Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Ultrafiltracion")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 5235

  • Page / 210
Export

Selection :

  • and

Hollow fiber ultrafiltration of mapple sap : a performance study = Ultrafiltration du sirop d'érable sur membrane à fibres creuses : étude des performancesPOULIOT, G; GOULET, J.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1394-1396, issn 0022-1147Article

Formation and characteristics of inorganic dynamic membranes for ultrafiltrationNAKAO, S.-I; NOMURA, T; KIMURA, S et al.Journal of chemical engineering of Japan. 1986, Vol 19, Num 3, pp 221-226, issn 0021-9592Article

Separation of trypsin from trypsin α-chymotrypsin mixture by affinity-ultrafiltration = Séparation de la trypsine dans un mélange de trypsine et d'α-chymotrypsine par ultrafiltration d'affinitéCHOE, T. B; MASSE, P; VERDIER, A et al.Biotechnology letters. 1986, Vol 8, Num 3, pp 163-168, issn 0141-5492Article

Optimization of apple juice production by single pass metallic membrane ultrafiltration = Optimisation de la fabrication du jus de pomme, par ultrafiltration, en une seule étape, sur membrane métalliqueTHOMAS, R. L; GADDIS, J. L; WESTFALL, P. H et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1263-1266, issn 0022-1147Conference Paper

Ultrafiltration as a competitive unit processBEMBERIS, I; NEELY, K.Chemical engineering progress. 1986, Vol 82, Num 11, pp 29-35, issn 0360-7275Article

Fouling and flux restoration of ultrafiltration of passion fruit juice = L'encrassement et la restauration du flux d'ultrafiltration du jus de fruit de la passionCHIANG, B. H; YU, Z. R.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 369-380, issn 0022-1147, 4 p.Article

Neuere Entwicklungen auf dem Gebiet der Raffination der Speiseöle = Nouveau progrès dans le domaine du raffinage des huiles alimentaires = Novel developments in refining of edible oilsGUPTA, A. K. S.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1986, Vol 88, Num 3, pp 79-86, issn 0015-038XArticle

Milk saving in cheesemaking by ultrafiltration = Economie de lait par ultrafiltration en fromagerieDEJMEK, P.Milchwissenschaft. 1986, Vol 41, Num 11, pp 686-688, issn 0026-3788Article

The preparation and characterization of alumina membranes with ultra-fine pores. IV: Ultrafiltration and hyperfiltration experimentsLEENAARS, A. F. M; BURGGRAAF, A. J.Journal of membrane science. 1985, Vol 24, Num 3, pp 261-270, issn 0376-7388Article

Clarification of apple juice by hollow fiber ultrafiltration : fluxes and retention of odor-active volatiles = Clarification du jus de pomme par ultrafiltration sur membrane à fibres creuses : flux et rétention des composés de la flaveurRAO, M. A; ACREE, T. E; COOLEY, H. J et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 375-377, issn 0022-1147Article

Treatment of end-stage congestive heart failure by extracorporeal ultrafiltrationDONATO, L; BIAGINI, A; CONTINI, C et al.The American journal of cardiology. 1987, Vol 59, Num 4, pp 379-380, issn 0002-9149Article

Solution phase complexing of atrazine by fulvic acid: a theoretical comparison of ultrafiltration methodsGAMBLE, D. S; HANIFF, M. I; ZIENIUS, R. H et al.Analytical chemistry (Washington, DC). 1986, Vol 58, Num 4, pp 732-734, issn 0003-2700Article

A research note. Retention of passion fruit juice compounds by ultrafiltration = Note de recherche. Rétention, par ultrafiltration, des constituants du jus de fruit de la passionRAN YU, Z; HUANG CHIANG, B; SUN HWANG, L et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 841-844, issn 0022-1147Article

Effects of ultrafiltration on retention of minerals and other components of milk = Effet de l'ultrafiltration sur la rétention des éléments minéraux et d'autres constituants du laitFISCHBACH-GREENE, L; POTTER, N. N.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 345-347, issn 0022-1147Article

Membrane permeability of cane juice on ultrafiltration with several kinds of membrane = Perméabilité sur membrane du jus de canne à sucre lors de l'ultrafiltration avec différentes sortes de membranesTAKO, M; NAKAMURA, S.Agricultural and biological chemistry. 1986, Vol 50, Num 4, pp 833-838, issn 0002-1369Article

Etat actuel des procédés sur membranes en industrie alimentaireWATANABE, A.Yukagaku. 1985, Vol 34, Num 10, pp 847-851, issn 0513-398XArticle

Studies on the precipitation of calcium phosphate. I. Experiments in the pH range 5,3 to 6,8 at 25 degrees C and 50 degrees C in the absence of additives = Etudes de la précipitation du phosphate de calcium. I. Expériences à des pH compris entre 5,3 et 6,8 et à 25 et 50 degrés C, en absence d'additifsSCHMIDT, D. G; BOTH, P.Netherlands milk and dairy journal. 1987, Vol 41, Num 2, pp 105-120Article

Solution phase complexing of atrazine by fulvic acid: a batch ultrafiltration techniqueGAMBLE, D. S; HANIFF, M. I; ZIENIUS, R. H et al.Analytical chemistry (Washington, DC). 1986, Vol 58, Num 4, pp 727-731, issn 0003-2700Article

Ultrafiltration in the management of refractory congestive heart failureSIMPSON, I. A; RAE, A. P; SIMPSON, K et al.British heart journal. 1986, Vol 55, Num 4, pp 344-347, issn 0007-0769Article

Production of quarg by ultrafiltration = Production de fromage frais par ultrafiltrationPATEL, R. S; REUTER, H; PROKOPEK, D et al.Journal of the Society of Dairy Technology. 1986, Vol 39, Num 1, pp 27-31, issn 0037-9840Article

A method for correlating permeate flux in the ultrafiltration of macrosolutesKOVASIN, K. K; HILL, C. G. JR.Journal of pulp and paper science. 1986, Vol 12, Num 4, pp 119-125, issn 0826-6220Article

Passion fruit juice concentration by ultrafiltration and evaporation = Concentration, par ultrafiltration et évaporation, du jus de fruit de la passionYU, Z. R; CHIANG, B. H.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 6, pp 1501-1505, issn 0022-1147Article

Etude du transfert de matière lors de l'ultrafiltration de lactosérum doux sur membrane minéraleTADDEI, C; AIMAR, P; DAUFIN, G et al.Le Lait (Print). 1986, Vol 66, Num 4, pp 371-390, issn 0023-7302Article

Séparation par ultra-filtration dans les lessives sulfitiques des lignosulfonates extractibles de l'eau par coagulationMEDVEDEV, YU. M; MEDVEDEV, M. I; TSAPYUK, E. A et al.Žurnal prikladnoj himii. 1985, Vol 58, Num 10, pp 2286-2291, issn 0044-4618Article

Evaluation of efficacy of four commercial enzyme-based cleaners of ultrafiltration systems = Evaluation de l'efficacité de quatre détergents industriels à base d'enzymes pour les systèmes d'ultrafiltrationSMITH, K. E; BRADLEY, R. L. JR.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 6, pp 1168-1177, issn 0022-0302Article

  • Page / 210