Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("VIANDE POULET")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 922

  • Page / 37
Export

Selection :

  • and

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF STEWING ON PURINE CONTENT OF BROILER TISSUES. = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE LA CUISSON A L'ETOUFFEE SUR LA TENEUR EN PURINE DES TISSUS DE POULETYOUNG LL.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 315-316; BIBL. 13 REF.; 2 TABL.Article

AFLATOXICOL AND AFLATOXINS B1 AND M1 IN EGGS AND TISSUES OF LAYING HENS CONSUMING AFLATOXIN-CONTAMINATED FEED = TENEURS EN AFLATOXICOL, AFLATOXINES B1 ET M1 DES TISSUS ET DES OEUFS DE POULES PONDEUSES AYANT CONSOMME DES ALIMENTS COMPOSES CONTAMINES PAR L'AFLATOXINETRUCKSESS MW; STOLOFF L; YOUNG K et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 11; PP. 2176-2182; BIBL. 12 REF.; 6 TABL.Article

THE MICROBIOLOGY OF RAW, EVISCERATED CHICKENS : A TEN YEAR COMPARISON = MICROBIOLOGIE DES POULETS CRUS ET EVISCERES : COMPARAISON EFFECTUEE PENDANT DIX ANSCAMPBELL DF; JOHNSTON RW; CAMPBELL GS et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 3; PP. 437-444; BIBL. 18 REF.; 5 TABL.Article

STUFENKONTROLLE IN EINEM GEFLUEGELSCHLACHTBETRIEB (BROILER). 2. MITTEILUNG : QUANTITATIVE ERHEBUNGEN = LE CONTROLE, PAR ETAPES, DANS UN ABATTOIR DE VOLAILLES (POULETS). 2EME COMMUNICATION : ANALYSE QUANTITATIVELENZ FC; FRIES R.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 6; PP. 1076-1079; ABS. ENG; BIBL. 33 REF.; 3 FIG./2 TABL.Article

FIBER OPTIC SPECTROPHOTOMETRY OF COLOR CHANGES IN COOKED CHICKEN MUSCLES = ETUDE, PAR SPECTROPHOTOMETRIE A FIBRE OPTIQUE, DES MODIFICATIONS DE COULEUR DES MUSCLES CUITS DE POULETSSWATLAND HJ.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 6; PP. 957-959; BIBL. 5 REF.; 3 FIG.Article

ORGANOLEPTIC AND COOKED MEAT CHARACTERISTICS OF NAKED NECK BROILERS RAISED IN TWO TEMPERATURES = CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES DES VIANDES CUITES DE POULETS A COUS DEPLUMES, ELEVES A DEUX TEMPERATURESHANZL CJ; SOMES RG JR.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 6; PP. 942-946; BIBL. 10 REF.; 2 TABL.Article

MASTLEISTUNG UND SCHLACHTKOERPERQUALITAET NACH WAHLFUETTERUNG VON BROILERN (I. MITTEILUNG) = PERFORMANCE DE CROISSANCE ET QUALITE DES CARCASSES DE POULETS A ROTIR, APRES ALIMENTATION "EN LIBRE CHOIX" (I. PARTIE)SCHOLTYSSEK S; SEEMANN M; SEEMANN G et al.1983; ARCHIV FUER GEFLUEGEL-KUNDE; ISSN 0003-9098; DEU; DA. 1983; VOL. 47; NO 4; PP. 166-174; ABS. ENG/FRE/RUS; BIBL. 11 REF.; 6 FIG./8 TABL.Article

EFFECT OF COOKING AND STORAGE ON PHOSPHOLIPIDS IN BROILER. = EFFETS DE LA CUISSON ET DU STOCKAGE SUR LES PHOSPHOLIPIDES DE LA VIANDE DE POULETSHARMA N; KOWALE BN; JOSHI HB et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 10; NO 1; PP. 1-6; BIBL. 28 REF.; 1 FIG./7 TABL.Article

SLOW COOKER VS. OVEN PREPARATION OF MEAT LOAVES AND CHICKEN = LA CUISSON LENTE COMPAREE A LA CUISSON AU FOUR POUR LA PREPARATION DE PATES DE VIANDE ET DE VIANDE DE POULETPETERS CR; SINWELL DD; VAN DUYNE FO et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN DIETETIC ASSOCIATION; ISSN 0002-8223; USA; DA. 1983; VOL. 83; NO 4; PP. 430-435; BIBL. 22 REF.; 2 FIG./4 TABL.Article

