Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("VIANDE VOLAILLE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 585

  • Page / 24
Export

Selection :

  • and

FURTHER STUDIES ON THE COMPOSITION OF COMMERCIALLY PREPARED MECHANICALLY DEBONED POULTRY MEAT = NOUVELLES ETUDES DE LA COMPOSITION DE LA VIANDE DE VOLAILLE DESOSSEE MECANIQUEMENT ET COMMERCIALISEEHAMM D; YOUNG LL.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 9; PP. 1810-1815; BIBL. 12 REF.; 4 TABL.Article

DIE URSACHEN DER STAPHYLOKOKKENKONTAMINATION BEI DER GEWINNUNG VON BRATHAEHNCHEN. = CAUSES DE LA CONTAMINATION PAR LES STAPHYLOCOQUES LORS DE LA PRODUCTION DES POULETS A ROTIRKUSCH D; GOTZE U.1976; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 5; PP. 707-709; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1/2 P.Article

PRODUCTION OF HYDROGEN CYANIDE BY PSEUDOMONAS FLUORESCENSFREEMAN LR; ANGELINI P; SILVERMAN GJ et al.1975; APPL. MICROBIOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 29; NO 4; PP. 560-561; BIBL. 8REF.Article

STUDIES OF DIFFERENT SAMPLING METHODS FOR THE DETERMINATION OF BACTERIAL COUNTS FROM FROZEN BROILERSNOTERMANS S; KAMPELMACHER EH; VAN SCHOTHORST M et al.1975; J. APPL. BACTERIOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 39; NO 2; PP. 125-131; BIBL. 13 REF.Article

OBSERVATIONS FAITES A L'OCCASION DU DENOMBREMENT DES CLOSTRIDIUM PERFRINGENS DE LA PEAU DES CARCASSES DE POULETS.HANS JC; FIEVEZ L; KAMBUY A et al.1975; ANN. MED. VETER.; BELG.; DA. 1975; VOL. 119; NO 4; PP. 227-234; BIBL. 1 REF.Article

ONDERZOEKINGEN OVER HET KWANTITATIEF VOORKOMEN VAN SALMONELLAE BIJ DIEPVRIESKUIKENS. = RECHERCHES QUANTITATIVES SUR LA PRESENCE DES SALMONELLES DANS LES POULETS SURGELESNOTERMANS S; VAN SCHOTHORST M; VAN LEUSDEN FM et al.1975; T. DIERGENEESKDE; NEDERL.; DA. 1975; VOL. 100; NO 12; PP. 648-653; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

SALMONELLA CONTAMINATION IN A COMMERCIAL POULTRY (BROILER) PROCESSING OPERATIONDOUGHERTY TJ.1974; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 53; NO 2; PP. 814-821; BIBL. 15REF.Article

SALMONELLA IN A MODERN BROILER OPERATION: A LONGITUDINAL STUDYVAUGHN JB; WILLIAMS LP JR; LEBLANC DR et al.1974; AMER. J. VETER. RES.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 35; NO 5; PP. 737-741; BIBL. 26 REF.Serial Issue

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE HYGIENISCHE BESCHAFFENHEIT VON GEFROREN IM HANDEL ANGEBOTENEM IN- UND AUSLAENDISCHEM GEFLUEGEL (BRATHAEHNCHEN, ENTEN UND PUTEN) = RECHERCHES SUR LES CARACTERISTIQUES HYGIENIQUES DES VOLAILLES CONGELEES (POULETS A ROTIR, CANARDS, DINDES) COMMERCIALISEES EN PROVENANCE DE REPUBLIQUE FEDERALE ALLEMANDE OU DE L'ETRANGERGOETZE U.1974; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 54; NO 8; PP. 1347-1360 (11P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 120REF.Article

THE EFFECTS OF ULTRA-VIOLET RADIATION ON THE BACTERIAL COUNTS AND SHELF LIFE OF CHICKEN CARCASSES = EFFET DES RAYONS ULTRA-VIOLETS SUR LA CONTAMINATION BACTERIENNE ET LA DUREE DE CONSERVATION DES CARCASSES DE POULET1972; ACTA AGRIC. SCAND.; SUEDE; DA. 1972; VOL. 22; NO 3; PP. 169-172; BIBL. 8REF.Serial Issue

EVOLUTION DE LA QUALITE ORGANOLEPTIQUE ET TECHNOLOGIQUE DES PRODUITS ANIMAUX VOLAILLES ET OEUFSRISSE J.1983; R.T.V.A.; ISSN 0483-786X; FRA; DA. 1983; VOL. 22; NO 188; PP. 3-7; 5 FIG./2 TABL.Article

MICROBIOLOGICAL ASPECTS OF POULTRY AND POULTRY PRODUCTS - AN UPDATE. = LE POINT SUR LES ASPECTS MICROBIOLOGIQUES DE LA VIANDE DE VOLAILLE ET DES PRODUITS DERIVESCUNNINGHAM FE.1982; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 12; PP. 1149-1164; BIBL. 177 REF.; 5 TABL.Conference Paper

SPOILAGE ASSOCIATION OF CHICKEN LEG MUSCLE.MCMEEKIN TA.1977; APPL. ENVIRONMENT. MICROBIOL.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 33; NO 6; PP. 1244-1246; BIBL. 15 REF.Article

