kw.\*:("VALEUR PROTEIQUE")
Results 1 to 25 of 243
Selection :
THE PROTEIN QUALITY OF LUPINS (LUPINUS MUTABILIS) ALONE AND IN COMBINATION WITH OTHER PROTEIN SOURCES = QUALITE PROTEIQUE DU LUPIN (LUPINUS MUTABILIS), SEUL OU COMBINE AVEC D'AUTRES SOURCES DE PROTEINESSCHOENEBERGER H; GROSS R; CREMER HD et al.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 32; NO 2; PP. 133-143; BIBL. 24 REF.; 7 TABL.Article
COMPOSITION AND PROTEIN QUALITY OF WINGED BEAN (PSOPHOCARPUS TETRAGONOLOBUS) = COMPOSITION ET VALEUR PROTEIQUE DU POIS CARRE (PSOPHOCARPUS TETRAGONOLOBUS)GROSS R.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 32; NO 2; PP. 117-124; BIBL. 21 REF.; 1 FIG./6 TABL.Article
PROTEIN NUTRITIONAL VALUE OF SWEET POTATO FLOUR = VALEUR PROTEIQUE DES FARINES DE PATATE DOUCEWALTER WM JR; CATIGNANI GL; YOW LL et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 5; PP. 947-949; BIBL. 13 REF.; 4 TABL.Conference Paper
SOURCES OF VARIANCE IN THE BIOASSAY OF PROTEIN VALUE. = SOURCES DE VARIATIONS LORS DES ESSAIS BIOLOGIQUES D'EVALUATION DE LA VALEUR PROTEIQUEELLIOTT JG; MCCLURE FD.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 1; PP. 46-57; BIBL. 24 REF.; 9 FIG. /7 TABL.Article
UNCONVENTIONAL SOURCES OF PROTEIN AND FAT. "BLACK MUSTARD SEEDS". = SOURCES NON CONVENTIONNELLES DE PROTEINES ET LIPIDES. "GRAINES DE MOUTARDE NOIRE".GABRIAL GN; FIAD S; OMER S et al.1982; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA).; ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1982; VOL. 33; NO 5; PP. 276-280; ABS. SPA/FRE; BIBL. 19 REF.; 5 FIG./6 TABL.Article
THE NUTRITIVE QUALITIES OF PLANT FOODS. 2. PROTEIN QUALITY OF BREAD-FRUIT (COLOCYNTHIS VULGARIS) AND CREEPING MELON (CITRULLUS VULGARIS) = VALEUR NUTRITIVE DES PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE VEGETALE. 2. QUALITE PROTEIQUE DU FRUIT DE L'ARBRE A PAIN (COLOCYNTHIS VULGARIS) ET DE LA PASTEQUE (CITRULLUS VULGARIS)ACHINEWHU SC.1983; NUTRITION REPORTS INTERNATIONAL; ISSN 0029-6635; USA; DA. 1983; VOL. 27; NO 3; PP. 541-545; BIBL. 5 REF.; 2 TABL.Article
DOS CULTIVOS OLVIDADOS, DE IMPORTANCIA AGROINDUSTRIAL : EL AMARANTO Y LA QUINUA = DEUX CULTIVARS OUBLIES, MAIS D'IMPORTANCE AGRO-INDUSTRIELLE : L'AMARANTE ET LE QUINOASANCHEZ MARROQUIN A.1983; ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION; ISSN 0004-0622; GTM; DA. 1983; VOL. 33; NO 1; PP. 11-32; ABS. ENG; BIBL. 47 REF.; 2 FIG./10 TABL.Conference Paper
A RESEARCH NOTE. PROTEIN QUALITY OF AFRICAN OIL BEAN SEED (PENTACLETHRA MACHROPHYLLA) = NOTE DE RECHERCHE. QUALITE PROTEIQUE DES GRAINES DE PENTACLETHRA MACHROPHYLLAACHINEWHU SC.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1374-1375; BIBL. 6 REF.; 2 TABL.Article
ESTUDIO SOBRE UNA MODIFICACION DE LOS ENSAYOS BIOLOGICOS CON RATAS PARA EVALUACION DE LA CALIDAD PROTEINICA = ETUDE D'UNE MODIFICATION DES TESTS BIOLOGIQUES CHEZ LE RAT, POUR L'EVALUATION DE LA QUALITE PROTEIQUE DES PRODUITS ALIMENTAIRESCHAVEZ JF; PELLETT PL.1982; ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION; ISSN 0004-0622; GTM; DA. 1982; VOL. 32; NO 4; PP. 913-944; ABS. ENG; BIBL. 26 REF.; 1 FIG./13 TABL.Article
