Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:(%22HYDROLYSAT DE PROTEINES%22)

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 854041

  • Page / 34162
Export

Selection :

  • and

TECHNICAL NOTE : THE CONTENT OF SARCOPLASMIC, MYOFIBRILLAR AND CONNECTIVE TISSUE PROTEINS IN MECHANICALLY SEPARATED TISSUE FROM FILLETING OFFAL OF COD (GADUS MORHUA). = NOTE TECHNIQUE : TENEURS EN PROTEINES SARCOPLASMIQUES, MYOFIBRILLAIRES ET TISSUS CONNECTIFS DE LA CHAIR DES FILETS DE MORUE (GADUS MORHUA), SEPARES MECANIQUEMENT.THOMSON BW; MACKIE IM.1982; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1982; VOL. 17; NO 6; PP. 767-770; BIBL. 8 REF.; 1 TABL.Article

EIN BEITRAG ZUR ULTRADUENSSCHICHT-ISOELEKTROFOKUSSIERUNG VON PEPTIDGEMISCHEN = ETUDE DE LA FOCALISATION ISOELECTRIQUE EN COUCHE ULTRA MINCE DES MELANGES DE PEPTIDESLUDWIG E.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 5; PP. 521-524; BIBL. 7 REF.; 1 FIG.Article

IMPROVED SEPARATION OF GREEN AND SOLUBLE LEAF PROTEINS BY PH SHIFT = SEPARATION AMELIOREE, PAR MODIFICATION DU PH, DES PIGMENTS VERTS ET DES PROTEINES SOLUBLES DE FEUILLESMERODIO C; MARTIN M; SABATER B et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 5; PP. 957-959; BIBL. 11 REF.; 5 FIG./1 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. A SCHEME FOR THE RAPID PREPARATION OF PROTEIN HYDROLYZATES FOR AMINO ACID ANALYSIS. = NOTE DE RECHERCHE. METHODE DE PREPARATION RAPIDE DES HYDROLYSATS PROTEIQUES, POUR L'ANALYSE DES ACIDES AMINESPHILLIPS RD.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 284-285; BIBL. 12 REF.; 2 TABL.Conference Paper

THE USE OF ENZYMES IN THE PROCESSING OF OILSEEDS = L'UTILISATION DES ENZYMES POUR LE TRAITEMENT DES GRAINES OLEAGINEUXESFULLBROOK PD.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 476-478; 6 FIG./3 TABL.Article

THE PREPARATION OF PROTEIN HYDROLYSATE FROM DEFATTED COCONUT AND SOYBEAN MEALS. II. QUALITY AND SENSORY EVALUATION OF PRODUCTS. = PREPARATION D'HYDROLYSATS PROTEIQUES A PARTIR DE TOURTEAUX DELIPIDES DE COPRAH ET DE SOJA. II. QUALITE ET EVALUATION SENSORIELLE DES PRODUITSPHAM CB; DEL ROSARIO RR.1983; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1983; VOL. 18; NO 2; PP. 163-170; BIBL. 21 REF.; 5 TABL.Article

FUNKTIONELLE EIGENSCHAFTEN VON PFLANZENPROTEINEN. 5. MITT. EINFLUSS EINER ENZYMATISCHEN PARTIALHYDROLYSE AUF AUSGEWAEHLTE FUNKTIONELLE EIGENSCHAFTEN VON WEIZENKLEBER = PROPRIETES FONCTIONNELLES DES PROTEINES VEGETALES. 5E COMM. INFLUENCE DE L'HYDROLYSE ENZYMATIQUE PARTIELLE SUR CERTAINES PROPRIETES FONCTIONNELLES DU GLUTEN DE BLETSCHIMIROV JI; SCHWENKE KD; AUGUSTAT D et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 7; PP. 659-668; ABS. ENG/RUS; BIBL. 25 REF.; 6 FIG./3 TABL.Article

PRODUCTION OF NONBITTER, DESALTED MILK HYDROLYSATE FOR FORTIFICATION OF SOFT DRINKS AND FRUIT JUICES = PRODUCTION D'HYDROLYSAT DE LAIT DESSALE, NON AMER POUR LA COMPLEMENTATION DES BOISSONS RAFRAICHISSANTES ET DES JUS DE FRUITSMA CY; AMANTEA GF; NAKAI S et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 897-899; BIBL. 10 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

