Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:(%22HUILE COLZA%22)

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 5668

  • Page / 227
Export

Selection :

  • and

UTILIZATION OF FULL-FAT RAPESEED AND RAPESEED MEALS IN RATIONS FOR BROILER CHICKS = UTILISATION DE COLZA NON DELIPIDE ET DE TOURTEAU DE COLZA DANS L'ALIMENTATION DE POUSSINS DE CHAIROLOMU JM; ROBBLEE AR; CLANDININ DR et al.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 3; PP. 461-469; ABS. FR.; BIBL. 8REF.Article

INFLUENCE OF RAPESEED PRODUCTS ON REPRODUCTIVE PERFORMANCE OF THE HEN AND SUBSEQUENT CHICK GROWTH = INFLUENCE DES PRODUITS DU COLZA SUR LES PERFORMANCES REPRODUCTRICES DES POULES ET LA CROISSANCE ULTERIEURE DES POUSSINSLESLIE AJ; SUMMERS JD.1975; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 54; NO 3; PP. 916-917; BIBL. 5REF.Article

AMELIORATION GENETIQUE DE LA QUALITE DE L'HUILE ET DU TOURTEAU DE COLZAMORICE J.1973; DGRST-7072420; FR.; DA. 1973; PP. 1-7; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: TECHNOL. AGRIC.)Serial Issue

AMELIORATION DE LA QUALITE DE L'HUILE ET DES TOURTEAUX DE COLZA1973; DGRST-7172632; FR.; DA. 1973; PP. 1-9; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: TECHNOL. AGRIC.)Report

UEBER DEN GEHALT AN ISOTHIOCYANATEN UND VINYLTHIOOXAZOLIDON IN RAPSSAAT UND RAPSOEL = TENEURS EN ISOTHIOCYANATE ET EN VINYL THIO-OXAZOLIDONE DES GRAINES ET DE L'HUILE DE COLZAFRANZKE C; GOBEL R; NOACK G et al.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 7; PP. 583-593; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 1 P. 1/2Article

ZUR KENNTNIS DER SCHWEFELHALTIGEN VERBINDUNGEN IN RAPS UND SEINEN VERARBEITUNGSPRODUKTEN = CONTRIBUTION A LA CONNAISSANCE DES COMPOSES SOUFRES DU COLZA ET DES PRODUITS EN DERIVANTUHDE WJ.1972; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 16; NO 5; PP. 559-572; BIBL. 3 P.Serial Issue

DETOSSIFICAZIONE DEL SEME DI COLZA. II. TRATTAMENTO IDROLIZZANTE SUL SEME INTERO = DETOXICATION DES GRAINES DE COLZA. II. HYDROLYSE DE LA GRAINE ENTIEREVACCARINO C.1975; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITAL.; DA. 1975; VOL. 52; NO 6; PP. 195-197; ABS. ANGL.Article

THE GLUCOSINOLATE CONTENT OF THE LEAF AND STEM OF FODDER KALE (BRASSICA OLERACEA L.), RAPE (BRASSICA NAPUS L.) AND RADICOLE (RAPHANOBRASSICA) = TENEUR EN GLUCOSINOLATES DES FEUILLES ET DES TIGES DU CHOU FOURRAGER (BRASSICA OLERACEA L.), DU COLZA (BRASSICA NAPUS L.) ET DE RADICOLE (RAPHANOBRASSICA)BRADSHAW JE; HEANEY RK; FENWICK GR et al.1983; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1983; VOL. 34; NO 6; PP. 571-575; BIBL. 18 REF.; 1 TABL.Article

UTILISATION DES PRODUITS ISSUS DU DEPELLICULAGE DU COLZACHANET M; GEAY Y; CHAVANNE R et al.1975; INFORM. TECH. C.E.T.I.O.M.; FR.; DA. 1975; NO 44; PP. 23-28Article

RESEARCH NOTE. GROSS ENERGY VALUES OF OILS FROM HIGH AND LOW ERUCIC ACID RAPESEED OILS AND OF RAPESEED GUMS = NOTE DE RECHERCHE. VALEURS ENERGETQUES BRUTES DES HUILES PROVENANT D'HUILES DE COLZA A TENEUR FAIBLE OU ELEVEE EN ACIDE ERUCIQUE ET DE GOMMES DE COLZABELL JM; KEITH MO.1982; CANADIAN INSTITUTE OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY JOURNAL; ISSN 0315-5463; CAN; DA. 1982; VOL. 15; NO 3; PP. 221-224; ABS. FRE; BIBL. 9 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

ETUDE BIOLOGIQUE DE LA VALEUR NUTRITIONNELLE DES MATIERES GRASSES ALIMENTAIRES. III. EFFET DE DIVERSES MATIERES GRASSES SUR LES MODIFICATIONS MORPHOLOGIQUES DANS DIFFERENTS ORGANESZIEMLANSKI S; OPUSZYNSKA T; KRUS S et al.1972; ROCZ. PANSTW. ZAKL. HIG.; POLSKA; DA. 1972; VOL. 23; NO 6; PP. 685-694; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 19REF.Serial Issue

ETUDE DES EFFETS BIOLOGIQUES DE L'HUILE DE COLZAKRAMER M.1972; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR; DA. 1972; VOL. 18; NO 5-6; PP. 275-285; ABS. RUSSE ALLEM. ANGL. FR.; BIBL. 30 REF.Serial Issue

