Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:(%22MATIERE GRASSE DU LAIT%22)

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 132021

  • Page / 5281
Export

Selection :

  • and

THE MEMBRANES OF RECOMBINED FAT FLOBULES. 4. EFFECTS ON PROPERTIES OF THE RECOMBINED MILKS. = LES MEMBRANES DES GLOBULES GRAS RECOMBINES. 4. EFFETS SUR LES PROPRIETES DES LAITS RECOMBINESOORTWIJN H; WALSTRA P.1982; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL.; ISSN 507474; NLD; DA. 1982; VOL. 36; NO 4; PP. 279-290; ABS. DUT; BIBL. 22 REF.; 4 FIG./4 TABL.Article

RELATIONSHIP BETWEEN FATTY ACID COMPOSITION AND TRIGLYCERIDE STRUCTURE OF BOVINE MILK FAT = CORRELATION ENTRE LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS ET LA STRUCTURE DES TRIGLYCERIDES DE LA MATIERE GRASSE DU LAITPARODI PW.1983; JOURNAL OF DAIRY RESEARCH; ISSN 0022-0299; GBR; DA. 1983; VOL. 50; NO 4; PP. 443-447; BIBL. 20 REF.; 2 TABL.Article

INFLUENCE OF THE COMPOSITION OF THE MILK FAT GLOBULE MEMBRANE ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF ACID MILK GELS. = INFLUENCE DE LA COMPOSITION DE LA MEMBRANE DES GLOBULES GRAS DU LAIT SUR LES PROPRIETES RHEOLOGIQUES DES GELS DE LAIT ACIDIFIE.VAN VLIET T; DENTENER KIKKERT A.1982; NETHERLANDS MILK AND DAIRY JOURNAL.; ISSN 507474; NLD; DA. 1982; VOL. 36; NO 3; PP. 261-265; ABS. DUT; BIBL. 9 REF.; 2 FIG.Article

ZUR LIPOLYSE DER MILCH DURCH TECHNOLOGISCHE BEEINFLUSSUNGEN. 2. MITT. UNTERSUCHUNGEN ZUM EINFLUSS DER MILCHFETTZUSAMMENSETZUNG AUF DIE LIPOLYTISCHEN VERAENDERUNGEN BEI DER KUEHLUNG DER MILCH = SUR LA LIPOLYSE DU LAIT INDUITE PAR LES TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUES. 2E COMMUNICATION. ETUDES DE L'INFLUENCE DE LA COMPOSITION EN MATIERE GRASSE DU LAIT SUR LES MODIFICATIONS DE LA LIPOLYSE LORS DE LA REFRIGERATION DU LAITKIRST E; WESTPHAL G.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 1; PP. 1-8; ABS. ENG/RUS; BIBL. 25 REF.; 2 FIG./2 TABL.Article

ISOMETRIC FATTY ACIDS IN MILK FAT. = LES ACIDES GRAS ISOMERES DE LA MATIERE GRASSE DU LAITLUND P; JENSEN F.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 4; PP. 193-196; ABS. GER; BIBL. 6 REF.; 3 FIG.,/3 TABL.Article

TRANS FATTY ACIDS IN MILKFAT = LES ACIDES GRAS TRANS DE LA MATIERE GRASSE DU LAITDEMAN L; DEMAN JM.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 6; PP. 1095-1098; BIBL. 22 REF.; 4 FIG./2 TABL.Conference Paper

LIPID GLOBULES RETAIN GLOBULE MEMBRANE MATERIAL AFTER HOMOGENIZATION. = LES GLOBULES LIPIDIQUES FIXENT LES CONSTITUANTS DE LA MEMBRANE DES GLOBULES APRES HOMOGENEISATIONKEENAN TW; TAE WHA MOON; DYLEWSKI DP et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE.; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 2; PP. 196-203; BIBL. 25 REF.; 7 FIG./1 TABL.Article

TRIACYLGLYCEROL COMPOSITION OF COW MILK FAT. = COMPOSITION EN TRIACYLGLYCEROLS DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT DE VACHEARUMUGHAN C; NARAYANAN KM.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 19; NO 2; PP. 71-74; BIBL. 11 REF.; 3 TABL.Article

AN ANALYTICAL STUDY OF FRACTIONS OBTAINED BY STEPWISE COOLING OF MELTED MILK FAT. 2. RESULTS. = ANALYSE DES FRACTIONS OBTENUES PAR REFROIDISSEMENT FRACTIONNE DE LA MATIERE GRASSE DE LAIT FONDUE. 2. RESULTATSBADINGS HT; SCHAAP JE; DEJONG C et al.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 3; PP. 150-156; ABS. GER; BIBL. 8 REF.; 4 FIG./8 TABL.Article

THE FATTY ACID COMPOSITION OF MILK LIPIDS = COMPOSITION EN ACIDES GRAS DES LIPIDES DU LAITANTILA V; KANKARE V.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 8; PP. 478-481; ABS. GER; BIBL. 13 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

