Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("VIANDE FARINE")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 18 of 18

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

UTILISATION DE FARINES DE VIANDE DANS L'ALIMENTATION DU POULET DE CHAIRBOUCHARDEAU A; GUILLAUME J; BOUVIER JM et al.1974; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FR.; DA. 1974; NO 12; PP. 19-27 (5 P.)Article

EFFECT ON PIG PERFORMANCE OF VARYING THE LEVEL OF MEAT MEAL IN CEREAL GRAIN-MEAT MEAL DIETS.FAGAN VJ; GILLIS PR.1976; AUSTRAL. J. EXPER. AGRIC. ANIMAL HUSBAND.; AUSTRAL.; DA. 1976; VOL. 16; NO 81; PP. 478-483; BIBL. 11 REF.Article

BATCH DRY RENDERING: INFLUENCE OF PROCESSING CONDITIONS ON MEAT MEAL QUALITY = FONTE A SEC EN DISCONTINU: INFLUENCE DES CONDITIONS DE TRAITEMENT SUR LA QUALITE DE LA FARINE DE VIANDEHERBERT LS; DILLON JF; MACDONALD MW et al.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 9; PP. 1063-1070; BIBL. 11 REF.Article

BATCH DRY RENDERING: INFLUENCE OF RAW MATERIALS AND PROCESSING CONDITIONS ON MEAT MEAL QUALITY = FONTE A SEC EN DISCONTINU: INFLUENCE DE LA MATIERE PREMIERE ET DES CONDITIONS DE TRAITEMENT SUR LA QUALITE DE LA FARINE DE VIANDESKURRAY GR; HERBERT LS.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 9; PP. 1071-1079; BIBL. 20 REF.Article

HERRING MEAL, MEAT AND BONE MEAL AND PAYZONE IN FEED FOR CHICKS = LA FARINE DE HARENG, LA FARINE DE VIANDE OSSEUSE, ET LE PAYZONE DANS L'ALIMENTATION DU POULETHERSTAD O.1978; ARCH. GEFLUEGELKDE; DEU; DA. 1978; VOL. 42; NO 6; PP. 221-224; ABS. GER/FRE/RUS; BIBL. 15 REF.Article

SWEET LUPIN SEED MEAL AS A PROTEIN SOURCE FOR GROWING PIGS = TOURTEAU DE GRAINES DE LUPIN DOUX, SOURCE DE PROTEINE POUR LES PORCS EN CROISSANCETAVERNER MR.1975; ANIMAL PRODUCT.; G.B.; DA. 1975; VOL. 20; NO 3; PP. 413-419; BIBL. 11 REF.Article

LE DEGRAISSAGE DES FARINES DE VIANDE PAR SOLVANTBONNET L.1974; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FR.; DA. 1974; NO 12; PP. 29-31 (2 P.)Article

MEAT MEAL IN THE DIET OF THE EARLY-WEANED PIG. III: MEAT MEAL QUALITY AND THE PROCESSING OF MEAT MEALSLEIBHOLZ J.1979; ANIMAL FEED SCI. TECHNOL.; NLD; DA. 1979; VOL. 4; NO 1; PP. 53-61; BIBL. 14 REF.Article

DER EINFLUSS UNTERSCHIEDLICHER HITZEBEHANDLUNG EINIGER TIERKOERPER BESTANDTEILE AUF DEN GEHALT AN AMINOSAEUREN INSGESAMT UND IN ENZYMHYDROLYSATEN = INFLUENCE DE DIVERS TRAITEMENTS THERMIQUES APPLIQUES A DES CONSTITUANTS ANIMAUX SUR LA TENEUR EN ACIDES AMINES PRESENTS DIRECTEMENT OU DANS L'HYDROLYSAT ENZYMATIQUEGAUDY N; LANDIS J.1973; MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; SCHWEIZ; DA. 1973; VOL. 64; NO 1; PP. 133-138; ABS. FR.; BIBL. 3 REF.; (84. JHARESVERSAMML. SCHWEIZ. GES. ANAL. ANGEW. CHEM. BERICHT; NYON; 1972)Conference Paper

