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kw.\*:("Viande boeuf")

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The behaviour and blood profile of bulls which produce dark cutting meat = Comportement et profil sanguin de taureaux producteurs de viande noircissant à la coupeWARRIS, P. D.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 8, pp 863-868, issn 0022-5142Article

Lipoamyddehydrogenase, Citratsynthase und β-Hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase des Skelettmuskels. XII. Einfluss der Elektrostimulierung von Rinderschlachtkörpern auf Aktivität und subcelluläre Verteilung = La lipoamide déshydrogénase, la citrate synthétase et la β-hydroxyacyl-CoA-déshydrogénase du muscle squelettique. XII. Influence de la stimulation électrique des carcasses de boeuf sur l'activité et la distribution subcellulaire de ces enzymes = Lipoamide dehydrogenase, citrate synthase and β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase of skeletal muscle. XII. Influence of electrical stimulation of beef carcasses on activity and subcellular distributionGOTTESMANN, P; HAMM, R.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 181, Num 6, pp 478-481, issn 0044-3026Article

Enzymic lipid peroxidation in microsomal fractions from beef skeletal muscle = La peroxydation enzymatique des lipides dans les fractions microsomales des muscles squelettiques de boeufRHEE, K. S; DUTSON, T. R; SMITH, G. C et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 675-679, issn 0022-1147Article

Research note. Effects of postmortem storage on muscle protein degradation : analysis by SDS-polyacrylamide gel electrophoresis = Note de recherche. Effet du stockage post mortem sur la dégradation des protéines musculaires : analyse par électrophorèse sur gel de polyacrylamide et de dodécylsulfate de sodiumKOOHMARAIE, M; KENNICK, W. H; ELGASIM, E. A et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 292-293, issn 0022-1147Article

Some factors influencing the nonheme iron content of meat and its implications in oxidation = Quelques facteurs influençant la teneur en fer non-hémique de la viande et ses implications dans l'oxydationCHEN, C. C; PEARSON, A. M; GRAY, J. I et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 581-584, issn 0022-1147Article

Mutagen formation in a model beef boiling system II. Effects of proteolysis and comparison of soluble fractions from several protein sources = Formation de substances mutagènes dans un système modèle de viande de boeuf bouillie. II. Effet de la protéolyse et comparaison des fractions solubles à partir de quelques sources de protéinesTAYLOR, R. T; SHORE, V; FULTZ, E et al.Journal of environmental science and health. Part A, Environmental science and engineering. 1984, Vol 19, Num 7, pp 819-845, issn 0360-1226Article

A research note. Percentage ether extractable fat and moisture content of beef Longissimus muscle as related to USDA marbling score = Note de recherche. Influence des teneurs en eau et en lipides extractibles par l'éther sur les indices de persillage de l'USDA des muscles Longissimus de boeufSAVELL, J. W; CROSS, H. R; SMITH, G. C et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 838-840, issn 0022-1147Article

Effect of calcium activated protease (CAF) on bovine myofibrils under different conditions of pH and temperature = Effet d'une protèase activée par le calcium sur les myofibrilles bovines, dans différentes conditions de pH et de températureZEECE, M. G; ROBSON, R. M; LUSBY, M. L et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 797-803, issn 0022-1147Article

Effects of postmortem pH and temperature on bovine muscle structure and meat tenderness = Effets du pH et de la température post-mortem sur la structure du muscle et la tendreté de la viande de boeufYU, L. P; LEE, Y. B.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 774-780, issn 0022-1147Article

A research note. Effect of postmortem storage on cold-shortened bovine muscle : analysis by SDS-polyacrylamide gel electrophoresis = Note de recherche. Effet du stockage post-mortem sur les muscles bovins rétractés au froid : analyse par électrophorèse sur gel de polyacrylamide et de dodécylsulfate de sodiumKOOHMARAIE, M; KENNICK, W. H; ANGLEMIER, A. F et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 290-291, issn 0022-1147Article

Selected macro and micro minerals in ground beef and Longissimus muscle = Les macro- et micro-éléments dans la viande hachée et dans le muscle LongissimusMARCHELLO, M. J; MILNE, D. B; SLANGER, W. D et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 105-106, issn 0022-1147Article

