Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("VIANDE BOEUF")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 3578

  • Page / 144
Export

Selection :

  • and

COMPARATIVE GROWTH OF SALMONELLAE, COLIFORMS, AND OTHER MEMBERS OF THE MICROFLORA OF RAW AND RADURIZED GROUND BEEF = CROISSANCE COMPAREE DE SALMONELLES, COLIFORMES ET D'AUTRES MEMBRES DE LA MICROFLORE DU BOEUF HACHE TEL QUE OU RADURISETIWARI NP; MAXCY RB.1972; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 35; NO 8; PP. 455-460; BIBL. 18 REF.Serial Issue

ETUDE DE LA QUALITE DES CARCASSES. II : COMPOSITION ET VALEUR DE LA CARCASSEVAN DE VOORDE G; VERBEKE R.1983; REVUE DE L'AGRICULTURE; ISSN 0035-1296; BEL; DA. 1983; VOL. 36; NO 2; PP. 351-368; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.; 7 FIG./10 TABL.Article

LA VIANDE BOVINE SOUS VIDECARLES L.1983; ALIMENTATION; ISSN 0396-7891; FRA; DA. 1983; NO 110; PP. 69-70; 3 FIG./1 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF MARINATION UPON MINERAL CONTENT AND TENDERNESS OF BEEF = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE LA MARINADE SUR LES TENEURS EN ELEMENTS MINERAUX ET SUR LA TENDRETE DE LA VIANDE DE BOEUFHOWAT PM; SIEVERT LM; MYERS PJ et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 662-663; BIBL. 16 REF.; 2 TABL.Article

EFFECTS OF HEATING SYSTEM, TEMPERATURE AND RATE OF HEATING ON SENSORY CHARACTERISTICS OF BEEF. = EFFETS DU MODE DE CUISSON, DE LA TEMPERATURE ET DE LA VITESSE DE CUISSON SUR LES CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES DE LA VIANDE DE BOEUF.BRADY P; PENFIELD MP.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1783-1792; 4 P.; BIBL. 18 REF.; 4 TABL.Article

COMPARAISON DES APTITUDES A LA PRODUCTION DE VIANDE DE QUATRE TYPES GENETIQUES BOVINS DE COTE-D'IVOIRE. II. RESULTATS D'ABATTAGES ET ETUDE DES CARCASSESHOSTE C; LHOSTE P; CLOE L et al.1982; REVUE D'ELEVAGE ET DE MEDECINE VETERINAIRE DES PAYS TROPICAUX; ISSN 0035-1865; FRA; DA. 1982; VOL. 35; NO 4; PP. 391-400; ABS. ENG/SPA; 5 TABL.Article

LES SOUCHES DE BACILLUS LATEROSPORUS ISOLEES DE LA VIANDE DE BOEUF FRAICHEDAO TRONG HUNG.1971; LUCR. STI., INST. AGRON. N. BALCESCU, C; ROMAN.; DA. 1971; VOL. 14; PP. 425-428; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 8REF.Serial Issue

ROASTING VS COOKING IN A MODEL SYSTEM : TENDERNESS OF BULL ADDUCTOR MUSCLE, CONVENTIONALLY CHILLED OR ELECTRICALLY STIMULATED-HOT BONED = LE GRILLAGE ET LA CUISSON EN SYSTEME MODELE : TENDRETE DU MUSCLE ADDUCTOR DE CARCASSE DE TAUREAU, REFRIGEREE DE FACON CONVENTIONNELLE, OU STIMULEE ELECTRIQUEMENT ET DESOSSEE A CHAUDNAEWBANIJ JO; HARRISON DL; STONE MB et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 337-342; BIBL. 41 REF.; 3 FIG./5 TABL.Article

ESSENTIELLE MINERALSTOFFE IN DER RINDERMUSKULATUR = LES ELEMENTS MINERAUX ESSENTIELS DES MUSCLES DE BOEUFKUHNE D.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 10; PP. 1625-1627; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.; 6 TABL.Article

