kw.\*:(%22HUILE POISSON%22)
Results 1 to 25 of 42343
Selection :
POISSON PROCESSES IN EARTHQUAKE STUDIESLOMNITZ C; SURENDRA SINGH; SANFORD A et al.1973; BULL. SEISMOL. SOC. AMER.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 63; NO 2; PP. 735-737 (2 P.); BIBL. 5 REF.Serial Issue
MICROEARTHQUAKE CLUSTERING NEAR FAIRVIEW PEAK, NEVADA, AND IN THE NEVADA SEISMIC ZONESAVAGE WU.1972; J. GEOPHYS. RES.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 77; NO 35; PP. 7049-7056; BIBL. 17REF.Serial Issue
ETUDE DE LA PREVENTION DU BRUNISSEMENT DE LA BONITE ET DE L'ALBACORE EN CONSERVE (COLORATION ORANGE). V. INFLUENCE SUR LES EFFETS DES ENZYMES GLYCOLYTIQUES D'UNE AUGMENTATION DE TEMPERATURE PENDANT LA CONSERVATION A L'ETAT CONGELEISHIKAWA S; NAKAMURA K; FUJII Y et al.1975; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1975; VOL. 41; NO 4; PP. 473-479; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article
TECNOLOGIA DI TRASFORMAZIONE DELLE ACCIUGHE. I. MATURAZIONE SOTTO SALE DI ACCIUGHE FRESCHE E CONGELATE = TECHNOLOGIE DES ANCHOIS. I. MATURATION EN PRESENCE DE SEL DES ANCHOIS FRAIS OU CONGELESBALDRATI G; CASSARA A; GUIDI G et al.1975; INDUSTR. CONSERVE; ITAL.; DA. 1975; VOL. 50; NO 4; PP. 261-266; ABS. FR. ANGL. ALLEM.; BIBL. 17REF.Article
IL-22 : A critical mediator in mucosal host defenseAUJLA, S. J; KOLLS, J. K.Journal of molecular medicine (Berlin. Print). 2009, Vol 87, Num 5, pp 451-454, issn 0946-2716, 4 p.Article
Temporal associations between interleukin 22 and the extracellular domains of IL-22R and Il-10R2JING LI; TOMKINSON, Kathy N; DE ZUTTER, Gerard et al.International immunopharmacology. 2004, Vol 4, Num 5, pp 693-708, issn 1567-5769, 16 p.Article
STUDIES ON THE CONTROL OF DENATURATION OF FISH MUSCLE PROTEINS DURING FROZEN STORAGE. V. TECHNOLOGICAL APPLICATION OF CRYOPROTECTIVE SUBSTANCES ON THE FROZEN MINCED FISH MEAT = ETUDE DE LA MAITRISE DE LA DENATURATION DES PROTEINES MUSCULAIRES DE POISSONS AU COURS DE L'ENTREPOSAGE A L'ETAT CONGELE. V. APPLICATION TECHNOLOGIQUE DES SUBSTANCES CRYOPROTECTRICES A LA CHAIR DE POISSON BROYEENOGUCHI S; SHINODA E; MATSUMOTO JJ et al.1975; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1975; VOL. 41; NO 7; PP. 779-786; BIBL. 12 REF.Article
ETUDE DE LA PREVENTION DU BRUNISSEMENT DE LA BONITE ET DE L'ALBACORE EN CONSERVE (COLORATION ORANGE). III.INFLUENCE SUR LA COLORATION ORANGE D'UNE ELEVATION DE LA TEMPERATURE AU COURS DE LA CONSERVATION A L'ETAT CONGELENAKAMURA K; FUJII Y; ISHIKAWA S et al.1975; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1975; VOL. 41; NO 3; PP. 305-314; ABS. ANGL.; BIBL. 8REF.Article
ETUDE DE LA PREVENTION DU BRUNISSEMENT DE LA BONITE ET DE L'ALBACORE EN CONSERVE (COLORATION ORANGE). IV. DECOMPOSITION DU GLYCOGENE DANS LA CHAIR CONGELEE DE LA BONITE DANS L'EAU GLACEE ET A L'AIR A -3OCISHIKAWA S; NAKAMURA K; FUJII Y et al.1975; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1975; VOL. 41; NO 3; PP. 315-320; ABS. ANGL.; BIBL. 8REF.Article
VARIAZIONI DEL CONTENUTO DI HG DURANTE LA LAVORAZIONE DEL TONNO = MODIFICATIONS DES TENEURS EN MERCURE AU COURS DE LA TRANSFORMATION DU THOND'AUBERT S; RENON P.1974; CLIN. VETER.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 97; NO 11; PP. 363-364; BIBL. 2 REF.Article
SOLUTION OF POISSON'S EQUATION ON A SPHERE BY TRUNCATED DOUBLE FOURIER SERIESYEE SYK.1981; MAN. WEATHER REV.; ISSN 0027-0644; USA; DA. 1981; VOL. 109; NO 3; PP. 501-505; BIBL. 11 REF.Article
FROZEN STORAGE KEEPING QUALITY OF MINCED BLACK ROCKFISH (SEBASTES SPP.) IMPROVED BY COLD-WATER WASHING AND USE OF FISH BINDER = AMELIORATION PAR LAVAGE A L'EAU FROIDE ET EMPLOI D'UN LIANT POUR POISSON DU MAINTIEN DE LA QUALITE EN COURS DE CONSERVATION A L'ETAT CONGELE DE LA CHAIR HACHEE DE SEBASTE (S. SPP.)MIYAUCHI D; PATASHNIK M; KUDO G et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 3; PP. 592-594; BIBL. 7 REF.Article
