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kw.\*:("VIANDE SALEE")

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DIE VAKMUN-POEKELUNG UND-SALZUNG = SAUMURAGE ET SALAGE SOUS VIDEHERMSEN E.1979; FLEISCH WIRTSCH; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 1; PP. 25-28Article

OSSERVAZIONI PRELIMINARI IN MERITO ALL'EFFETTO DELLA SALAGIONE SULLE PROTEINE MUSCOLARI = PREMIERES OBSERVATIONS SUR L'INCIDENCE DU SALAGE SUR LES PROTEINES DE LA VIANDECHIZZOLINI R; DAZZI G; PAROLARI G et al.1982; ATTI DELLA SOCIETA ITALIANA DI SCIENZE VETERINARIE; ISSN 0518-3588; ITA; DA. 1982; VOL. 36; PP. 551-553; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.; 1 TABL.Article

EINFLUSS DER POEKELBEDINGUNGEN AUF DEN UMROETUNGSGRAD MECHANISCH ENTBEINTEN FLEISCHES = INFLUENCE DES CONDITIONS DE SALAGE SUR L'INTENSITE DE LA COULEUR ROUGE DE LA VIANDE DESOSSEE MECANIQUEMENTKOLOZYN KRAJEWSKA D; WASILEWSKI S; BARTKOWICZ L et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 7; PP. 1128-1129; BIBL. 10 REF.; 5 FIG.Article

NITRITE REACTIONS DURING THE CURING OF MEAT PRODUCTS. = LES REACTIONS DES NITRITES, LORS DU SALAGE DES PRODUITS CARNESTOTH L.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 2; PP. 208-211; BIBL. 9 REF.; 6 FIG./4 TABL.Article

CURRENT PROBLEMS IN BOTULISM OF INTEREST TO THE FOOD INDUSTRY. = PROBLEMES ACTUELS DU BOTULISME LIES A L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE.1982; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO).; ISSN 0015-6639; USA; DA. 1982; VOL. 36; NO 12; PP. 85-104Conference Paper

YIELD CONTROL WITH FAT FREE PROTEIN ANALYSIS = LE CONTROLE DU RENDEMENT, PAR ANALYSE DES PROTEINES NON GRASSESBROWN WL.1982; PROCEEDINGS OF THE MEAT INDUSTRY RESEARCH CONFERENCE; ISSN 0543-2014; USA; DA. 1982; PP. 75-80; 3 FIG./4 TABL.Article

EFFECTS OF SALT, SODIUM TRIPOLYPHOSPHATE AND FROZEN STORAGE TIME ON PROPERTIES OF A FLAKED, CURED PORK PRODUCT.NEER KL; MANDIGO RW.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 3; PP. 738-742; BIBL. 41 REF.Article

BILANZ DER BILDUNG VON POEKELFARBSTOFF IM MUSKELFLEISCH. V: REAKTIONEN VON NITRIT MIT SCHWEINEMUSKEL = BILAN DE LA FORMATION DE SUBSTANCES COLOREES AU SAUMURAGE DANS LA VIANDE. V. REACTION DES NITRITES AVEC LES MUSCLES DE PORCMOEHLER K; SCHEERER C.1979; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 168; NO 3; PP. 173-176; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

HOT CURING WILTSHIRE BACONTAYLOR AA; SHAW BG; JOLLEY PD et al.1982; J. FOOD TECHNOL.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1982; VOL. 17; NO 3; PP. 339-348; BIBL. 14 REF.Article

REACTION OF NITRITE WITH TRYPTOPHYL RESIDUES OF PROTEINITO T; CASSENS RG; GREASER ML et al.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 4; PP. 1144-1149; (4 P.); BIBL. 17 REF.Article

THE ROLE OF NITRITE IN THE PRODUCTION OF CANNED CURED MEAT PRODUCTS.LECHOWICH RV; BROWN WL; DEIBEL RH et al.1978; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 32; NO 5; PP. 45-58 (6P.); BIBL. 52 REF.Article

FACTORS CONTROLLING THE GROWTH OF CLOSTRIDIUM BOTULINUM TYPES A AND B IN PASTEURIZED, CURED MEATS. V. PREDICTION OF TOXIN PRODUCTION : NON-LINEAR EFFECTS OF STORAGE TEMPERATURE AND SALT CONCENTRATION. = FACTEURS CONTROLANT LA CROISSANCE DE CLOSTRIDIUM BOTULINUM TYPES A ET B DANS LES VIANDES SALEES PASTEURISEES. V. PREVISION DE LA PRODUCTION DE TOXINES : EFFETS NON-LINEAIRES DE LA TEMPERATURE DE STOCKAGE ET DE LA CONCENTRATION EN SEL.ROBINSON A; GIBSON AM; ROBERTS TA et al.1982; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1982; VOL. 17; NO 6; PP. 727-744; BIBL. 8 REF.; 3 FIG./11 TABL.Article

CURING AND SMOKING OF RABBIT MEATOWEN JE; ISON RW; NICOLAIDES L et al.1979; TROP. SCI.; GBR; DA. 1979; VOL. 21; NO 1; PP. 11-31; ABS. FRE/SPA; BIBL. 2 P.Article

