Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:(%22BOISSON NON ALCOOLISEE%22)

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 393043

  • Page / 15722
Export

Selection :

  • and

ALKOHOLARME BIERE UND ALKOHOLARME GETRAENKE MIT BIERCHARAKTER. = BIERES PEU ALCOOLISEES ET BOISSONS PEU ALCOOLISEES PRESENTANT LES CARACTERES DE LA BIEREJAGER P; PUSPOK J.1978; MITT. VERSUCHSSTN GAERUNGSGEWERBE WIEN; OESTERR.; DA. 1978; VOL. 32; NO 3-4; PP. 36-40; BIBL. 16 REF.Article

LE MARCHE FRANCAIS DES APERITIFSMETZGER R.1981; BIOS; ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1981; VOL. 12; NO 8-9; PP. 32-39; BIBL. 6 REF.Article

IMAGES ON SERVING MARIJUANA, ALCOHOLIC BEVERAGES, AND SOFT DRINKS.WOODSIDE AG; BEARDEN WO; RONKAINEN I et al.1977; J. PSYCHOL.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 96; NO 1; PP. 11-14; BIBL. 7 REF.Article

APPLICATION DE LA CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE LIQUIDE A HAUTE PERFORMANCE A L'ANALYSE DES BOISSONSBRICOUT J; KOZIET Y; DE CARPENTRIE B et al.1978; ANN. NUTRIT. ALIMENT.; FRA; DA. 1978; VOL. 32; NO 5; PP. 947-955; ABS. ENG; BIBL. 2 REF.Conference Paper

CAN FOAMING DURING WINEMAKING BE CONTROLLED.ESCHENBRUCH R; MOLAN PC.1982; FOOD TECHNOL. AUST.; ISSN 0015-6647; AUS; DA. 1982; VOL. 34; NO 1; PP. 32-35; 3 P.; BIBL. 14 REF.Article

DOSAGGIO DEI TANNINI IN ALCUNE BEVANDE ALCOLICHE E NON ALCOLICHE = DOSAGE DES TANNINS DE QUELQUES BOISSONS ALCOOLISEES OU NONPOLIDORI E; MONTEDORO G; FANTOZZI P et al.1974; SCI. TECNOL. ALIM.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 4; NO 3; PP. 157-160; ABS. ANGL.; BIBL. 16 REF.Article

ATOMIC-ABSORPTION SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF LEAD IN BEVERAGES AND FRUIT JUICES AND OF LEAD EXTRACTED BY THEIR ACTION ON GLAZED CERAMIC SURFACES = DOSAGE PAR SPECTROMETRIE D'ABSORPTION ATOMIQUE DU PLOMB DANS LES BOISSONS ET JUS DE FRUITS ET DU PLOMB EXTRAIT PAR LEUR ACTION SUR LES SURFACES DES CERAMIQUES VERNIESGEGIOU D; BOTSIVALI M.1975; ANALYST; G.B.; DA. 1975; VOL. 100; NO 1183; PP. 234-237; BIBL. 7 REF.Article

UTILISATION DES TECHNIQUES A MEMBRANES, OSMOSE INVERSE ET ULTRAFILTRATION, DANS LES INDUSTRIES AGRICOLES ET ALIMENTAIRESMAUBOIS JL.1974; MINIST. AGRIC. DEVELOP. RURAL, BULL. TECH. INFORM.; FR.; DA. 1974; NO 291; PP. 495-503; BIBL. 22 REF.Article

SOME OBSERVATIONS ON ACID BEVERAGE FLOC.ROBERTS EJ; GODSHALL MA; CLARKE MA et al.1976; INTERNATION. SUGAR J.; G.B.; DA. 1976; NO 935; PP. 326-329; BIBL. DISSEM.Article

INFLUENCE OF RESIDUAL AMYLOSE ON FLOCCING OF GRANULATED CANE SUGAR.LIUZZO JA; HSU HW; NOVAK AF et al.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 3; PP. 834-838; BIBL. 15 REF.Article

BOISSONS NON ALCOOLISEES GAZEIFIEES OU NON EN TCHECOSLOVAQUIE ET A L'ETRANGERHRUDKOVA A.1976; KVASNY PRUMYSL; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 22; NO 11; PP. 256-257Article

