Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Vin rouge")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1349

  • Page / 54
Export

Selection :

  • and

The red wine reaction syndrome = Le syndrome de la réaction au vin rouge″MASYCZEK, R; OUGH, C. S.American journal of enology and viticulture. 1983, Vol 34, Num 4, pp 260-264, issn 0002-9254Article

Recherche sur les sels de xanthylium dans les vins vieux rouges bulgaresNATCHKOV, M; MIHAILOVA, K.Bulletin de la Société de pharmacie de Bordeaux. 1983, Vol 122, Num 1-2, pp 25-29, issn 0037-9093Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE DE LA DETERMINATION DE L'ETAT DE CONDENSATION DES TANINS DES VINS ROUGESGLORIES Y; RIBEREAU GAYON P.1973; CONNAISS. VIGNE VIN; FR.; DA. 1973; VOL. 7; NO 1; PP. 15-38; BIBL. 2 P.Serial Issue

Persicher Wein : ein vergessenes Kapitel Weingeschichte = Persian wine: a forgotten wine's story chapterCAESAR, W.Deutsche Lebensmittel-Rundschau. 1995, Vol 91, Num 2, pp 44-49, issn 0012-0413Article

Characterization of the condensation product of malvidin 3,5-diglucoside and catechin = Caractérisation du produit de condensation de malvidine 3,5-diglucoside et de catéchineBISHOP, P. D; NAGEL, C. W.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 5, pp 1022-1026, issn 0021-8561Article

Red wine quality and style : diversities of composition and adverse influences from free SO2 = Qualité et nuance des vins rouges : diversité de composition et influence néfaste du SO2 libreSOMERS, T. C; EVANS, M. E; CELLIER, K. M et al.Vitis. 1983, Vol 22, Num 4, pp 348-356, issn 0042-7500Article

Astringency response of red wines: Potential role of molecular assemblySCOLLARY, Geoffrey R; PASTI, Gyorgy; KALLAY, Miklós et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2012, Vol 27, Num 1, pp 25-36, issn 0924-2244, 12 p.Article

A research note. Partial concentration of red wine by reverse osmosis = Note de recherche. Concentration partielle du vin rouge par osmose inverseBUI, K; DICK, R; MOULIN, G et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 2, pp 647-648, issn 0022-1147Article

Investigation of the use of thermometric titrimetry for the determination of acidic substances in wine = Recherches concernant l'utilisation de la titrimétrie thermométrique pour le dosage des substances acides du vinGODINHO, O. E. S; COELHO, J. A; CHAGAS, A. P et al.Talanta (Oxford). 1984, Vol 31, Num 3, pp 218-220, issn 0039-9140Article

Blending of grape musts for production of red wines = Mélange de moûts de raisin pour la production de vins rougesSURESH, E. R; ETHIRAJ, S; ONKARAYYA, H et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 6, pp 313-315, issn 0022-1155Article

Intégration des notions de charge macromoléculaire et de structure colloïdale dans la conduite de l'élevage des vins rouges : incidence sur l'aptitude à l'oxydation et les caractères gustatifs des tanins. 1ère Partie-Observations préliminaires, définition et évaluation de l'état colloïdal des vins rougesVIVAS, N; VIVAS DE GAULEJAC, Nathalie; NONIER, Marie-Francoise et al.Revue française d'oenologie. 2003, Num 203, pp 16-20, issn 0395-899X, 5 p.Article

Phenolic compounds in red wine digested in vitro in the presence of iron and other dietary factorsARGYRI, Konstantina; PROESTOS, Charalampos; KOMAITIS, Michael et al.International journal of food sciences and nutrition. 2005, Vol 56, Num 3, pp 213-222, issn 0963-7486, 10 p.Article

RECHERCHES SUR LA STRUCTURE ET LES PROPRIETES DES COMPOSES PHENOLIQUES POLYMERISES DES VINS ROUGES. III. FRACTIONNEMENT DES COMPOSES PHENOLIQUES AVEC LA POLYVINYLPYRROLIDONE (P.V.P.)GLORIES Y.1976; CONNAISS. VIGNE VIN; FR.; DA. 1976; VOL. 10; NO 1; PP. 51-71; BIBL. 1P.1/2Article

