Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Vegetable fat")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2491

  • Page / 100
Export

Selection :

  • and

Microstructure, texture, colour and sensory evaluation of a spreadable processed cheese analogue made with vegetable fatCUNHA, Clarissa R; DIAS, Ana Isabel; VIOTTO, Walkiria H et al.Food research international. 2010, Vol 43, Num 3, pp 723-729, issn 0963-9969, 7 p.Article

Aspects of vegetable oil technology, past, present and futureBENTLEY, P. A.Surface coatings international. 1997, Vol 80, Num 5, pp 218-221, issn 1356-0751Article

Red palm oil to combat vitamin A deficiency in developing countriesRUKMINI, C.FOOD AND NUTRITION BULLETIN. 1994, Vol 15, Num 2, pp 126-129Article

Verarbeitung pflanzlicher Öle zu BrühwurstHAMMER, G. F.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1991, Vol 71, Num 11, pp 1248-1258, issn 0015-363X, 6 p.Article

Characteristics of Guindilla (Valenzuela trinervis Bert.) oilAGUILERA, J. M; FRETES, A; SAN MARTIN, R et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1986, Vol 63, Num 12, pp 1568-1569, issn 0003-021XArticle

Palm oil: quality requirements from a customer's point of viewWILLEMS, M. G. A.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1985, Vol 62, Num 2, pp 454-460, issn 0003-021XArticle

Miglioramento della qualità di oli vegetali mediante idrogenazione ultraselettiva = Amélioration de la qualité des huiles végétales pour hydrogénation ultra-sélective = Improvement of vegetable oil quality by ultraselective hydrogenationFRAGALE, C; GARGANO, M; ROSSI, M et al.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1985, Vol 62, Num 4, pp 187-191, issn 0035-6808Article

Rapport relatif à l'équivalence en substance de l'huile d'argan (Argania spinosa L. Skeels) avec d'autres huiles alimentaires : conformément à l'article 5 du règlement CE 258/97 relatif aux nouveaux aliments et nouveaux ingrédients2002, 8 p.Book

Acidolysis reaction of sal fat (Shorea robusta) with palmitic acidBHATTACHARYYA, D. K; CHAKRABARTY, M. M; KAR, K et al.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 7, pp 278-282, issn 0015-038XArticle

Propriétés magnétiques d'huiles végétalesTUMANOV, A. N.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1985, Num 4, pp 7-10, issn 0025-4649Article

La conservazione degli oli vegetali = La conservation des huiles végétales = Vegetable oils conservationFEDELI, E.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1985, Vol 62, Num 9, pp 449-454, issn 0035-6808Article

Concentrations à basse température de solutions alcalines de savonsSERGEEV, A. G; RAFAL'SON, A. B; NOZDRINA, N. B et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1984, Num 9, pp 21-22, issn 0025-4649Article

Diminution de la teneur en huile végétale et amélioration de la qualité de peintures à l'huileLIVSHITS, R. M.Lakokrasočnye materialy i ih primenenie. 1987, Num 1, pp 5-8, issn 0130-9013Article

Über den oxidativen Verderb bei Pflanzenölen = Dégradation oxydante des huiles végétales = Oxidative decay of vegetable oilsWIDMER, T; RÜEDE, J.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 5, pp 185-190, issn 0015-038XArticle

Amélioration de la qualité des graines de ricinOLONTSEVA, S. D; DAVIDENKO, E. K; NAGORNYJ, V. V et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1985, Num 10, pp 13-15, issn 0025-4649Article

Red palm oil to combat vitamin A deficiency in developing countriesRUKMINI, C.FOOD AND NUTRITION BULLETIN. 1994, Vol 15, Num 2, pp 126-129Article

Normalisation des pertes globales en huile à la productionTEMIROVA, M.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1985, Num 2, pp 22-23, issn 0025-4649Article

Experience of prerefining of vegetable oils with acidsNILSSON-JOHANSSON, L; BRIMBERG, W; HARALDSSON, G et al.Fett (Weinheim). 1988, Vol 90, Num 11, pp 447-451, issn 0931-5985Article

Caractéristiques thermochimiques du processus d'oxydation des huiles végétalesIVANOV, A. M.Lakokrasočnye materialy i ih primenenie. 1988, Num 6, pp 8-10, issn 0130-9013Article

Der Cholesterin-Gehalt von Planzenölen = La teneur en cholestérol des huiles végétales = Cholesterol content of vegetable oilsSEHER, A.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1987, Vol 89, Num 1, pp 27-30, issn 0015-038XArticle

Trends in der Aubarfeitung von Ölsamen = Tendances dans le traitement des graines oléagineuses = Trends in the processing of oil seedsHOLLO, J.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1987, Vol 89, Num 1, pp 2-7, issn 0015-038XArticle

Considerazioni sulla qualità dell' olio di oliva = Considérations sur la qualité de l'huile d'olive = Considerations on olive oil qualityCAPELLA, P; BONAGA, G.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 54, Num 8, pp 305-308, issn 0035-6808Article

Leinöl für die Farbenherstellung = Huile de lin pour la fabrication des peintures = Linseed oil for paint manufacturingLANGER, G. M.Farbe + Lack. 1986, Vol 92, Num 12, pp 1221-1223, issn 0014-7699Article

Huile végétale des fruits d'avocatierKHURTSILAVA, D. I; TKESHELASHVILI, CH. F; GOGOLASHVILI, L. A et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1986, Num 10, pp 22-23, issn 0025-4649Article

Raffinage sans rejet de l'huile de ricinSEMENOVA, D. U; KATALKINA, E. I; KOVALENKO, L. I et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1986, Num 9, pp 21-22, issn 0025-4649Article

  • Page / 100