SALMONELLA-CONTAMINATIE VAN SLACHTKUIKENS TIJDENS HET SLACHTPROCES IN ENKELE PLUIMVEE-SLACHTERIJEN = CONTAMINATION DE POULETS DE CHAIR PAR DES SALMONELLES AU COURS DE L'ABATTAGE DANS CERTAINS ABATTOIRS DE VOLAILLENOTERMANS S; VAN LEUSDEN FM; VAN SCHOTHORST M et al.1975; T. DIERGENEESKDE; NEDERL.; DA. 1975; VOL. 100; NO 5; PP. 259-264; ABS. ANGL.; BIBL. 20REF.Article

UNTERSUCHUNGEN AN STAPHYLOKOKKEN AUS DEM AUFTAUWASSER VON GEFRIERGEFLUEGEL = RECHERCHES SUR LES STAPHYLOCOQUES PROVENANT DES EAUX DE DECONGELATION DES VOLAILLES CONGELEESKUSCH D; GOETZE U.1974; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 54; NO 12; PP. 1960-1965 (4P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1/2P.Article

RICERCHE SULLA PERSISTENZIA DI ZINCOBACITRACINA NELLE CARNI = RECHERCHES SUR LA PERSISTANCE DE LA BACITRACINE-ZINC DANS LA VIANDED'AUBERT S.1972; ARCH. VETER. ITAL.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 23; NO 4; PP. 291-295; ABS. ANGL. FR. ALLEM.; BIBL. 1REF.Serial Issue

ORIGIN AND PREVALENCE OF CAMPYLOBACTER JEJUNI IN POULTRY PROCESSING = ORIGINE ET PREDOMINANCE DE CAMPYLOBACTER JEJUNI LORS DE LA TRANSFORMATION DES VOLAILLESOOSTEROM J; NOTERMANS S; KARMAN H et al.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 4; PP. 339-344; BIBL. 24 REF.; 7 TABL.Article

ISOLATION AND IDENTIFICATION OF A GENUS, CHROMOBACTERIUM, NOT PREVIOUSLY FOUND ON PROCESSED POULTRYCOX NA.1975; APPL. MICROBIOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 29; NO 6; PP. 864; BIBL. 2 REF.Article

CHILLING OF POULTRY: THE EFFECTS OF PROCESS PARAMETERS ON THE LEVEL OF BACTERIA IN SPIN-CHILLER WATERS = REFRIGERATION DE LA VOLAILLE: EFFET DES PARAMETRES DU PROCEDE SUR LE NIVEAU DE CONTAMINATION BACTERIENNE DE L'EAU DES BAINS D'EAU GLACEEBLOOD RM; JARVIS B.1974; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 9; NO 2; PP. 157-169; BIBL. 18REF.Article

POTENTIAL METABOLITES OF PHENOLIC DISINFECTANTS. PREPARATION AND ODOUR PROPERTIES OF SOME ANISOLESGEE MG; GRIFFITHS NM; FENWICK RG et al.1974; PESTIC. SCI.; G.B.; DA. 1974; VOL. 5; NO 6; PP. 703-708; BIBL. 14REF.Serial Issue

BACTERIOLOGIA AMBIENTAL DE UN MATADERO DE AVES Y DE LA CARNE PRODUCIDA = BACTERIOLOGIE AMBIANTE D'UN ABATTOIR DE VOLAILLES ET DE LA VIANDE PRODUITERUIZ GARATE JL; JORMO IGUACEL J; LOPEZ LORENZO P et al.1974; AN. BROMATOL.; ESP.; DA. 1974; VOL. 26; NO 1; PP. 81-98; ABS. ANGL.; BIBL. 2P.Article

STUFENKONTROLLEN IN EINEM GEFLUEGELSCHLACHTBETRIEB (BROILER). 3. MITTEILUNG : QUALITATIVE ERHEBUNGEN = CONTROLE, ETAPE PAR ETAPE, EN ABATTOIRS DE VOLAILLES (POULETS A ROTIR). 3EME COMMUNICATION : EVALUATION QUALITATIVEFRIES R; LENZ FC.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 9; PP. 1474-1477; ABS. ENG; BIBL. 21 REF.; 3 TABL.Article

VERAENDERUNG DER ZUSAMMENSETZUNG DER LEGEHENNENKOERPER WAEHREND DES LEGEJAHRES = MODIFICATIONS DE LA COMPOSITION DES CARCASSES DE POULES LORS DE LA PERIODE DE PONTEVOGT H; HARNISCH S.1983; ARCHIV FUER GEFLUEGEL-KUNDE; ISSN 0003-9098; DEU; DA. 1983; VOL. 47; NO 4; PP. 142-147; ABS. ENG/GER/RUS; BIBL. 16 REF.; 4 TABL.Article

COMPARISON OF ENRICHMENT PROCEDURES FOR FLUORESCENT ANTIBODY AND CULTURAL DETECTION OF SALMONELLAE IN RAW MEAT AND POULTRYTHOMASON BM; DODD DJ.1976; APPL. ENVIRONMENT. MICROBIOL.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 31; NO 5; PP. 787-788; BIBL. 6 REF.Article

SURVIE DES MICROORGANISMES INDICATEURS SANITAIRES ET PATHOGENES ET MISE EN EVIDENCE DES MODIFICATIONS CHIMIQUES DANS LA VIANDE DE VOLAILLE HACHEEKOZAREVA M; ENIKOVA R; NAJDENOV A et al.1976; KHIG. I ZDRAVEOPAZV.; BALG.; DA. 1976; VOL. 19; NO 1; PP. 65-71; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

  • Page / 24