DISTRIBUTION OF SODIUM NITRITE IN ADIPOSE TISSUE DURING CURING.GOUTEFONGEA R; CASSENS RG; WOOLFORD G et al.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 6; PP. 1637-1641; BIBL. 29 REF.Article

CARBON DIOXIDE AS A CONTROLLER OF THE SPOILAGE FLORA OF PORK, WITH SPECIAL REFERENCE TO TEMPERATURE AND SODIUM CHLORIDE = LE GAZ CARBONIQUE COMME AGENT DE CONTROLE DE LA FLORE RESPONSABLE DE L'ALTERATION DE LA VIANDE DE PORC, AVEC REFERENCE PARTICULIERE A LA TEMPERATURE ET LA TENEUR EN CHLORURE DE SODIUMBLICKSTAD E; MOLIN G.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 9; PP. 756-766; 9 P.; BIBL. 22 REF.; 1 FIG./7 TABL.Article

UEBER DEN ENZYMATISCHEN ABBAU VON TRIPOLYPHOSPHAT UND DIPHOSPHAT IN ZERKLEINERTEM FLEISCH. VII. EINFLUSS VON NATRIUMCHLORID AUF DIE TRIPOLYPHOSPHATASE- UND DIPHOSPHATASE-AKTIVITAET IM RINDERMUSKEL. = DEGRADATION ENZYMATIQUE DU TRIPOLYPHOSPHATE ET DU DIPHOSPHATE DANS LA VIANDE HACHEE. VII. INFLUENCE DE NACL SUR LES ACTIVITES TRIPOLYPHOSPHATASE ET DIPHOSPHATASE DANS LE MUSCLE BOVINHAMM R; NERAAL R.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 164; NO 1; PP. 34-37; ABS. ANGL.; BIBL. 14 REF.Article

INDUSTRIALIZACION DE LA CARNE DE ALPACA. II. DESHIDRATACION. = TRAITEMENT INDUSTRIEL DE LA VIANDE D'ALPAGA. II. DESHYDRATATIONVIDALON MC; TELLEZ VJ.1975; AN. CI., DEPTO PUBL. UNIV. NACION. AGR.; PERU; DA. 1975; VOL. 13; NO 1-2; PP. 91-99; ABS. ANGL.; BIBL. 5 REF.Article

ZUSATZMITTEL BEIM POEKELN VON FLEISCH. = ADDITIFS POUR LE SAUMURAGE DE LA VIANDESCHNEIDER.1979; FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 2; PP. 155Article

REACTION BETWEEN NITRITE AND LOW SALT-SOLUBLE, DIFFUSIBLE FRACTION OF MEAT. PARTIAL PURIFICATION AND SOME PROPERTIES OF UNKNOWN REACTION PRODUCTS.MIWA M; OKITANI A; KURATA T et al.1978; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1978; VOL. 42; NO 1; PP. 101-106; BIBL. 17 REF.Article

UNTERSUCHUNHEN UEBER DAS ABBAUVERHALTEN DER RIBONUCLEOTIDE IM POEKELPROZESS = RECHERCHES SUR LE COMPORTEMENT DE DEGRADATION DES RIBONUCLEOTIDES AU COURS DU PROCESSUS DE SAUMURAGEPLATZ S; GISSEL C; WENZEL S et al.1978; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DEU; DA. 1978; VOL. 29; NO 6; PP. 225-228; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.Article

A RESEARCH NOTE. HPLC DETERMINATION OF ERYTHORBATE IN CURED MEATS. = NOTE DE RECHERCHE. DOSAGE, PAR CLHP, DE L'ERYTHORBATE DANS LES VIANDES SALEESLEE K; MARDER S.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 306-308; 2 P.; BIBL. 5 REF.; 1 FIG.Article

FARBVERLUST BEI POEKELFLEISCHWAREN = PERTE DE COLORATION DANS LES PRODUITS CARNES SALESWIRTH.1979; FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 2; PP. 155-157Article

ZITRATE ZUR HERSTELLUNG VON KOCHPOEKELWAREN = CITRATE DANS LA FABRICATION DES PRODUITS CARNES SALES, CUITSBAUMGARTEN P; GERHARDT U; RENDLEN E et al.1979; FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 2; PP. 170-175; (4 P.); BIBL. 15 REF.Article

DIFFUSION OF CURING BRINE IN TUMBLED AND NON-TUMBLED PORCINE TISSUE.OCKERMAN HW; ORGANISCIAK CS.1978; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 41; NO 3; PP. 178-181; BIBL. 13 REF.Article

EINFLUSS DES GEFRIERENS AUF BIACHEMISCHE VERAENDERUNG IN ZERBLEINERTEM, VORGESALZENEM RINDFLEISCH. = INFLUENCE DE LA CONGELATION SUR LES MODIFICATIONS BIOCHIMIQUES DE LA VIANDE DE BOEUF HACHEE, PRESALEEHAMM R; HONIKEL O; EL BADAWI AA et al.1978; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 58; NO 5; PP. 720-727 (4P.); BIBL. 11 REF.Article

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