TOCOPHEROL COMPOSITION OF FROZEN ATLANTIC HERRING (CLUPEA HARENGUS HARENGUS) TISSUES AND OIL = TENEUR EN TOCOPHEROLS DE TISSUS ET DE L'HUILE DE HARENG ATLANTIQUE CONGELE (C. H. H.)ENGELHARDT FR; GERACI JR; WALKER BL et al.1975; J. FISH. RES. BOARD CANADA; CANADA; DA. 1975; VOL. 32; NO 6; PP. 807-809; ABS. FR.; BIBL. 12REF.Article
NUOVE POSSIBILITA DI UTILIZZAZIONE DEL "PESCE AZZURAO" = NOUVELLES POSSIBILITES D'UTILISATION DU POISSON GRASBALDRATI G; PIRAZZOLI P; GOLA S et al.1978; INDUSTR. CONSERVE; ITA; DA. 1978; VOL. 53; NO 4; PP. 291-293; ABS. FRE/ENG/GER; BIBL. 3 REF.Article
INFORMATIVE UNTERSUCHUNGEN UEBER GEWICHTSVERAENDERUNGEN BEI DER HERSTELLUNG VON FISCHPRODUKTEN. = RECHERCHES DE DONNEES SUR LES MODIFICATIONS DE POIDS AU COURS DE LA PREPARATION DU POISSON ET PRODUITS DERIVESHAPPICH FA.1977; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 28; NO 4; PP. 140-142; ABS. ANGL.; BIBL. 1/2 P.Article
STABILITY AND ACCEPTANCE OF INTERMEDIATE MOISTURE, DEEP-FRIED CATFISH = STABILITE ET ACCEPTABILITE DU POISSON-CHAT, FRIT, A HUMIDITE MOYENNECOLLINS JL; YU AK.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 4; PP. 858-863; BIBL. 31 REF.Article
ETUDE DE LA PREVENTION DU BRUNISSEMENT DE LA BONITE ET DE L'ALBACORE EN CONSERVE (COLORATION ORANGE). II. INFLUENCE DE LA DECONGELATION ET DE LA CUISSON SUR LA MODIFICATION ORANGE DE LA COULEURSAWADA T; WADA T; HASEGAWA K et al.1975; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1975; VOL. 41; NO 1; PP. 35-41; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article
AUSBLUTEN VON KABELJAU AN BORD VON FANGSCHIFFEN = SAIGNEMENT DU CABILLAUD A BORD DU CHALUTIERFLECHTENMACHER W.1975; ARCH. FISCH.-WISSENSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 26; NO 1; PP. 53-63; ABS. ANGL.; BIBL. 7REF.Article
UTILIZATION OF WASTES FROM LUMPFISH, CYCLOPTERUS LUMPUS, ROE HARVESTING OPERATIONS ; AN EXAMINATION OF THE LIPID AND GLUE POTENTIAL, AND COMPARISON OF MEAL WITH THAT FROM NOVA SCOTIA - CAUGHT MENHADEN = UTILISATION DE DECHETS DE LOMPE C. L. OPERATIONS DE RECUPERATION DE LA ROGNE : EXAMEN DE LA FRACTION LIPIDIQUE ET DU POUVOIR COLLANT, COMPARAISON DE LA FARINE AVEC CELLE OBTENUE A PARTIR DE MENHADEN (BREVOORTIA SP.) DE NOUVELLE-ECOSSEPARADIS M; ACKMAN RG; HINGLEY J et al.1975; J. FISH. RES. BOARD CANADA; CANADA; DA. 1975; VOL. 32; NO 9; PP. 1643-1648; ABS. FR.; BIBL. 14REF.Article
EFFECT OF FREEZING AND FROZEN STORAGE ON SALT PENETRATION INTO FISH MUSCLE IMMERSED IN BRINE.DENG JC.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 2; PP. 348-351; BIBL. 22 REF.Article
INFLUENCE DE LA CONGELATION ET DE LA DECONGELATION SUR LES PRODUITS DE LA PECHE APPERTISESBOURGEOIS C; CREPEY JR; BELIARD E et al.1979; ; FRA; DA. 1979; DGRST-76 7 0064; 49 P.; 30 CM; ACTION CONCERTEE: TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE ET AGRICOLEReport
Welche Kältemittel in der Zukunft? = Which refrigerant in the future?DOÊRING, R.Die Kälte und Klimatechnik. 1990, Vol 43, Num 9, pp 472-482, issn 0343-2246, 6 p.Article
Rapid technology evaluation to HCFC-22/142b blowing agent for refrigerator insulation foamFANICHET, X; KUHN, E; SCHINDLER, P et al.Journal of cellular plastics. 1994, Vol 30, Num 4, pp 291-301, issn 0021-955XConference Paper
STORAGE STABILITY OF MECHANICALLY DEBONED SUCKER (CATOSTOMIDAE) FLESHMORRIS DM; DAWSON LE.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 4; PP. 1093-1096; BIBL. 17 REF.Article
EFFECTS OF ANTIOXIDANTS AND CHELATORS ON THE STABILITY OF FROZEN STORED MECHANICALLY DEBONED FLOUNDER MEAT FROM RACKS AFTER FILLETING.MOLEDINA KH; REGENSTEIN JM; BAKER RC et al.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 3; PP. 759-764; BIBL. 22 REF.Article