CONTRIBUCION AL ESTUDIO DE LA CALIDAD DE LAS HARINAS DE CARNE EMPLEADAS EN ALIMENTACION ANIMAL = CONTRIBUTION A L'ETUDE DE LA QUALITE DES FARINES DE VIANDE UTILISEES EN ALIMENTATION ANIMALECARBALLO J; CARBONELL G.1978; AN. INST. NACION. INVEST. AGR., PRODUC. ANIMAL; ESP; DA. 1978; NO 9; PP. 15-18; ABS. FRE; BIBL. 13 REF.Article

MINOR LIPIDIC CONSTITUENTS TYPICAL OF CERTAIN SEED MEALS AND OF THEIR PROTEIC DERIVATIVES.LANZANI A; CAROLA C; JACINI G et al.1977; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITAL.; DA. 1977; VOL. 54; NO 11; PP. 448-450; ABS. ITAL.; BIBL. 9 REF.Article

MEAT MEAL IN THE DIET OF THE EARLY-WEANED PIG. II: AMINO ACID SUPPLEMENTATIONEVANS DF; LEIBHOLZ J.1979; ANIMAL FEED SCI. TECHNOL.; NLD; DA. 1979; VOL. 4; NO 1; PP. 43-51; BIBL. 16 REF.Article

METHODE ZUR SCHNELLEN BESTIMMUNG VON TETRACHLOERAETHYLEN IN TIERKOERPERMEHLEN MITTELS GASCHROMATOGRAPHIE = METHODE RAPIDE DE DOSAGE DU TETRACHLORETHYLENE DANS LES FARINES DE VIANDE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSERUCKEMANN H.1979; LANDWIRTSCH. FORSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 32; NO 4; PP. 405-408; ABS. ENG/FRE; BIBL. 1 REF.Article

MEAT MEAL IN THE DIET OF THE EARLY-WEANED PIG. I: A COMPARISON OF MEAT MEAL AND SOJA BEAN MEALEVANS DF; LEIBHOLZ J.1979; ANIMAL FEED SCI. TECHNOL.; NLD; DA. 1979; VOL. 4; NO 1; PP. 33-42; BIBL. 20 REF.Article

FISHMEAL, MEAT AND BONE MEAL, FERMENTATION BY PRODUCTS AND INGREDIENT COMBINATIONS IN DIETS OF YOUNG TURKEYS.SALMON RE.1977; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1977; VOL. 57; NO 4; PP. 751-754; ABS. FR.; BIBL. 5 REF.Article

L'AVENIR DE L'ALIMENTATION EN PROTEINES DES MONOGASTRIQUESPALISSE ROUSSEL M.1980; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FRA; DA. 1980; NO 331; PP. 13-19; (4 P.)Article

PROTEINES ALIMENTAIRES ET QUALITE DE L'OEUF. I: EFFET DE QUELQUES PROTEINES SUR LA QUALITE INTERNE DE L'OEUF ET LES PROPRIETES FONCTIONNELLESSAUVEUR B; ZYBKO A; COLAS B et al.1979; ANN. ZOOTECH.; FRA; DA. 1979; VOL. 28; NO 3; PP. 271-295; ABS. ENG; BIBL. 2 P.Article

PROTEINES ALIMENTAIRES ET QUALITE DE L'OEUF. II: INFLUENCE DE LA NATURE DES PROTEINES DISTRIBUEES AUX POULES SUR LES CARACTERISTIQUES SENSORIELLES DE L'OEUF ET LA TENEUR EN ACIDES AMINES LIBRES DU JAUNECOLAS B; SAUVAGEOT F; HARSCOAT JP et al.1979; ANN. ZOOTECH.; FRA; DA. 1979; VOL. 28; NO 3; PP. 297-313; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

  • Page / 1