Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Valor nutritivo")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 11224

  • Page / 449
Export

Selection :

  • and

Sense and nonsense about fats in the diet = Avantages et inconvénients des graisses dans l'alimentationBABAYAN, V. K.Food technology (Chicago). 1989, Vol 43, Num 1, pp 90-207, issn 0015-6639, 3 p.Article

Considerazioni sulla qualita dell'olio di oliva = Considérations sur la qualité de l'huile d'olive = Considerations on quality of olive oilCAPELLA, P; BONAGA, G.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 8, pp 305-308, issn 0035-6808Conference Paper

Advancement in Assessment and the Reassessment of the Nutritive Value of ForagesBURNS, J. C.Crop science. 2011, Vol 51, Num 2, pp 390-402, issn 0011-183X, 13 p.Conference Paper

Utilizzazione dei grassi alimentari con particolare riferimento all'olio d'oliva : aspetti biochimici e nutrizionali = Utilisation des corps gras alimentaires avec référence particulière à l'huile d'olive : aspects biochimiques et nutritionnels = Utilization of dietary fats with particular reference to olive oil : biochemical and nutritional aspectsBERRA, B; RAPELLI, S.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 8, pp 317-324, issn 0035-6808Conference Paper

Chemical, physicochemical, and nutritional evaluation of plantago (Plantago ovata forsk)ROMERO-BARANZINI, A. L; RODRIGUEZ, O. G; YANEZ-FARIAS, G. A et al.Cereal chemistry. 2006, Vol 83, Num 4, pp 358-362, issn 0009-0352, 5 p.Article

Comparative nutritional value for amino acids, oligopeptides and soybean protein = Comparaison de la valeur nutritive des acides aminés, des oligopeptides et des protéines de sojaARAI, S; KIMURA, H.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 12, pp 1692-1696, issn 0003-021XConference Paper

Yields and nutritive value of cuttings of permanent pasture harvested as dried forage = Rendements et valeur nutritive des coupes de pature permanente, récoltées après séchage au champDEPETERS, E. J; KESLER, E. M.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 4, pp 996-999, issn 0022-0302Article

Role of dietary lipids in the development of fatty liver in rats fed low protein diets = Rôle des lipides alimentaires dans l'accumulation de lipides dans le foie de rats nourris avec des rations à faible teneur en protéinesIDE, T; KOMORI, Y; OKAYAMA, A et al.Nutrition reports international. 1988, Vol 38, Num 5, pp 961-968, issn 0029-6635Article

Symposium - Backwaren und Gesundheit = Symposium : les produits de boulangerie et la santé = Baked products and healthGetreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 3, pp 88-95, issn 0367-4177Conference Paper

Sucre et santé : d'hier... à aujourd'huiMOYAL, M. F.Revue française de diététique. 1989, Vol 33, Num 129, pp 41-43, issn 0556-7793Conference Paper

Bulgur - ein Beitrag zur Vollwert- und vegetarischen Ernährung = Le boulgour : un produit pour une alimentation complète ou pour les régimes végétariens = Bulgur, a cereal product for a vegetarian nutritionNOURI, N.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 10, pp 317-319, issn 0367-4177Article

Efecto de la extrusion sobre las caracteristicas funcionales y la calidad proteinica de la quinua (Chenopodium quinoa, Willd) = Effet de l'extrusion sur les caractéristiques fonctionnelles et la qualité protéinique de quinua = Effect of extrusion on the functional characteristics and protein quality of quinuaROMERO, A; BAGIGALUPO, A; BRESSANI, R et al.Archivos latinoamericanos de nutricion. 1985, Vol 35, Num 1, pp 148-162, issn 0004-0622Article

The nutritive value of native and modified lucerne juice for rats = Valeur nutritive, pour les rats, des jus de luzerne bruts ou modifiésHANCZAKOWSKI, P; SKRABA, B.Journal of the science of food and agriculture. 1988, Vol 45, Num 1, pp 9-19, issn 0022-5142Article

Vitamin C deficiency disease as a model for development of an enzyme administration protocol = Les maladies consécutives à une carence en vitamine C comme modèle pour l'élaboration d'une thérapie par administration d'enzymesSATO, P. H; ROSENBERG, J. M; HADLEY, K. B et al.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 11, pp 100-111, issn 0015-6639, 5 p.Conference Paper

Nutritive value of the larvae of raphia palm beetle (Oryctes rhinoceros) and weevil (Rhyncophorus pheonicis)ONYEIKE, Eugene N; AYALOGU, Edward O; OKARAONYE, Catherine C et al.Journal of the science of food and agriculture. 2005, Vol 85, Num 11, pp 1822-1828, issn 0022-5142, 7 p.Article

Nutritional evaluation of some Nigerian wild seedsOBOH, Ganiyu; MOFOLUSO EKPERIGIN, M.Nahrung (Weinheim). 2004, Vol 48, Num 2, pp 85-87, issn 0027-769X, 3 p.Article

Effects of vegetable proteins on iron and zinc absorption and availability in humans = Effets des protéines végétales sur l'absorption et l'assimilabilité, chez l'homme, du zinc et du ferMILES, C. W.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 7, pp 924-931, issn 0003-021XArticle

Utilisation de la graine de colza en aviculture. Revue bibliographique et résultats de deux essaisLECLERCQ, B; LESSIRE, M; GUY, G et al.Productions animales. 1989, Vol 2, Num 2, pp 129-136Article

La viande : une position à revoirASTIER DUMAS, M.Revue française de diététique. 1989, Vol 33, Num 129, pp 19-21, issn 0556-7793Conference Paper

Absorption of chromium as affected by wheat bran = Influence du son de blé sur l'absorption du chromeKEIM, K. S; HOLLOWAY, C. L; HEBSTED, M et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 5, pp 352-355, issn 0009-0352Article

Chemical composition and digestion in vitro of orchardgrass hay ammoniated by different techniques = Composition chimique et digestion in vitro de dactyle pelotonné ammoniaqué selon différentes techniquesMOORE, K. J; LECHTENBERG, V. L.Animal feed science and technology. 1987, Vol 17, Num 2, pp 109-119, issn 0377-8401Article

A research note. Tempeh prepared from germinated soybeans = Note de recherche. Du tempeh préparé à partir de soja germéSUPARMO; MARKAKIS, P.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 6, pp 1736-1737, issn 0022-1147Article

Dioclea grandiflora and Dioclea sclerocarpa seeds. A nutritional study = Graines de Dioclea grandiflora et Dioclea sclerocarpa. Etude nutritionnelleGRANT, G; MCKENZIE, N. H; MOREIRA, R. A et al.Qualitas plantarum. Plant foods for human nutrition. 1986, Vol 36, Num 1, pp 47-61, issn 0377-3205Article

Les caractéristiques nutritionnelles de la caséinePOIFFAIT, A; ADRIAN, J.Industries alimentaires et agricoles. 1986, Vol 103, Num 5, pp 335-341, issn 0019-9311Article

Réaction de Maillard dans les aliments : choix alimentaire du rat recevant des produits ayant subi des traitements thermiques différentsPOLLET, Patricia.1985, 109 pThesis

  • Page / 449