COMPARISON OF SAMPLING METHODS FOR ESCHERICHIA COLI AND TOTAL AEROBIC COUNTS ON BROILER CARCASSES = COMPARAISON DE METHODES D'ECHANTILLONNAGE POUR LA NUMERATION D'ESCHERICHIA COLI ET DES AEROBIES TOTALES DANS LES CARCASSES DE POULET A ROTIRLILLARD HS; THOMSON JE.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 9; PP. 781-782; BIBL. 12 REF.; 1 TABL.Article

MARINATING BROILER PARTS : THE USE OF A VISCOUS TYPE MARINADE = LE MARINAGE DES MORCEAUX DE POULET : UTILISATION D'UNE MARINADE VISQUEUSEPOST RC; HEATH JL.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 6; PP. 977-984; BIBL. 26 REF.; 6 FIG./3 TABL.Article

PHYSICAL AND ORGANOLEPTIC COMPARISONS BETWEEN SCALELESS FOWL AND COMMERCIAL BROILERS = COMPARAISON DES PROPRIETES PHYSIQUES ET ORGANOLEPTIQUES DES POULES DE RACE "DEPLUMEES" ET DES POULETS DU COMMERCESLAVIN DJ; HALPIN ES; BIRRENKOTT GP JR et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 7; PP. 1201-1204; BIBL. 6 REF.; 3 TABL.Article

CHANGES IN NUTRIENT CONTENT DURING CHILL-HOLDING OF ICE-PACKED AND DEEP-CHILLED BROILERS. = MODIFICATIONS DES TENEURS EN NUTRIMENTS AU COURS DU STOCKAGE FRIGORIFIQUE DES CARCASSES DE POULETS REFRIGEREES ET CONSERVEES DANS LA GLACE.ANG CYW; HAMM D; SEARCY GK et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1763-1766; BIBL. 11 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

EFFECTS OF SALT AND PHOSPHATE TREATMENTS ON DEBONED MEAT FROM LIGHT AND HEAVY FOWL = EFFETS DE TRAITEMENTS PAR LE SEL ET PAR LES PHOSPHATES SUR LA VIANDE DESOSSEE DE POULES DE RACES A CARCASSES LOURDES OU LEGERESLYON BG.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 2; PP. 321-330; BIBL. 18 REF.; 10 TABL.Article

PHYSICAL CHARACTERISTICS OF PECTORALIS SUPERFICIALIS FROM BRINE-CHILLED BROILER CARCASSES = CARACTERISTIQUES PHYSIQUES DU MUSCLE PECTORALIS SUPERFICIALIS PROVENANT DE CARCASSES DE POULETS REFRIGEREES EN SAUMUREJANKY DM; CARPENTER MD; FLETCHER DL et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 3; PP. 433-436; BIBL. 19 REF.; 1 TABL.Article

PREVALENCE OF CAMPYLOBACTER JEJUNI IN CHICKEN WINGS = PREDOMINANCE DE CAMPYLOBACTER JEJUNI DANS LES AILES DE POULETKINDE H; GENIGEORGIS CA; PAPPAIOANOU M et al.1983; APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1983; VOL. 45; NO 3; PP. 1116-1118; BIBL. 24 REF.; 2 TABL.Article

SURVIVAL OF CAMPYLOBACTER JEJUNI DURING POULTRY PROCESSING AND PIG SLAUGHTERING = SURVIE DE CAMPYLOBACTER JEJUNI LORS DU TRAITEMENT DES VOLAILLES ET LORS DE L'ABATTAGE DES PORCSOOSTEROM J; DE WILDE GJA; DE BOER E et al.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 8; PP. 702-709; 6 P.; BIBL. 29 REF.; 5 TABL.Article

EVALUATION OF METHODS OF PROCESSING DRIED POULTRY WASTE IN TERMS OF PERFORMANCE AND CARCASS QUALITY OF BROILER CHICKENS. = EVALUATION DES METHODES DE TRAITEMENT DES DEJECTIONS DESHYDRATEES DE VOLAILLES EN TERMES DE PERFORMANCES ET DE QUALITE DES CARCASSES DES POULETS DE CHAIR.KESE AG; DONKOH A.1982; POULTRY SCIENCE.; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1982; VOL. 61; NO 12; PP. 2500-2502; BIBL. 9 REF.; 1 TABL.Article