INFLUENCE OF AERATION, MOISTURE CONTENT AND TEMPERATURE ON MEASUREMENTS OF CHANGES IN FORAGE PROTEINS. = INFLUENCE DE L'AERATION, DE LA TENEUR EN EAU ET DE LA TEMPERATURE SUR LES RESULTATS DES MODIFICATIONS DES PROTEINES DES FOURRAGESMIDDLETON TR; THOMAS JW.1983; JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0021-8812; USA; DA. 1983; VOL. 56; NO 3; PP. 729-734; BIBL. 28 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article
BIOASSAY METHODS FOR NUTRIENTS IN PROCESSED FOODS. = TESTS BIOLOGIQUES APPLIQUES AUX NUTRIMENTS DANS LES ALIMENTS TRANSFORMES.ROBAIDEK E.1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO).; ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 1; PP. 81-83; BIBL. 12 REF.Conference Paper
COMPARATIVE PROTEIN NUTRITIONAL VALUE OF DEGOSSYPOLIZED COTTONSEED-YAM FLOUR AND DEFATTED SOYBEAN-YAM FLOUR MIXTURES = VALEUR NUTRITIONNELLE COMPAREE DES PROTEINES DE MELANGES DE FARINE D'IGNAME-GRAINES DE COTON SANS GOSSYPOL ET DE FARINE D'IGNAME-SOJA DELIPIDEEOJOFEITIMI EO.1983; FOOD CHEMISTRY; ISSN 0308-8146; GBR; DA. 1983; VOL. 12; NO 1; PP. 25-32; BIBL. 20 REF.; 4 TABL.Article
PERFORMANCE OF YOUNG CALVES FED SOYBEAN PROTEIN REPLACERS. = PERFORMANCE DES JEUNES VEAUX NOURRIS AVEC DES ALIMENTS DE REMPLACEMENT DU LAIT A BASE DE PROTEINES DE SOJAAKINYELE IO; HARSHBARGER KE.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 4; PP. 825-832; BIBL. 20 REF.; 4 TABL.Article
COMPOSITION, AMINO ACID DIGESTIBILITIES AND PROTEIN QUALITY OF HIGH-LYSINE BARLEY LINES FOR GROWING RATS. = COMPOSITION, DIGESTIBILITE DES ACIDES AMINES ET QUALITE PROTEIQUE, POUR LES RATS EN CROISSANCE, DE VARIETES D'ORGE A TENEUR ELEVEE EN LYSINE.MISIR R; SAUER WC.1982; CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0008-3984; CAN; DA. 1982; VOL. 62; NO 4; PP. 1149-1159; ABS. FRE; BIBL. 36 REF.; 6 TABL.Article
CHEMICAL AND BIOLOGICAL EVALUATION OF SILK WORM CHRYSALID PROTEIN = ANALYSE CHIMIQUE ET BIOLOGIQUE DES PROTEINES DES CHRYSALIDES DE VERS A SOIELIN SW; NJAA LR; EGGUM BO et al.1983; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1983; VOL. 34; NO 8; PP. 896-900; BIBL. 10 REF.; 4 TABL.Article
EVALUATION OF NUTRIENT VALUE AND A CLASSIFICATION OF FOOD PRODUCTS OF ANIMAL ORIGIN IN ACCORDANCE WITH RECONSIDERED WATER/PROTEIN RATIO = EVALUATION DE LA VALEUR NUTRITIVE ET CLASSIFICATION DES PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE ANIMALE EN FONCTION DU RAPPORT RECONSIDERE EAU/PROTEINESGHEORGHE V; MANEA M; SOLOMON M et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 2; PP. 119-123; ABS. GER/RUS; BIBL. 6 REF.; 2 TABL.Article