PROTEINBESTAND UND AKTIVITAET MIKROSOMALER ENZYME DER LEBER VON RATTEN VERSCHIEDENER ALTERSSTUFEN UNTER DER BEHANDLUNG MIT PHENOBARBITAL = TAUX DE PROTEINES ET ACTIVITE ENZYMATIQUE DES MICROSOMES DU FOIE DE RATS DE DIVERSES TRANCHES D'AGE EN COURS DE TRAITEMENT AU PHENOBARBITALPAULINI K; SCHRIEFERS H; OCKENFELS H et al.1972; BEITR. PATHOL.; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 147; NO 4; PP. 366-378; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P.1/2Serial Issue

ASSOCIATION OF REOVIRUS MRNA WITH VIRAL PROTEINS: A POSSIBLE MECHANISM FOR LINKING GENOME SEGMENTSWARD RL; SHATKIN AJ.1972; ARCH. BIOCHEM. BIOPHYS.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 152; NO 1; PP. 378-384; BIBL. 27 REF.Serial Issue

INVESTIGATIONS ON TRYPSIN-HYDROLYZED PEPTIDES FOR PROTEIN IDENTIFICATION. = ANALYSE DES PEPTIDES HYDROLYSES PAR LA TRYPSINE, POUR L'IDENTIFICATION DES PROTEINESMEDINA MB; PHILLIPS JG.1982; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY.; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1982; VOL. 30; NO 6; PP. 1250-1253; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

Biology of interleukin-22WOLK, Kerstin; WITTE, Ellen; WITTE, Katrin et al.Seminars in immunopathology (Print). 2010, Vol 32, Num 1, pp 17-31, issn 1863-2297, 15 p.Article

GENETICAL ASPECTS OF BREEDING FOR IMPROVED GRAIN PROTEIN CONTENT AND TYPE IN WHEAT = ASPECTS GENETIQUES DES CROISEMENTS POUR L'AMELIORATION DE LA TENEUR ET DE LA NATURE DES PROTEINES DES GRAINS DE BLELAW CN; PAYNE PI.1983; JOURNAL OF CEREAL SCIENCE; ISSN 0733-5210; GBR; DA. 1983; VOL. 1; NO 2; PP. 79-93; BIBL. 47 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

THE PROTEIN CONTENT OF CHICKPEA (CICER ARIETINUM L.) GROWN AT DIFFERENT LOCATIONS = TENEUR EN PROTEINES DES POIS CHICHE (CICER ARIETINUM L.) CULTIVES DANS DIFFERENTES REGIONSSINGH U; KUMAR J; GOWDA CLL et al.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 32; NO 2; PP. 179-184; BIBL. 12 REF.; 3 TABL.Article

Optimisation au niveau moléculaire de souches transformées de Tolypocladium geodes pour la sécrétion de deux protéines humaines d'intérêt thérapeutique = Molecular optimisation of transformed strains of Tolypocladium geodes for secretion of two human proteins having therapeutical interestBaron, Michel; Tiraby, G.1991, 195 p.Thesis

Recherche et purification de protéines basiques se liant à l'ADN chez la cyanobactérie Agmenellum Aquadruplicatum et dans les chloroplastes de Spinacia Oleacera analyse de l'intéraction entre ces protéines et d'un ADN surenrouléCrevel, Gilles; Nougarede, Arlette.1989, 149 p.Thesis

APPLICATION OF ENZYMES IN SOY MILK PRODUCTION TO IMPROVE YIELD = UTILISATION DES ENZYMES POUR AMELIORER LE RENDEMENT DE LA FABRICATION DU LAIT DE SOJAERIKSEN S.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 445-447; BIBL. 8 REF.; 4 FIG./2 TABL.Conference Paper