INFLUENCE OF DIET ON THE INTESTINAL MICROFLORA AND MEAT FLAVOUR OF INTENSIVELY-REARED BROILER CHICKENS = INFLUENCE DE L'ALIMENTATION SUR LA MICROFLORE INTESTINALE ET SUR LA FLAVEUR DE LA VIANDE DE POULETS A ROTIR D'ELEVAGE INTENSIFMEAD GC; GRIFFITHS NM; IMPEY CS et al.1983; BRITISH POULTRY SCIENCE; ISSN 0007-1668; GBR; DA. 1983; VOL. 24; NO 2; PP. 261-272; BIBL. 26 REF.; 6 TABL.Article

INFLUENCE DE LA TENEUR EN SACCHAROSE DU REGIME SUR LES PERFORMANCES DE CROISSANCE, L'ETAT D'ENGRAISSEMENT ET LA QUALITE DU POULET DE CHAIR.GAUTHIER A; BLUM JC.1983; ARCHIV FUER GEFLUEGELKUNDE; ISSN 0003-9098; DEU; DA. 1983; VOL. 47; NO 2; PP. 60-64; ABS. ENG/FRE/RUS; BIBL. 15 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

EFFECT OF DIETARY AND ENERGY ON BROILER CARCASS COMPOSITION AND EFFICIENCY OF NUTRIENT UTILIZATION. = EFFETS DES VALEURS PROTEIQUE ET ENERGETIQUE DES RATIONS SUR LA COMPOSITION DES CARCASSES DE POULETS ET SUR L'UTILISATION DES NUTRIMENTS.JACKSON S; SUMMERS JD; LEESON S et al.1982; POULT. SCI., POULTRY SCIENCE.; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1982; VOL. 61; NO 11; PP. 2224-2231; BIBL. 17 REF.; 4 TABL.Article

EFFECT OF AGE AND SEX ON THE COMPOSITION OF MUSCLE AND SKIN FROM A COMMERCIAL BROILER STRAIN = EFFET DE L'AGE ET DU SEXE SUR LA COMPOSITION DU MUSCLE ET DE LA PEAU DE SOUCHES DE POULET A ROTIRGREY TC; ROBINSON D; JONES JM et al.1983; BRITISH POULTRY SCIENCE; ISSN 0007-1668; GBR; DA. 1983; VOL. 24; NO 2; PP. 219-231; BIBL. 24 REF.; 4 TABL.Article

ABDOMINAL FAT IN 12- TO 16-WEEK-OLD BROILER BIRDS AS INFLUENCED BY AGE, SEX, AND STRAIN = INFLUENCE DE L'AGE, DU SEXE ET DE L'ESPECE SUR LES TISSUS ADIPEUX ABDOMINAUX DE POULETS A ROTIR AGES DE 12 A 16 SEMAINESSONAIYA EB; BENYI K.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 9; PP. 1793-1799; BIBL. 16 REF.; 8 TABL.Article

CHARACTERISTICS OF BROILER BREASTS AND A STUDY OF FACTORS THAT AFFECT THEIR UNIFORMITY. = CARACTERISTIQUES DES BLANCS DE POULETS ET ETUDE DES FACTEURS MODIFIANT LEUR UNIFORMITE.HEATH JL; OWENS SL.1982; POULTRY SCIENCE.; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1982; VOL. 61; NO 11; PP. 2176-2185; BIBL. 14 REF.; 6 TABL.Article

QUANTITATIVE RELATIONSHIP BETWEEN ALPHA-TOCOPHEROL AND POLYUNSATURATED FATTY ACIDS AND ITS CONNECTION TO DEVELOPMENT OF OXIDATIVE RANCIDITY IN CHICKEN SKELETAL MUSCLE. = RELATION QUANTITATIVE ENTRE L'ALPHA-TOCOPHEROL ET LES ACIDES GRAS POLYINSATURES ET CORRELATION AVEC LE DEVELOPPEMENT DE LA RANCIDITE OXYDATIVE DES MUSCLES SQUELETTIQUES DES POULETS.YAMAUCHI K; NAGAI Y; OHASHI T et al.1982; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY.; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1982; VOL. 46; NO 11; PP. 2719-2724; BIBL. 18 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

  • Page / 37