BEHANDLUNGSVERFAHREN VON SOJAVOLLBOHNEN - EIWEISSQUALITAET UND OLVERDAULICHKEIT = LES PROCEDES DE TRANSFORMATION DU SOJA ENTIER - QUALITE PROTEIQUE ET DIGESTIBILITE DE L'HUILEFRIEDRICH W.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 9; PP. 346-355; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.; 17 FIG./1 TABL.Conference Paper
MODIFICATIONS CHIMIQUES DES PROTEINES ALIMENTAIRES - ASPECTS ANALYTIQUES.FINOT PA.1983; MITTEILUNGEN AUS DEM GEBIETE DER LEBENSMITTELUNTERSUCHUNG UND HYGIENE.; ISSN 0026-6841; CHE; DA. 1983; VOL. 74; NO 1; PP. 15-22; ABS. ENG/GER; BIBL. 28 REF.Article
NUTRIENT DIGESTIBILITY OF BREWERS SINGLE CELL PROTEIN. = DIGESTIBILITE DES NUTRIMENTS DE PROTEINES D'ORGANISMES UNICELLULAIRES DE BRASSERIEJOHNSON DE; REMILLARD RL.1983; JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE.; ISSN 0021-8812; USA; DA. 1983; VOL. 56; NO 3; PP. 735-739; BIBL. 15 REF.; FIG./4 REF.Article
SUL VALORE ALIMENTARE DELLA FARINA DI ESTRAZIONE DI ARACHIDE CONTAMINATA DA MICOTOSSINE E DETOSSIFICATA CON TRATTAMENTI CHIMICI. = VALEUR ALIMENTAIRE D'UN TOURTEAU D'ARACHIDE CONTAMINE PAR LES MYCOTOXINES ET DETOXIFIE PAR TRAITEMENT CHIMIQUEPIVA G; SANTI E; PIETRI A et al.1983; RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE.; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1983; VOL. 60; NO 1; PP. 19-21; ABS. ENG; BIBL. 20 REF.; 3 TABL.Conference Paper
ALKALINE EXTRACTION OF PROTEIN FROM SPENT HONEY BEES = EXTRACTION ALCALINE DES PROTEINES D'ABEILLES TUEES APRES LA PRODUCTION DE MIELRYAN JK; JELEN P; SAUER WC et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 886-896; 4 P.; BIBL. 27 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article
Effect of ammonium nitrate and low-level foliar treatments of simazine on some chemical components and protein quality of Pinkeye Purple Hull pea seeds = Effets du traitement par le nitrate d'ammonium et de la pulvérisation foliaire de faibles doses de simazine sur certains composés chimiques et sur la qualité protéique des pois Pinkeye Purple HullMEREDITH, F. I; LANGDALE, G. W; DULL, G. G et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 221-224, issn 0022-1147Article
Protein and energy utilization of brown, undermilled and milled rices by preschool children = Utilisation énergétique et protéique des riz bruns, semi-polis et polis par des enfants d'âge préscolaireSANTIAGO, M. I. C; ROXAS, B. V; INTENGAN, C. L et al.Qualitas plantarum. Plant foods for human nutrition. 1984, Vol 34, Num 1, pp 15-25, issn 0377-3205Article
Effect of lysine and threonine supplement on biological value of proso millet protein = Effet de la complémentation par la lysine et la thréonine sur la valeur biologique des protéines de milletNISHIZAWA, N; OIKAWA, M; NAKAMURA, M et al.Nutrition reports international. 1989, Vol 40, Num 2, pp 239-245, issn 0029-6635Article
Evaluation of the protein quality of food mixes in albino rats = Evaluation, chez les rats albinos, de la qualité protéique de mélanges alimentairesLINA, S; REDDY, P. R.Nutrition reports international. 1983, Vol 27, Num 4, pp 681-687, issn 0029-6635Article