CRUDE PROTEIN CONTENT AND AMINOACID COMPOSITION OF SEEDS : VARIABILITY AND CORRELATIONS = TENEUR EN PROTEINES BRUTES ET COMPOSITION EN ACIDES AMINES DES GRAINES : VARIATIONS ET CORRELATIONSMOSSE J; BAUDET J.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 32; NO 3-4; PP. 225-245; BIBL. 62 REF.; 7 FIG./3 TABL.Conference Paper

IMMUNOCYTOCHEMICAL LOCALIZATION OF S-100 PROTEIN IN NEURONS AND GLIA OF HAMSTER CEREBELLUM = LOCALISATION IMMUNOCYTOCHIMIQUE DE LA PROTEINES-100 DANS LES NEURONES ET LA GLIE DE CERVELET DE HAMSTERTABUCHI K; KIRSCH WM.1975; BRAIN RES.; NETHERL.; DA. 1975; VOL. 92; NO 1; PP. 175-180; BIBL. 25REFArticle

RESEARCH NEEDS TO UP-GRADE THE NUTRITIONAL QUALITY OF COMMON BEANS (PHASEOLUS VULGARIS) = RECHERCHE POUR L'AMELIORATION DE LA QUALITE NUTRITIONNELLE DES HARICOTS (PHASEOLUS VULGARIS)BRESSANI R.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 32; NO 2; PP. 101-110; BIBL. 27 REF.; 4 FIG./4 TABL.Article

INFLUENCE OF PROCESSING TEMPERATURE ON THE DISTRIBUTION OF TISSUE AND WATER-SOLUBLE PROTEINS IN BLUE CRABS (CALLINECTES SAPIDUS) = INFLUENCE DE LA TEMPERATURE DE TRAITEMENT SUR LA DISTRIBUTION DES TISSUS ET DES PROTEINES HYDROSOLUBLES DU CRABE BLEU (CALLINECTES SAPIDUS)DOWDIE OG; BIEDE SL.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 804-812; 5 P.; BIBL. 13 REF.; 6 FIG./1 TABL.Article

MINERAL AND PROTEIN CONTENT, TEST WEIGHT, AND YIELD VARIATIONS OF HARD RED SPRING WHEAT GRAIN AS INFLUENCED BY FERTILIZATION AND CULTIVAR. = VARIATIONS DE LA TENEUR EN ELEMENTS MINERAUX ET PROETINES, DU POIDS MOYEN A L'HL ET DU RENDEMENT DU BLE DE FORCE DE PRINTEMPS SOUS L'INFLUENCE DE LA FERTILISATION ET DU CULTIVARSYLTIE PW; DAHNKE WC.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 32; NO 1; PP. 37-49; BIBL. 25 REF.; 8 TABL.Article

BIOASSAY METHODS FOR NUTRIENTS IN PROCESSED FOODS. = TESTS BIOLOGIQUES APPLIQUES AUX NUTRIMENTS DANS LES ALIMENTS TRANSFORMES.ROBAIDEK E.1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO).; ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 1; PP. 81-83; BIBL. 12 REF.Conference Paper

EFFECT OF DIETARY AND ENERGY ON BROILER CARCASS COMPOSITION AND EFFICIENCY OF NUTRIENT UTILIZATION. = EFFETS DES VALEURS PROTEIQUE ET ENERGETIQUE DES RATIONS SUR LA COMPOSITION DES CARCASSES DE POULETS ET SUR L'UTILISATION DES NUTRIMENTS.JACKSON S; SUMMERS JD; LEESON S et al.1982; POULT. SCI., POULTRY SCIENCE.; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1982; VOL. 61; NO 11; PP. 2224-2231; BIBL. 17 REF.; 4 TABL.Article

1 Mécanisme d'entrée de la colicine A: de la réception à la formation du pore; 2 Synthèse du gène, clonage et expression chez Escherichia coli d'une ferrédoxine de Desulfovibris desulfuricans (souche Norway) = 1 Mechanism of entry of colicin A: from binding to the pore formation; 2 Synthesis of gene, cloning and expression in Escherichia coli of a ferredoxin from Desulfovibris desulfuricans (Norway strain)Bourdineaud, Jean-Paul; Lazdunski, Claude.1989, 175 p.Thesis

  • Page / 34162