ETUDE DE QUELQUES PARAMETRES DU PH ULTIME DES VIANDES DE BOVINS.CARLIER V; LOGEROT B; CARLIER P et al.1983; R.T.V.A.; ISSN 0483-786X; FRA; DA. 1983; VOL. 22; NO 185; PP. 3-8; BIBL. 3 REF.; 6 FIG./8 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF PRERIGOR PRESSURIZATION ON THE RETAIL CHARACTERISTICS OF BEEF = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DU TRAITEMENT SOUS PRESSION, PRERIGOR, SUR LES CARACTERISTIQUES DE LA VIANDE DE BOEUF VENDUE AU DETAILKOOHMARAIE M; KENNICK WH; ELGASIM EA et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 998-999; BIBL. 20 REF.; 2 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF BLADE SIZE FOR MECHANICALLY TENDERIZING BEEF ROUNDS. = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE LA DIMENSION DES LAMES POUR L'ATTENDRISSEMENT MECANIQUE DES ROTIS DE BOEUF.MANDIGO RW; OLSON DG.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 2095-2096; BIBL. 18 REF.; 2 TABL.Article

CHANGES IN BOVINE MYOGLOBIN DUE TO INTERACTION WITH METHYL LINOLEATE IN A MODEL SYSTEM = MODIFICATIONS, EN SYSTEME MODELE, DE LA MYOGLOBINE BOVINE, DUES AUX INTERACTIONS AVEC LE LINOLEATE DE METHYLENAKHOST Z; KAREL M.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1335-1339; BIBL. 19 REF.; 9 FIG.Conference Paper

EFFECTS OF COOKING AND CHEMICAL TREATMENT ON HEME AND NONHEME IRON IN MEAT = EFFETS DE LA CUISSON ET DES TRAITEMENTS CHIMIQUES SUR LE FER HEMIQUE ET NON HEMIQUE DE LA VIANDESCHRICKER BR; MILLER DD.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1340-1349; 5 P.; BIBL. 18 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

EFFECTS OF STUNNING METHOD AND TIME INTERVAL FROM STUNNING TO EXSANGUINATION ON BLOOD SPLASHING IN PORK = EFFETS DU MODE D'ETOURDISSEMENT ET DE L'INTERVALLE DE TEMPS ENTRE L'ETOURDISSEMENT ET L'EXSANGUINATION SUR LES TACHES HEMORRAGIQUES DE LA VIANDE DE PORCBURSON DE; HUNT MC; SCHAFER DE et al.1983; JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE; ISSN 0021-8812; USA; DA. 1983; VOL. 57; NO 4; PP. 918-921; BIBL. 10 REF.; 5 TABL.Article

EFFECTS OF WHOLESALE AND RETAIL CONTAMINATION ON THE CASE LIFE OF BEEF = EFFETS DE LA CONTAMINATION DES QUARTIERS ET DES MORCEAUX DETAILLES DE VIANDE SUR LA DUREE DE CONSERVATION DE LA VIANDE DE BOEUFGORDON GREER G; JEREMIAH LE; WEISS GM et al.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 10; PP. 842-845; BIBL. 16 REF.; 2 TABL.Article

INFLUENCE OF RATE AND LENGTH OF COOKERY UPON PRODUCT ATTRIBUTES OF PRE- AND POST-RIGOR BEEF = INFLUENCE DE LA VITESSE ET DE LA DUREE DE CUISSON SUR LES CARACTERISTIQUES DE LA VIANDE DE BOEUF, PRE- ET POST-RIGORRAY EE; BERRY BW; LOUCKS LJ et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 343-359; 4 P.; BIBL. 26 REF.; 7 TABL.Article