INFLUENCE DES DIFFERENTS TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUES SUR LA STABILITE ET LE COMPLEXE DES PHENOLS DES VINS ROUGES DE TABLEBOYARSKIJ VM.1975; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 8; PP. 6-11Article

INFLUENCE OF CARBONIC MACERATION ON ACID REDUCTION AND QUALITY OF A PENNSYLVANIA DRY RED TABLE WINE = INFLUENCE DE LA MACERATION CARBONIQUE SUR LA DIMINUTION DE L'ACIDITE ET SUR LA QUALITE D'UN VIN ROUGE SEC DE TABLE DE PENNSYLVANIEBEELMAN RB; MCARDLE FJ.1974; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 25; NO 4; PP. 219-221; BIBL. 9 REF.Article

MEILLEURS CEPAGES DE CUVE FOURNISSANT LES VINS ROUGES DE QUALITE EN UKRAINEPILIPENKO NN.1974; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 8; PP. 34-38Article

UTILIZZAZIONE DEL FREDDO NELLA FERMENTAZIONE DEI MOSTI E SUOI EFFETTI SULLA COMPOSIZIONE E STABILITA DEI VINI = UTILISATION DU FROID DANS LA FERMENTATION DES MOUTS ET SES EFFETS SUR LA COMPOSITION ET LA STABILITE DES VINSSTELLA C.1973; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1973; VOL. 11; NO 1; PP. 20-28; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1 P.Serial Issue

Identification and physiological characteristics of heterofermentative strains of Lactobacillus from South African red wines = Identification et caractéristiques physiologiques des souches hétérofermentaires de Lactobacillus isolées de vins rouges sud-africainsDICKS, L. M. T; VAN VUUREN, H. J. J.Journal of applied bacteriology. 1988, Vol 64, Num 6, pp 505-513, issn 0021-8847Article

Isolation and identification of rutin as the major mutagen of red wineCHUN-LI YU; SWAMINATHAN, B; BUTLER, L. G et al.Mutation research. 1986, Vol 170, Num 3, pp 103-113, issn 0027-5107Article

A re-examination of varietal table wine processing practices in California. I. Grape standards, grape and juice treatment, and fermentation = Réexamen des techniques de fabrication de divers types de vin de table en Californie. I. Variétés standards de raisin, traitements des raisins et du jus, fermentationCOOKE, G. M; BERG, H. W.American journal of enology and viticulture. 1983, Vol 34, Num 4, pp 249-256, issn 0002-9254Article

LA CUVE A REMONTAGE AUTOMATIQUE SOUS VIDE E.T.A. PRINCIPE ET APPLICATION DANS TROIS REGIONS VITICOLESLASSERRE C; FOULONNEAU C; COUTENCEAU D et al.1983; VIGNES ET VINS; ISSN 0395-9465; FRA; DA. 1983; NO 321; PP. 21-35; 11 FIG./4 TABL.Article

FORMATION DE MELANOIDINES DANS DES VINS ROUGESVALUJKO GG; MEKHTIEV UD; IVANYUTINA AI et al.1978; VINOD. VINOGRADAR.; SUN; DA. 1978; NO 7; PP. 12-17Article

CHARACTERISTICS OF RED WINES OF SIX CULTIVARS OF VITIS ROTUNDIFOLIA MICHX = CARACTERISTIQUES DES VINS ROUGES DE SIX CULTIVARS DE V. R. M.CARROLL DE; NESBITT WB; HOOVER MW et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 5; PP. 919-921; BIBL. 6REF.Article

Potential applications of PEF to improve red wine qualityPUERTOLAS, E; LOPEZ, N; CONDON, S et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2010, Vol 21, Num 5, pp 247-255, issn 0924-2244, 9 p.Article

DEUX LEVURES PEUVENT-ELLES PRODUIRE DEUX VINS ROUGES DIFFERENTS ?USCIDDA, Nathalie.Revue française d'oenologie. 2009, Num 238, pp 9-15, issn 0395-899X, 7 p.Article

  • Page / 54