SZARAZANYAG-ELSZAMOLTATASI RENDSZER AZ UEDITO"ITALGYARTASBAN = SYSTEME DE CALCUL DU BILAN DE LA MATIERE SECHE DANS LA FABRICATION DES BOISSONS RAFRAICHISSANTESBIRO E.1981; BORGAZDASAG; ISSN 0006-7741; HUN; DA. 1981; VOL. 29; NO 1; PP. 35-38Article

EFFET DE LA JUGLONE SUR LA MICROFLORE DE BOISSONS NON ALCOOLISEESURUSOVA LM; BELEN'KIJ SM; GUSEVA II et al.1977; PRIKL. BIOKHIM. MIKROBIOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; VOL. 13; NO 3; PP. 482-484; BIBL. 9 REF.Article

LA BIERE PITO SANS ALCOOLCURIN J.1976; KVASNY PRUMYSL; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 22; NO 5; PP. 99-102; ABS. RUSSE ANGL. ALLEM.; BIBL. 9 REF.Article

GAS CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF BROMINATED SESAME OIL IN ORANGE DRINKS: COLLABORATIVE STUDY = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE DE L'HUILE DE SESAME BROMEE DANS LES BOISSONS A BASE D'ORANGE: ETUDE EN COLLABORATIONCONACHER HBS.1973; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 56; NO 3; PP. 602-606; BIBL. 3 REF.Serial Issue

LE MARCHE DES EMBALLAGES DE BOISSONS DANS LA COMMUNAUTE EUROPEENNE1979; ; LUX; DA. 1979; EUR-6490; 158 P.; 30 CM; ENVIRONNEMENT ET QUALITE DE LA VIEReport

COUMARIN IN CERTAIN FOODS-ISOLATION BY EXTRACTION1978; INTERNATION. FLAVOURS FOOD ADDIT.; GBR; DA. 1978; VOL. 9; NO 5; PP. 223-228; (2 P.)Article

HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHIC SEPARATION WITH TRIPLE-PULSE AMPEROMETRIC DETECTION OF CARBOHYDRATES IN BEVERAGESHUGHES S; JOHNSON DC.1982; J. AGRIC. FOOD CHEM.; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1982; VOL. 30; NO 4; PP. 712-714; BIBL. 8 REF.Article

DISSOLUTION D'OXYGENE AU SOUTIRAGESIMON D.1982; BIOS (PARIS); ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1982; VOL. 13; NO 10; PP. 33-40; BIBL. 12 REF.Article

SAFROLE AND ISOSAFROLE-GAS-CHROMATOGRAPHIC METHOD.1977; INTERNATION. FLAVOURS FOODS ADDIT.; G.B.; DA. 1977; VOL. 8; NO 1; PP. 27Article

DEGREES OF SATURATION WITH RESPECT TO APATITES IN FRUIT JUICES AND ACIDIC DRINKS = DEGRES DE SATURATION EN APATITES DES JUS DE FRUITS ET DES BOISSONS ACIDESLARSEN MJ.1975; SCAND. J. DENT. RES.; DENM.; DA. 1975; VOL. 83; NO 1; PP. 13-17; BIBL. 20REF.Article

DICHLORVOS RESIDUES IN FOOD ARISING FROM THE DOMESTIC USE OF DICHLORVOS PVC STRIPS = RESIDUS DE DICHLORVOS DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES A LA SUITE DE L'UTILISATION DE PLAQUETTES DE CHLORURE DE POLYVINYLIDENE IMPREGNEES DE DICHLORVOSELGAR KE; MATHEWS BL; BOSIO P et al.1972; PESTIC. SCI.; G.B.; DA. 1972; VOL. 3; NO 5; PP. 601-607; BIBL. 11 REF.Serial Issue

EVOLUTION DES TECHNIQUES, MATERIELS ET PROCEDES DANS L'INDUSTRIE DES BOISSONS.ARCHIERI C; BOURNISIEN H.1976; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1976; VOL. 93; NO 9-10; PP. 1121-1128; ABS. ALLEM. ANGL.Article

LES CONTROLES VOLUMIQUESCOET J.1982; REV. FR. OENOL.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; NO 86; PP. 25-29Article

A PROPOS DU DOSAGE DES SUCRES DANS LES BOISSONSVILBOIS F.1980; BIOS (PARIS); ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1980; VOL. 11; NO 10; PP. 47-51; 3 P.; BIBL. 3 REF.Article

  • Page / 15722