Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Valor")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 53887

  • Page / 2156
Export

Selection :

  • and

La viande : une position à revoirASTIER DUMAS, M.Revue française de diététique. 1989, Vol 33, Num 129, pp 19-21, issn 0556-7793Conference Paper

Réaction de Maillard dans les aliments : choix alimentaire du rat recevant des produits ayant subi des traitements thermiques différentsPOLLET, Patricia.1985, 109 pThesis

Der Wert der Nachtricht : Lust und Frust mit dem Medien = The value of newsGATTWINKEL, Dietmar.Wissenschaftliche Zeitschrift der Technischen Universität Dresden. 2001, Vol 50, Num 1-2, pp 5-8, issn 0043-6925Article

Chemical composition and protein quality of chicken breast muscles = Composition chimique et qualité protéique des muscles de blancs de pouletIBRAHIM, H. M; SHAMS EL-DIN, M. H. A.Grasas y aceites (Sevilla). 1989, Vol 40, Num 2, pp 97-101, issn 0017-3495Article

Optimization of the Kohn-Kato enclosure theorem: application to vibrations problemsLAURA, P. A. A; CORTINEZ, V. H.The Journal of the Acoustical Society of America. 1986, Vol 80, Num 4, pp 1087-1090, issn 0001-4966Article

Growth value of triticale (cooked blends) = Valeur du triticale (mélanges cuits) pour la croissanceVAIDEHI, M. P; SHIVALEELA, H. B; JOSHI, N et al.Nutrition reports international. 1986, Vol 34, Num 4, pp 605-612, issn 0029-6635Article

La industria minera española durante 1986 = L'industrie minière espagnole en 1986RUIZ DE SOMAVIA, E.Boletin Geologico y Minero. 1987, Vol 98, Num 6, pp 876-886, issn 0366-0176Article

Des signatures sans valeur ? = Are expression signatures worthless?JORDAN, Bertrand.MS. Médecine sciences. 2012, Vol 28, Num 5, pp 547-550, issn 0767-0974, 4 p.Article

Sur-réaction sur le marché français des actions au règlement mensuelMAI, H. M.1993, 32 p.Book

Protein requirements of preschool children consuming rice-milk, rice-toasted mung bean, and rice diets = Besoins en protéines chez des enfants d'âge préscolaire consommant des rations à base de riz-lait, riz-haricot Mungo grillé ou rizCABRERA-SANTIAGO, M. A. I; INTENGAN, C. L; ROXAS, B. V et al.Qualitas plantarum. Plant foods for human nutrition. 1986, Vol 36, Num 3, pp 167-178, issn 0377-3205Article

On the origin of a trace inequalityKOMAROFF, N.IEEE transactions on automatic control. 2006, Vol 51, Num 9, pp 1583-1583, issn 0018-9286, 1 p.Article

How to deduce a proper eigenvalue cluster from a proper singular value cluster in the nonnormal caseSERRA-CAPIZZANO, Stefano; BERTACCINI, Daniele; GOLUB, Gene H et al.SIAM journal on matrix analysis and applications. 2005, Vol 27, Num 1, pp 82-86, issn 0895-4798, 5 p.Article

Empirical properties of the variety of a financial portfolio and the single-index modelLILLO, F; MANTEGNA, R. N.The European physical journal. B, Condensed matter physics. 2001, Vol 20, Num 4, pp 503-509, issn 1434-6028Article

EVA nelle industrie italiane chimiche e dei p.v = EVA in Italian chemical and coating industriesFORNARI, B.Pitture e vernici. 2000, Vol 76, Num 6, pp 25-27, issn 0048-4245Article

Protein efficiency ratios and net protein ratios of selected protein foods = Taux d'efficacité protéique et taux protéique net de quelques produits alimentaires riches en protéinesMITCHELL, G. V; JENKINS, M. Y; GRUNDEL, E et al.Qualitas plantarum. Plant foods for human nutrition. 1989, Vol 39, Num 1, pp 53-58, issn 0377-3205Article

Diététique à la carte ― les légumes verts frais = Dietetic: fresh green vegetableBAUDON, D.Concours médical (Paris). 1986, Vol 108, Num 45, pp 3920-3924, issn 0010-5309Article

Characteristics of daily food patterns containing different levels of fat = Caractéristiques des profils nutritionnels de produits alimentaires de consommation quotidienne et contenant des proportions variables de lipidesSABRY, J. H; CHOROSTECKI, D. J; WOOLCOTT, D. M et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1984, Vol 17, Num 1, pp 28-32, issn 0315-5463Article

Simple bounds on the extreme eigenvalues of Toeplitz matricesHERTZ, D.IEEE transactions on information theory. 1992, Vol 38, Num 1, pp 175-176, issn 0018-9448Article

Improving the nutritive value of soyabean (Glycine max (L.) Merr.) through processing : biochemical and protein quality studies = Amélioration, par les traitements, de la valeur nutritive du soja (Glycine max (L.) Merr) : études biochimique et de la qualité des protéinesOLOGHOBO, A. D.Tropical agriculture. 1989, Vol 66, Num 4, pp 290-296, issn 0041-3216Article

Nutritional characteristics of weaning foods prepared from germinated cereals and legumes = Caractéristiques nutritionnelles d'un aliment de sevrage pour nourrissons préparé à partir de céréales et de légumineuses germéesMARERO, L. M; PAYUMO, E. M; AGUINALDO, A. R et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 5, pp 1399-1402, issn 0022-1147Article

Valeur nutritive et effets du niboshi sur la composition corporelle des ratsNAKAJIMA, S; ENDOH, S; KAKUDA, Y et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1988, Vol 54, Num 9, pp 1607-1610, issn 0021-5392Article

Evaluation of potato-egg patties extended with different soy proteins = Evaluation des pâtés de pommes de terre et d'oeufs complémentés par différentes protéines de sojaSALAMA, N. A.Grasas y aceites (Sevilla). 1988, Vol 39, Num 4-5, pp 210-212, issn 0017-3495Article

Novelty detection using extreme value statisticsROBERTS, S. J.IEE proceedings. Vision, image and signal processing. 1999, Vol 146, Num 3, pp 124-129, issn 1350-245XArticle

Nutritional evaluation of sesame seed protein products = Evaluation nutritionnelle des produits protéiques dérivés des graines de sésameTAHA, F. S; HELMY, H. E; FAHMY, M et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1989, Vol 40, Num 2, pp 109-113, issn 0017-3495Article

Effects of hull and awn type on the feed value of Betzes barley. II. Rat growth and utilization of nitrogen and energy = Effets du type de téguments et de barbe sur la valeur alimentaire d'orge Betzes. II. Croissance de rats et utilisation d'azote et valeur énergétiqueTRUSCOTT, D. R; NEWMAN, C. W; ROTH, N. J et al.Nutrition reports international. 1988, Vol 37, Num 6, pp 1179-1187, issn 0029-6635Article

  • Page / 2156