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Results 1 to 25 of 1957

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Structural elucidation of a tadalafil analogue found as an adulterant of a herbal productPENG ZOU; PEIUNG HOU; LOW, Min-Yong et al.Food additives and contaminants. 2006, Vol 23, Num 5, pp 446-451, issn 0265-203X, 6 p.Article

PREVENTING THE ADULTERATION OF FOOD PROTEINMOORE, Jeffrey C; LIPP, Markus; GRIFFITHS, James et al.Food technology (Chicago). 2011, Vol 65, Num 2, issn 0015-6639, 46-50 [4 p.]Article

Authentication of a Turkish traditional aniseed flavoured distilled spirit, rakiYUCESOY, Dila; OZEN, Banu.Food chemistry. 2013, Vol 141, Num 2, pp 1461-1465, issn 0308-8146, 5 p.Article

Profils de contrefacteurs = Profile of counterfeitersBESSY, C; CHATEAURAYNAUD, F.Annales des falsifications, de l'expertise chimique et toxicologique. 1999, Vol 92, Num 948, pp 275-278, issn 0242-6110Conference Paper

Classification of whiskies by principal component analysis = Classification des whiskies par analyse en composantes principalesHEADLEY, L. M; HARDY, J. K.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1351-1358, issn 0022-1147, 5 p.Article

Detection of cows' milk in ewes' milk and cheese by an immunodotting method = Détection, par une méthode d'immunoélectrophorèse, de lait de vache dans le lait et le fromage de brebisARANDA, P; ORIA, R; CALVO, M et al.Journal of dairy research. 1988, Vol 55, Num 1, pp 121-124, issn 0022-0299Article

Quantitation of soy protein in frankfurters by gel electrophoresis = Dosage, par électrophorèse sur gel, des protéines de soja dans les saucisses de FrancfortWOYCHIK, J. H; HAPPICH, M. C; TRINH, H et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 6, pp 1532-1534, issn 0022-1147Article

Détermination de la falsification possible du miel avec des produits sucrants = Determination of possible honey falsification with sweeten agentsSERRA I BONVEHÍ, J; GÓMEZ PAJELO, A.1984, Vol 11, Num 4, pp 195-202Article

Fast aroma profiling to detect invert sugar adulteration with zNoseVERAVERBEKE, Els A; IRUDAYARAJ, Joseph; LAMMERTYN, Jeroen et al.Journal of the science of food and agriculture. 2005, Vol 85, Num 2, pp 243-250, issn 0022-5142, 8 p.Article

A novel method for discrimination of beef and horsemeat using Raman spectroscopyBOYACI, Ismail Hakki; TEMIZ, Havva Tümay; UYSAL, Reyhan Selin et al.Food chemistry. 2014, Vol 148, pp 37-41, issn 0308-8146, 5 p.Article

Standardization of UV-visible data in a food adulteration classification problemDI ANIBAL, Carolina V; RUISANCHEZ, Itziar; FERNANDEZ, Mailén et al.Food chemistry. 2012, Vol 134, Num 4, pp 2326-2331, issn 0308-8146, 6 p.Article

Melamine and cyanuric acid do not interfere with Bradford and Ninhydrin assays for protein determinationFIELD, Anjalie; FIELD, Jeffrey.Food chemistry. 2010, Vol 121, Num 3, pp 912-917, issn 0308-8146, 6 p.Article

HPAEC-PAD oligosaccharide analysis to detect adulterations of honey with sugar syrupsMORALES, V; CORZO, N; SANZ, M. L et al.Food chemistry. 2008, Vol 107, Num 2, pp 922-928, issn 0308-8146, 7 p.Article

Discrimination and classification of adulterants in maple syrup with the use of infrared spectroscopic techniquesPARADKAR, M. M; SIVAKESAVA, S; IRUDAYARAJ, J et al.Journal of the science of food and agriculture. 2003, Vol 83, Num 7, pp 714-721, issn 0022-5142, 8 p.Article

Analytical Strategies to Confirm the Generic Authenticity of Scotch WhiskyAYLOTT, R. I; MACKENZIE, W. M.Journal of the Institute of Brewing. 2010, Vol 116, Num 3, pp 215-229, issn 0046-9750, 15 p.Article

Le bilan douanier pour 1998 la contrefaçon = Customs results for 1998 : Fraudulent imitationsAnnales des falsifications, de l'expertise chimique et toxicologique. 1999, Vol 92, Num 948, pp 279-282, issn 0242-6110Conference Paper

Unsuitability of data acquired from blended samples for testing orange juice purity = Inadéquation des données obtenues avec des échantillons de mélanges pour déterminer le degré de pureté des jus d'orangeLOPEZ, F; IZQUIERDO, L.Journal of the science of food and agriculture. 1990, Vol 50, Num 1, pp 119-125, issn 0022-5142Article

Nachweis der Herkunft von Ethanol und der Zuckerung von Wein durch positionelle Wasserstoff- und Kohlenstoff-Isotopenverhältnis-Messung = Détection de l'origine de l'éthanol et de l'addition de sucre dans le vin par détermination du rapport des isotopes carbone et hydrogène = Assignment of ethanol origin and proof of sugar addition to wine through positional 2H and 13C isotope ratio measurementROSSMANN, A; SCHMIDT, H. L.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 188, Num 5, pp 434-438, issn 0044-3026Article

An improved, rapid, ELISA technique for detection of pork in meat products = Un test ELISA amélioré et rapide pour la détection de la viande de porc dans les produits carnésAYOB, M. K; RAGAB, A. A; ALLEN, J. C et al.Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 49, Num 1, pp 103-116, issn 0022-5142Article

Chromatographic profile of carbohydrates in commercial soluble coffees = Profils chromatographiques des glucides contenus dans les cafés solubles commercialisésBLANC, M. B; DAVIS, G. E; PARCHET, J. M et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 4, pp 926-930, issn 0021-8561Article

Isoélectrofocalisation des lactosérums de fromages de mélange brebis-vache sur gel de polyacrylamide - Application à la recherche et au dosage du lait de vache dans les fromages de brebisRISPOLI, S; SAUGUES, R.Le Lait (Print). 1989, Vol 69, Num 3, pp 211-222, issn 0023-7302Article

A model integrated analytical system for the characterization and differentiation of edible oils = Un système analytique intégré modèle pour la caractérisation et la différenciation des huiles alimentairesNAZER, Jamil Muhammad Ali.1986, 179 pThesis

Verification of authenticity of orange juice = Vérification de l'authenticité d'un jus d'orangeBRAUSE, A. R; RATERMAN, J. M; PETRUS, D. R et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 3, pp 535-539, issn 0004-5756Article

The chemical differentiation between Sinapis arvensis and Brassica napus seeds by surface wax analysis = Différenciation, par analyse des cires superficielles, des graines de Sinapis arvensis et de Brassica napusANDREW, M; HAMILTON, R. J; ROSSELL, J. B et al.Fett Wissenschaft Technologie. 1987, Vol 89, Num 1, pp 7-15Article

Adulteration of butterfat : sterol composition = L'adultération du beurre : composition stéroliqueYOUNES, N. A; SOLIMAN, M. A.Grasas y aceites (Sevilla). 1987, Vol 38, Num 6, pp 372-374, issn 0017-3495Article

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