Mutagen formation in a model beef boiling system I. Conditions with a soluble beef-derived fraction = Formation de substances mutagènes dans un système modèle de viande de boeuf bouillie. I. Conditions pour une fraction soluble dérivée de la viande de boeufTAYLOR, R. T; FULTZ, E; SHORE, V et al.Journal of environmental science and health. Part A, Environmental science and engineering. 1984, Vol 19, Num 7, pp 791-817, issn 0360-1226Article

Chemical dips for extending the shelf-life of unchilled fresh beef at ambient temperature = Traitements thermiques par trempage pour l'augmentation de la durée de conservation de viande de boeuf fraîche non réfrigérée, à température ambianteKONDAIAH, N; ZEUTHEN, P; JUL, M et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 2, pp 142-145, issn 0022-1155Article

Evaluation of extra low voltage electrical stimulation systems for bovine carcasses = Evaluation des systèmes de stimulation électrique, à très faible tension, des carcasses bovinesPOWELL, V. H; DICKINSON, R. F; MCPHAIL, N. G et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 363-369, issn 0022-1147Article

Lactobacillus divergens sp. nov., a new heterofermentative Lactobacillus species producing L(+)-lactate = Lactobacillus divergens sp. nov., une nouvelle souche hétérofermentaire de Lactobacillus produisant du L(+)-lactateHOLZAPFEL, W. H; GERBER, E. S.Systematic and applied microbiology. 1983, Vol 4, Num 4, pp 522-534, issn 0723-2020Article

Microbiological status of fresh beef cutsSTOPFORTH, J. D; LOPES, M; SHULTZ, J. E et al.Journal of food protection. 2006, Vol 69, Num 6, pp 1456-1459, issn 0362-028X, 4 p.Article

Segmentation of beef joint images using histogram thresholdingCHAOXIN ZHENG; SUN, Da-Wen; LIYUN ZHENG et al.Journal of food process engineering. 2006, Vol 29, Num 6, pp 574-591, issn 0145-8876, 18 p.Article

Factors affecting the microbiological condition of the deep tissues of mechanically tenderized beefGILL, C. O; MCGINNIS, J. C.Journal of food protection. 2005, Vol 68, Num 4, pp 796-800, issn 0362-028X, 5 p.Article

Effect of cathepsin D on bovine myofibrils under different conditions of pH and temperatures = Effet de la cathepsine D sur les myofibrilles bovines, dans différentes conditions de pH et de températureZEECE, M. G; KATOH, K; ROBSON, R. M et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 769-780, issn 0022-1147Article

Effects of electrical stimulation on carcass quality and meat palatability traits of Charolais crossbred bulls and steers = Effets de la stimulation électrique sur la qualité des carcasses et la palatabilité des viandes de boeufs et de taureaux de race croisée CharolaiseSTIFFLER, D. M; GRIFFIN, C. L; SMITH, G. C et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 883-885, issn 0022-1147Article

Antibacterial nature of molds isolated from aged beef = Propriétés antibactériennes des moisissures isolées de viande de boeuf après maturationCAMPANO, S. G; KOTULA, A. W; KINSMAN, D. M et al.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 8, pp 699-701, issn 0362-028XArticle

Heat gelation properties and protein extractability of beef myofibrils = Gélification thermique et extractibilité des protéines de myofibrilles bovinesSAMEJIMA, K; EGELANDSDAL, B; FRETHEIM, K et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 6, pp 1540-1555, issn 0022-1147Article

Detachment of Pseudomonas fluorescens P26 from beef rinsed in salt and acid solutions = Détachement de Pseudomonas fluorescens P26 de la viande de boeuf lavée avec des solutions de sel et d'acideAPPL, C. P; MARSHALL, R. T.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 7, pp 537-541, issn 0362-028XArticle

Effect of extended cook times on certain physical and chemical characteristics of beef prepared in a waterbath = Effets d'une durée de cuisson prolongée sur certaines caractéristiques physiques et chimiques de la viande de boeuf préparée au bain-marieDINARDO, M; BUCK, E. M; CLYDESDALE, F. M et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 844-848, issn 0022-1147Article

Effect of prerigor pressurization on the activity of calcium-activated factor = Effet de la pressurisation prerigor sur l'activité des facteurs activés par le calciumKOOHMARAIE, M; KENNICK, W. H; ELGASIM, E. A et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 680-684, issn 0022-1147Article

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