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Evaluation of TBA methods for determination of lipid oxidation in red meat from four species = Evaluation des méthodes à l'acide thiobarbiturique pour la détermination de l'oxydation des lipides dans les viandes rouges de quatre espèces animalesWILLIAMS, J. C; FIELD, R. A; MILLER, G. J et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1776-1782, issn 0022-1147Article

Lipoamiddehydrogenase, Ciratsynthase und β-Hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase des Skelettmuskels. III. Aktivität und subzelluläre Verteilung in heller und dunkler Muskulatur von Rind, Schwein und Geflügel = Lipoamide déshydrogénase, citrate synthase et β-hydroxyacyl-CoA-déshydrogénase du muscle squelettique. III. Activité et répartition subcellulaire dans les muscles clairs ou sombres de boeuf, porc et volaille = Lipoamide dehydrogenase, citrate synthase and β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase of skeletal muscle. III. Activity and subcellular distribution in light and dark bovine, porcine, and poultry musclesHAMM, R; GOTTESMANN, P.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 5, pp 376-381, issn 0044-3026Article

Use of species-specific antisera to adrenal heat-stable antigens for the identification of raw and cooked meats by agar gel diffusion and counter immunoelectrophoretic techniques = Utilisation d'antiséra spécifiques contre des antigènes thermostables des surrénales pour l'identification des viandes crues ou cuites par des techniques de diffusion en gel de gélose ou à compteur immunoélectrophorétiqueSHERIKAR, A. T; KHOT, J. B; JAYARAO, B. M et al.Journal of the science of food and agriculture. 1988, Vol 44, Num 1, pp 63-73, issn 0022-5142Article

A research note. Internal end temperature and survival of bacteria on meats with and without a polyvinylidene chloride wrap during microwave cooking = Note de recherche. Température interne finale et résistance des bactéries dans les viandes enrobées ou non d'un film de chlorure de polyvinylidène, au cours de la cuisson aux microondesSAWYER, C. A; BIGLARI, S. D; THOMPSON, S. S et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 972-974, issn 0022-1147Article

Size exclusion/HPLC of heated water soluble bovine and porcine muscle proteins = Analyse par CLHP à exclusion moléculaire des protéines hydrosolubles de muscles de boeuf et de porc traités thermiquementDAVIS, C. E; ANDERSON, J. B.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 598-602, issn 0022-1147Article

A numerical taxonomic study of lactic acid bacteria from vacuum-packed beef, pork, lamb and bacon = Etude taxonomique numérique des bactéries lactiques de viande de boeuf, de porc et d'agneau et de lard emballés sous videSHAW, B. G; HARDING, C. D.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 56, Num 1, pp 25-40, issn 0021-8847Article

Lipoamiddehydrogenase, Citratsynthase und β-Hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase des Skelettmuskels. XI. Einfluss der Gefrierlagerung der Muskulatur von Schaf, Wild und Geflügel auf Aktivität und subcelluläre Verteilung = La lipoamide déshydrogénase, la citrate synthétase et la β-hydroxyacyl-CoA-déshydrogénase des muscles squelettiques. XI. Influence du stockage frigorifique de muscles de mouton, gibier et volaille sur l'activité et la distribution cellulaire = Lipoamide dehydrogenase, citrate synthase, and β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase of skeletal muscle. XI. Influence of frozen storage of muscle tissue from sheep, game, and poultry on activity and subcellular distributionGOTTESMANN, P; HAMM, R.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 181, Num 5, pp 404-407, issn 0044-3026Article

Selected macro and micro minerals in ground beef and Longissimus muscle = Les macro- et micro-éléments dans la viande hachée et dans le muscle LongissimusMARCHELLO, M. J; MILNE, D. B; SLANGER, W. D et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 105-106, issn 0022-1147Article

Ottimizzazione di una metodica PCR-REA per differenziare carni ottenute da diverse specie animali = A PCR-REA for the identification of various animal meatsCOCOLIN, L; MAIFRENI, M; MANZANO, M et al.Industrie alimentari (Pinerolo). 1999, Vol 38, Num 382, pp 657-661, issn 0019-901XArticle

La calidad de carnes frescas picadas de bovino, ovino, porcino y similares = Quality of fresh ground meat from beef, sheep, pork and similarsHERRER SILVESTRE, M.Alimentaria. 1995, Num 265, pp 83-85, issn 0300-5755Article

Composition of minced meat. B: Survey of commercial ground meatSKRÖKKI, A; HORMI, O.Meat science. 1994, Vol 38, Num 3, pp 503-509, issn 0309-1740Article

HPLC determination of riboflavin, niacin, and thiamin in beef, pork, and lamb after alternate heat-processing methods = Dosage, par chromatographie liquide haute performance, de riboflavine, niacine, thiamine dans la viande de porc, de boeuf ou d'agneau traitée thermiquement selon d'autres méthodesDAWSON, K. R; UNKLESBAY, N. F; HEDRICK, H. B et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 6, pp 1176-1179, issn 0021-8561Article