L'HUILE DE COLZA DANS L'ALIMENTATION MURINE. QUELQUES CONSIDERATIONS SUR LE METABOLISME LIPIDIQUESTARON T; MOREAU JP.1972; C. R. ACAD. AGRIC. FR.; FR.; DA. 1972; VOL. 58; NO 7; PP. 497-516; BIBL. 2 REF.Serial Issue

COMPOSITION OF SEEDS FROM SOME BRASSICA CULTIVARS.ANJOU K; LONNERDAL B; UPPSTROM B et al.1977; SWED. J. AGRIC. RES.; SWED.; DA. 1977; VOL. 7; NO 4; PP. 169-178; BIBL. 1 P.Article

EFFET DU DEGRE DE MOUTURE ET DE LA TENEUR EN EAU DES GRAINES DE COLZA SUR LE TAUX D'EXTRACTION DE L'HUILEKATZER A.1972; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1972; VOL. 22; NO 1; PP. 143-165; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 25 REF.Serial Issue

LES VARIETES CANADIENNES DE COLZA: UTILISATION EN ALIMENTATION ANIMALENIDENBERG S.1980; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FRA; DA. 1980; NO 330; PP. 22-24Article

SULFUR CONTENT OF CRUDE RAPESEED OIL FROM AQUEOUS EXTRACTIONEMBONG MSB; JELEN P.1980; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; USA; DA. 1980; VOL. 57; NO 2; PP. 75-76; BIBL. 6 REF.Article

MICROWAVE TREATMENT OF DEHULLED RAPESEED TO INACTIVATE MYROSINASE AND ITS EFFECT ON OIL AND MEAL QUALITYMAHESHWARI PN; STANLEY DW; VAN DE VOORT FR et al.1980; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; USA; DA. 1980; VOL. 57; NO 7; PP. 194-199; BIBL. 38 REF.Article

QUALITAETSBESTIMMENDE EINGENSCHAFTEN BEI DER VERARBEITUNG VON RAPSSAAT. = PROPRIETES DETERMINANTES POUR LA QUALITE LORS DES TRAITEMENTS DES GRAINES DE COLZAROBBELEN G.1978; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 80; NO 3; PP. 99-103; ABS. ANGL.Article

RAPESEED MEAL IN RATIONS FOR DAIRY COWS. I. COMPARISON OF THREE LEVELS OF RAPESEED MEAL = TOURTEAU DE COLZA DANS DES RATIONS POUR VACHES LAITIERES. I. COMPARAISON DE TROIS TAUX DE TOURTEAU DE COLZALINDELL L; KNUTSSON PG.1976; SWED. J. AGRIC. RES.; SWED.; DA. 1976; VOL. 6; NO 1; PP. 55-63; BIBL. 16REF.Article

NUTRITIVE VALUE OF RAPESEED FLOUR FOR MINK. EFFECTS ON LIVE PERFORMANCE, NUTRIENT UTILIZATION, THYROID FUNCTION AND PELT QUALITY = VALEUR NUTRITIVE DE LA FARINE DE COLZA POUR DES VISONS. EFFET SUR LES PERFORMANCES DE CROISSANCE, L'UTILISATION DES ELEMENTS NUTRITIFS, SUR LA FONCTION THYROIDIENNE ET LA QUALITE DE LA PEAUBELZILE RJ; POLIQUIN LS JONES JD.1974; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1974; VOL. 54; NO 4; PP. 639-644; ABS. FR.; BIBL. 10 REF.Article

MICROFLORA OF HEAT DAMAGED RAPESEED.MILLS JT; BOLLEN GJ.1976; CANAD. J. BOT.; CANADA; DA. 1976; VOL. 54; NO 24; PP. 2893-2902; BIBL. 1 P.Article

TECHNOLOGISCHE RICHTLINIEN BEI DER VERARBEITUNG VON RAPSPROTEINEN ZU EIWEISSKONZENTRATEN UND -ISOLATEN. = ORIENTATIONS TECHNOLOGIQUES POUR LA TRANSFORMATION DES PROTEINES DU COLZA EN CONCENTRES OU ISOLATSRUTKOWSKY A.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 9-10; PP. 941-954; BIBL. 23 REF.; (CHARACT. BEWERTUNG VERARB. PROTEINEN NAHRUNGSZWECKE. TAG.; EISENACH; 1974)Conference Paper

ETUDE BIOCHIMIQUE DU FOIE CHEZ LE RAT INGERANT DE L'HUILE DE COLZA. II. LES ACIDES GRAS DU FOIECOLLOMB MH; TREMOLIERES A; MANCHON P et al.1973; CAH. NUTRIT. DIET.; FR.; DA. 1973; VOL. 8; NO 1; PP. 75-76; BIBL. 4REF.Serial Issue

ERUCIC ACID. AN INHIBITOR OF FATTY ACID OXIDATION IN THE HEARTCHRISTOPHERSEN BO; BREMER J.1972; BIOCHIM. BIOPHYS. ACTA; PAYS-BAS; DA. 1972; VOL. 280; NO 4; PP. 506-514; BIBL. 23REF.Serial Issue

  • Page / 227