, L.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 11, pp 451-454, issn 0931-5985Article

Magnetic resonance spectroscopy to measure hepatic triglyceride content: prevalence of hepatic steatosis in the general populationSZCZEPANIAK, Lidia S; NURENBERG, Pamela; LEONARD, David et al.American journal of physiology. Endocrinology and metabolism. 2005, Vol 51, Num 2, pp E462-E468, issn 0193-1849Article

Lipase catalyzed transesterification of unsaturated lipids in a microemulsion = Transestérification, catalysée par une lipase, des lipides insaturés dans une micro-émulsionOSTERBERG, E; BLOMSTROM, A. C; HOLMBERG, K et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 9, pp 1330-1333, issn 0003-021XArticle

Supplementary consideration of the triglyceride matrix model on reverse phase high performance liquid chromatography = Considérations supplémentaires sur le modèle matriciel des triglycérides, établi par chromatographie liquide haute performance en phase inverseTAKAHASHI, K; HIRANO, T; EGI, M et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1986, Vol 63, Num 12, pp 1543-1546, issn 0003-021XArticle

Targeting triglycerides in secondary prevention : should we bother?ATHYROS, V. G; KAKAFIKA, A. I; WIERZBICKI, A. S et al.International journal of clinical practice (Esher). 2009, Vol 63, Num 1, pp 15-18, issn 1368-5031, 4 p.Article

Correlazione tra composizione trigliceridica HPLC e composizione acidica come indice di genuinità degli oli di oliva = Corrélation entre la composition, déterminée par CLHP, en acides gras et en triglycérides comme critère de pureté de l'huile d'olive = The link between the fatty acid and triglyceridic HPLC composition as index of olive oil genuinenessSERANI, A; STAIANO, G.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1989, Vol 66, Num 6, pp 327-333, issn 0035-6808Article

Polymorphism of POP and SOS. II. Kinetics of melt crystallization = Polymorphisme du POP et du SOS. II. Cinétique de la cristallisation par fusionKOYANO, T; HACHIYA, I; ARISHIMA, T et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 5, pp 675-679, issn 0003-021XConference Paper

Qualitätseinstufung und schnelle Jodzahlbestimmung von Butterfett anhand einer Triglyceridanalyse = Classification selon la qualité et dosage rapide de l'indice d'iode de la matière grasse butyrique par analyse des triglycéridesPRECHT, D.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 5, pp 457-462, issn 0044-3026Article

Effects of thermally oxidized triglycerides on the oxidative stability of soybean oil = Effet des triglycérides oxydés thermiquement sur la stabilité oxydative de l'huile de sojaYOON, S. H; JUNG, M. Y; MIN, D. B et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 10, pp 1652-1656, issn 0003-021XArticle

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