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MIGRATION DU CALCIUM ET DES PHOSPHATES INORGANIQUES DANS LES FROMAGES A PATE MOLLE DE TYPE CAMEMBERT AU COURS DE L'AFFINAGELE GRAET Y; LEPIENNE A; BRULE G et al.1983; LAIT; ISSN 0023-7302; FRA; DA. 1983; VOL. 63; NO 629-630; PP. 317-332; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.; 6 FIG./2 TABL.Article

ENHANCEMENT OF SOFT CHEESE FLAVOUR USING ANIMAL LIPASE PREPARATIONS = RENFORCEMENT DE LA FLAVEUR DE FROMAGE A PATE MOLLE EN UTILISANT DES PREPARATIONS DE LIPASE ANIMALEEL NESHAWY AA; ABDEL BAKY AA; FARAHAT SM et al.1983; FOOD CHEMISTRY; ISSN 0308-8146; GBR; DA. 1983; VOL. 10; NO 2; PP. 121-127; BIBL. 17 REF.; 4 TABL.Article

SUITABILITY OF ADULT CARABAO ABOMASAL EXTRACT AS MILK COAGULANT IN MAKING RIPENED SOFT CHEESE. = APTITUDE D'EXTRAIT D'ABOMASUM DE CARABAO ADULTE COMME AGENT DE COAGULATION DU LAIT DANS LA FABRICATION DE FROMAGE A PATE MOLLE AFFINEDAVIDE CL; FROGOZO AT; ALMAZAN EN et al.1982; PHILIPPINE AGRICULTURIST; ISSN 0031-7454; PHL; DA. 1982; VOL. 65; NO 1; PP. 59-73; BIBL. 14 REF.; 2 FIG./9 TABL.Article

STUDIES ON LIPID OXIDATION DURING RIPENING OF CAMEMBERT CHEESE AND ITS IMPACT ON CHEESE FLAVOR. = ETUDES SUR L'OXYDATION DES LIPIDES PENDANT L'AFFINAGE DU FROMAGE DE CAMEMBERT ET SES CONSEQUENCES SUR LA FLAVEUR DU FROMAGEKORYCKA DAHL M; VASSAL L; RIBADEAU DUMAS B et al.1983; SCIENCES DES ALIMENTS.; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1983; VOL. 3; NO 1; PP. 79-90; ABS. FRE; BIBL. 25 REF.; 2 FIG./4 TABL.Article

PREPARATION DE FROMAGE A PATE MOLLE A PARTIR DU LAIT DE BREBIS AVEC OU SANS MOISISSURE SUPERFICIELLEKALATZOPOULOS G; VEINOGLOU B; BALTADJIEVA M et al.1983; LAIT; ISSN 0023-7302; FRA; DA. 1983; VOL. 63; NO 629-630; PP. 345-353; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.; 7 TABL.Article

Characterization of thixotropic behavior of soft cheeses = Caractérisation du comportement thixotrope des fromages à pâte molle à tartinerMASSAGUER-ROIG, S; RIZVI, S. S. H; KOSIKOWSKI, F. V et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 668-684, issn 0022-1147Article

Mykotoxine von P. roqueforti und P. camemberti in Käse. II. Suche nach chemisch nicht identifizierten, biologisch aktiven Stoffen = Mycotoxines de P. roqueforti et P. camemberti dans du fromage. II. Recherche de substances biologiquement actives, chimiquement non identifiées = Mycotoxins of P. roqueforti and P. camemberti in cheese. II. Research for chemically non-identified, biologically active substancesSCHOCH, U; LUTHY, J; SCHLATTER, C et al.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 10, pp 583-584, issn 0026-3788Article

The role of the surface flora in the softening of cheeses with a low initial pH = Le rôle de la microflore de surface dans le ramollissement des fromages à faible pH initialNOOMEN, A.Netherlands milk and dairy journal. 1983, Vol 37, Num 4, pp 229-232Article

Characterization of nitrogen fractions during ripening of a soft cheese made from ultrafiltration retentates = Caractérisation des fractions azotées lors de la maturation de fromage à pâte molle fabriqué à partir de rétentats d'ultrafiltrationFURTADO, M. M; PARTRIDGE, J. A.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 11, pp 2877-2884, issn 0022-0302Article

"PROFIL" D'UNE BRIQUETERIE DANS UN PAYS EN DEVELOPPEMENTKNIZEK I.1980; IND. CERAM.; ISSN 0019-9044; FRA; DA. 1980; NO 736; PP. 116-117Article