EFFETS DE LA SELECTION SUR L'ADIPOSITE CHEZ LES BOVINS.RENAND G.1983; REV. FR. CORPS GRAS., REVUE FRANCAISE DES CORPS GRAS.; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1983; VOL. 30; NO 1; PP. 7-12; ABS. ENG/GER/SPA; BIBL. 36 REF.; 3 FIG./4 TABL.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DEN POSTMORTALEN PH-ABFALL BEI NOT- BZW. KRANKGESCHLACHTETEN RINDERN OHNE VISUELL ERKENNBARE VERAENDERUNGEN AM MUSKELFLEISCH = RECHERCHES SUR LA REDUCTION DU PH POST-MORTEM DU MUSCLE DE BOVINS ABATTUS SUITE OU NON A UNE MALADIE ET NE PRESENTANT PAS DE MODIFICATIONS APPARENTESKREUZER W; MORETH F; SCHNEIDAWIND H et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 5; PP. 935-942; ABS. ENG; BIBL. 24 REF.; 2 FIG./5 TABL.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE BESCHAFFENHEIT VON KALB- UND JUNGBULLENFLEISCH. 3. MITTEILUNG : ZUSAMMENSETZUNG DES MUSKELFLEISCHES UND DIE AMINOSAEURENZUSAMMENSETZUNG IM MUSKELFLEISCH UND IM BINDEGEWEBE DES SUBKUTANEN FETTGEWEBES. = ETUDE DE LA QUALITE DE LA VIANDE DE VEAU ET DE BOUVILLON. 3EME COMMUNICATION : COMPOSITION DE LA VIANDE ET COMPOSITION EN ACIDES AMINES DU MUSCLE ET DES TISSUS CONNECTIFS ET DES TISSUS ADIPEUX SOUS-CUTANESFREUDENREICH P.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 4; PP. 614-619; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.; 1 FIG./10 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. SHEAR FORCE VALUES FOR STEAKS FROM THE SEMITENDINOSUS MUSCLE OF PRE-RIGOR LEG-TWISTED BEEF CARCASSES = NOTE DE RECHERCHE. RESISTANCE AU CISAILLEMENT DES STEAKS PROVENANT DE MUSCLES SEMITENDINOSUS DE CARCASSES DE BOEUF DEFORMEES PRERIGORODUSANYA SO; OKUBANJO AO.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1577-1578; BIBL. 8 REF.; 1 FIG./1 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. THE APPLICATION OF FACTOR ANALYSIS TO COOKED BEEF AROMA DESCRIPTORS = NOTE DE RECHERCHE. APPLICATION DE L'ANALYSE FACTORIELLE A LA DESCRIPTION DE L'AROME DE LA VIANDE CUITE DE BOEUFGALT AM; MACLEOD G.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1354-1355; BIBL. 11 REF.; 2 TABL.Article

HIGH-TEMPERATURE TENDERIZING OF BEEF SIDES : BACTERIAL CONSIDERATIONS. = L'ATTENDRISSEMENT A HAUTE TEMPERATURE, DES CARCASSES DE BOEUF : CONSIDERATIONS BACTERIOLOGIQUES.WILHELM KE; MARSH BB; LOCHNER JV et al.1982; APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY.; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1982; VOL. 44; NO 5; PP. 1244-1245; BIBL. 6 REF.; 2 TABL.Article

COMPARATIVE EVALUATION OF SOLVENT EXTRACTION METHODS FOR THE DETERMINATION OF NEUTRAL AND POLAR LIPIDS IN BEEF = EVALUATION COMPARATIVE DES METHODES D'EXTRACTION AU SOLVANT POUR LA DETERMINATION DES LIPIDES NEUTRES ET POLAIRES DANS LA VIANDE DE BOEUFSAHASRABUDHE MR; SMALLBONE BW.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 4; PP. 801-805; BIBL. 13 REF.; 9 TABL.Conference Paper

MICROBIAL GROWTH ON FAT AND LEAN SURFACES OF VACUUM-PACKAGED CHILLED BEEF = CROISSANCE MICROBIENNE SUR LES SURFACES DE LA VIANDE MAIGRE ET DU GRAS DE LA VIANDE DE BOEUF REFRIGEREE ET EMBALLEE SOUS VIDEGRAU FH.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 326-336; 4 P.; BIBL. 14 REF.; 3 FIG.Article

  • Page / 144