Liquid chromatographic quantitation of chicken and turkey in unheated chicken-turkey mixtures = Quantification, par chromatographie liquide, de la proportion de viandes de poulet et de dinde dans des mélanges non chauffés de ces deux viandesASHOOR, S. H; OSMAN, M. A.Journal - Association of official analytical chemists. 1988, Vol 71, Num 2, pp 403-405, issn 0004-5756Article

Der Einfluss exogener Faktoren auf die Wildbretqualität von Dam-, Reh- und Schwarzwild = The influence of the exogenous factors on the meat quality of fallow deer, roe deer and wild boarsBRODOWSKI, G; BEUTLING, D.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1998, Vol 78, Num 12, pp 1298-1300, issn 0015-363XArticle

Patologia epatica degli animali da macello = Incidence of hepatic lesions at meat inspectionGIACCONE, V; JULINI, M; GILLI, M et al.Industrie alimentari (Pinerolo). 1994, Vol 33, Num 332, pp 1245-1252, issn 0019-901XArticle

Development and acceptabilité of cured and dried beef prepared at ambient temperature in a NaCl and papaya brine = Préparation et étude de l'acceptabilité de la viande de boeuf salée et séchée, préparée à température ambiante, dans une saumure à base de NaCl et de papayeUBBAONU, Collins Nkeoma.1982, 130 pThesis

A computer-operated rigorometer for studying the development of rigor mortis in excised samples of pork and beef = Appareil de mesure de la rigidité (rigorimètre) conduit par ordinateur pour l'étude du développement de la rigidité cadavérique d'échantillons de muscles de porc ou de boeuf excisésSWATLAND, H. J.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1985, Vol 18, Num 3, pp 207-212, issn 0315-5463Article

N-nitroso compounds and polycyclic aromatic hydrocarbons in icelandic smoked cured mutton = Les composés N-nitroso et les hydrocarbures aromatiques polycycliques dans la viande salée et fumée de mouton islandaisDENNIS, M. J; CRIPPS, G. S; TRICKER, A. R et al.Food and chemical toxicology. 1984, Vol 22, Num 4, pp 305-306, issn 0278-6915Article

A preliminary evaluation of the Super-Scan meat analyser for the analysis of poultry meat = Evaluation préliminaire de l'analyseur de viande Super-Scan pour l'analyse de la viande de volailleDAVIES, A. M. C; GEE, M. G; GREY, T. C et al.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 2, pp 175-180, issn 0022-1163Article

Thermal denaturation of muscle proteins from different species and muscle types as studied by differential scanning calorimetry = Etude, par calorimétrie différentielle à balayage, de la dénaturation thermique des protéines musculaires extraites de différentes espèces et de différents types de musclesXIONG, Y. L; BREKKE, C. J; LEUNG, H. K et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1987, Vol 20, Num 5, pp 357-362, issn 0315-5463Article

Organic nitrates and nitriles in the volatiles of cooked cured pork = Nitrates organiques et nitriles dans les composés volatils de la viande salée cuite de porcMOTTRAM, D. S.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 2, pp 343-345, issn 0021-8561Article

A study of the effects of frozen storage on certain functional properties of meat and fish protein = Etude des effets du stockage frigorifique sur certaines propriétés fonctionnelles des protéines de viande et de poissonJIMENEZ COLMENERO, F; BORDERIAS, A. J.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 731-737, issn 0022-1163Article

Concentration profiles of diamines in fresh and aerobically stored pork and beef = Profils de concentration des diamines dans la viande de porc et de boeuf fraîche ou stockée en aérobioseSLEMR, J; BEYERMANN, K.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 3, pp 336-339, issn 0021-8561Article

Lipoamiddehydrogenase, Citratsynthase und β-Hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase des Skelettmuskels. II. Kompartimentierung der Enzyme in Muskel-Mitochondrion und Ermittlung ihrer relativen Bundungsfestigkeit = Lipoamidedéshydrogénase, citrate synthétase et β-hydroxyacyl-CoA-déshydrogénase du muscle squelettique. II. Compartimentation des enzymes dans l'ensemble des mitochondries du muscle et évaluation de leur force de liaison relative = Lipoamidedehydrogenase, citrate synthase, and β-hydroxyalcyl-coenzyme A-dehydrogenase of skeletal muscle. II. Compartimentation of the enzymes in the muscle mitochondrion and evaluation of the relative strength of bindingGOTTESMANN, P; HAMM, R.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 5, pp 371-375, issn 0044-3026Article

Comparison of organoleptic and related characters of buffaloe meat with beef = Comparaison des propriétés organoleptiques et propriétés associées de la viande de buffle et de la viande de boeufPRABHAKAR, K; NARAYANA RAO, P. L.Journal of food science and technology (Mysore). 1986, Vol 23, Num 2, pp 90-93, issn 0022-1155Article

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