Utilisation of front-face fluorescence spectroscopy for the determination of some selected chemical parameters in soft cheesesKAROUI, Romdhane; MOUAZEN, Abdul Mounem; DUFOUR, Eric et al.Le Lait (Print). 2006, Vol 86, Num 2, pp 155-169, issn 0023-7302, 15 p.Article

Effect of partial substitution of cow's milk with soymilk on yield and quality attributes of West African soft cheese = Effet du remplacement partiel du lait de vache par du lait de soja sur le rendement et les caractéristiques de qualité du fromage à pâte molle de l'Afrique occidentaleAWORH, O. C; ADEDEJI, B. A; NWANEKEZI, E. C et al.International journal of food science & technology. 1987, Vol 22, Num 2, pp 135-138, issn 0950-5423Article

Preservation of West African soft cheese by chemical treatment = Conservation, par traitement chimique, de fromage à pâte molle produit en Afrique occidentaleAWORH, O. C; EGOUNLETY, M.Journal of dairy research. 1985, Vol 52, Num 1, pp 189-195, issn 0022-0299Article

Techniques de conditionnement et augmentation de la durée de conservation d'un produit alimentaire : application au poisson de mer frais : application au fromage à pâte molle et à croûte fleurie blancheVergnory Mion Tourret, Anne; Pascat, Bernard.1989, 236 p.Thesis

Occurrence of fecal coliforms and enteropathogenic Escherichia coli (EEC) in Egyptian soft cheese = Présence de coliformes fécaux et d'Escherichia coli entéropathogène dans les fromages à pâte molle égyptiensAHMED, A. A. H; AHMED, S. H; MOUSTAFA, M. K et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 6, pp 442-444, issn 0362-028XArticle

La préparation des laits de fromagerie en technologie pâtes mollesMIETTON, B.Industries alimentaires et agricoles. 1986, Vol 103, Num 10, pp 951-963, issn 0019-9311Article

Studio reologico e strutturale di formaggi caprini di tipo Italico = Rheological and structural study on Italian goat cheeseDI MATTEO, M; GRASSO, G; DE CINDIO, B et al.Industria Conserve. 1992, Vol 67, Num 3, pp 334-342, issn 0019-7483Article

C-terminal end of κ-casein is hydrolysed before renneting during soft cheese manufactureBOUTROU, Rachel; MOLLE, Daniel; LEONIL, Joëlle et al.Le Lait (Print). 2003, Vol 83, Num 4, pp 335-341, issn 0023-7302, 7 p.Article

Viscoelastic behavior during the ripening of a commercial low-fat soft cheeseMEZA, Bárbara E; VERDINI, Roxana A; RUBIOLO, Amelia C et al.Dairy science & technology. 2010, Vol 90, Num 5, pp 589-599, issn 1958-5586, 11 p.Article

Limited ripening of low-fat UF-cheese due to CaP04 barrier?HANNON, John A; LORTAL, Sylvie; TISSIER, Jean-Pierre et al.Dairy science & technology. 2009, Vol 89, Num 6, pp 555-568, issn 1958-5586, 14 p.Article

COLD SODA CHEMI-GROUNDWOOD PULP AND HOT SULFITE CHEMI-GROUNDWOOD PULP IN THE NEWSPRINT MILL: AN EMPIRICAL COMPARISONITO T; TSUCHIYA H.1976; PULP PAPER CANADA; CANADA; DA. 1976; VOL. 77; NO 3; PP. 37-43Article

Cheese vatsFERGUSSON, P. H.Journal of the Society of Dairy Technology. 1991, Vol 44, Num 4, pp 91-94, issn 0037-9840Article

PENICILLIUM ROQUEFORTI THOM RESPONSABLE D'UN NOUVEL ACCIDENT EN FROMAGERIES DE PATES MOLLESGUEGUEN M; DESFLEURS M; LEMARINIER S et al.1978; LAIT; FRA; DA. 1978; VOL. 58; NO 577; PP. 327-335; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.Article

Knowledge, Attitudes, and Practices among Border Crossers during Temporary Enforcement of a Formal Entry Requirement for Mexican-Style Soft Cheeses, 2009NGUYEN, An V; COHEN, Nicole J; HONGJIANG GAO et al.Journal of food protection. 2014, Vol 77, Num 9, pp 1571-1578, issn 0362-028X, 8 p.Article

Rationalisation du contrôle microbiologique d'une fabrication de fromage - Analyse d'une situation = Rationalization of microbiological control in a cheese factory - Prospective analysisRICHARD, J; CLEMENCEAU, A; JOLIVET, P et al.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 217-222, issn 0240-8813, h.s. 7Conference Paper

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