EGYES ELELMISZEREK ZSIRTARTALMANAK MEGHATAROZASARA SZOLGALO GYORS ELJARASOK VIZSGALATA. II. TURBIDIMETRIAS ZSIRMEGHATAROZAS ALKALMAZASI LEHETOSEGEINEK VIZSGALATA TEJIPARI TERMEKEKBEN. = ETUDES DES TECHNIQUES RAPIDES DE DETERMINATION DE LA MATIERE GRASSE DE QUELQUES PRODUITS ALIMENTAIRES. II. RECHERCHES SUR LES POSSIBILITES D'APPLICATION DES DOSAGES TURBIDIMETRIQUES A LA MATIERE GRASSE DES PRODUITS LAITIERS.LASZTITY R; BEKES F; ZSIGMOND A et al.1982; ELELMISZERVIZSGALATI KOEZLEMENYEK.; ISSN 0422-9576; HUN; DA. 1982; VOL. 28; NO 4; PP. 109-123; ABS. RUS/GER/ENG; BIBL. 4 REF.; 6 FIG./4 TABL.Article

INFLUENCE OF MASTITIS ON PROPERTIES OF MILK. X. FATTY ACID COMPOSITION = INFLUENCE DE LA MAMMITE SUR LES PROPRIETES DU LAIT. X. COMPOSITION EN ACIDES GRASRANDOLPH HE; ERWIN RE.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 8; PP. 865-868; BIBL. 19 REF.Article

INFLUENCE DE L'ALTITUDE DES ALPAGES SUR LA TENEUR EN ACIDES POLYINSATURES DU LAITGHEORGHIU A.1975; LUCR. STI. INST. CERC. NUTRIT. ANIMALA; ROMAN.; DA. 1975; VOL. 5; PP. 25-33; ABS. ANGL. FR. ALLEM. RUSSE; BIBL. 10REF.Article

DETERMINATION OF FREE FAT IN CREAM FOR THE ASSESSMENT OF DAMAGE CAUSED TO FAT GLOBULES BY PROCESSING = DETERMINATION DE LA MATIERE GRASSE "LIBRE" DANS LA CREME POUR L'EVALUATION DE L'ENDOMMAGEMENT DES GLOBULES GRAS PAR LES TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUESFINK A; KESSLER HG.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 6; PP. 330-334; ABS. GER; BIBL. 12 REF.; 8 FIG./4 TABL.Article

EVALUATION OF CH STRETCH MEASUREMENT FOR ESTIMATION OF FAT IN AQUEOUS FAT EMULSIONS USING INFRARED SPECTROSCOPY. = EVALUATION DE LA MESURE DE VIBRATION DE VALENCE DE LA LIAISON CH POUR LE DOSAGE DE LA MATIERE GRASSE DANS DES EMULSIONS EAU-MATIERE GRASSE, PAR SPECTROSCOPIE IR.MILLS BL; VAN DE VOORT FR.1982; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 6; PP. 1357-1361; BIBL. 17 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

PRAXISBEZOGENE UNTERSUCHUNGEN ZUR AUFNAHME DER KRISTALLISATIONSKURVEN VON MILCHFETT. = ESSAIS PRATIQUES D'ETABLISSEMENT DES COURBES DE CRISTALLISATION DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT.FREDE E; PRECHT D; PETER KH et al.1982; MILCHWISSENSCHAFT., MILCHWISSENSCHAFT.; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 12; PP. 733-736; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

VARIATIONS DE LA COMPOSITION VITAMINIQUE ET DES PROPRIETES DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT AU COURS DE SA CONSERVATIONMERZAMETOV MM.1977; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 1; PP. 70-72; BIBL. 11 REF.Article

RECHERCHES SUR LES CORRELATIONS PHENOTYPIQUES RELATIVES A UNE EVALUATION PRECOCE DE LA TENEUR EN MATIERE GRASSE DU LAITGEORGESCU G; STIOCA A; SORCA E et al.1974; LUCR. STI., INST. AGRON. "NICOLAE BALCESCU", ZOOTECH.; ROMAN.; DA. 1974 PARU 1977; VOL. 17; PP. 15-18; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article

APPLICATION OF LIEBERMANN-BURCHARD REACTION TO THE UNSAPONIFIABLE PORTION OF MILK LIPIDS AS A CRITERION FOR THE QUANTITATIVE DETERMINATION OF CHOLESTEROL IN MILK AND MILK PRODUCTS = APPLICATION DE LA REACTION DE LIEBERMANN-BURCHARD A LA PORTION INSAPONIFIABLE DES LIPIDES DU LAIT, EN TANT QUE CRITERE DE DOSAGE DU CHOLESTEROL DANS LE LAIT ET LES PRODUITS LAITIERSPANTULU PC; BHIMASENA RAO M; SETHU RAO D et al.1975; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 30; NO 12; PP. 735-738; ABS. ALLEM.; BIBL. 12 REF.Article

UNTERSUCHUNG DER FETTSAEURENZUSAMMENSETZUNG IN JOGHURT AUS KUH-, SCHAF- UND ZIEGENMILCH = ETUDE DE LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS DES YOGHOURTS PREPARES A PARTIR DE LAIT DE VACHE, BREBIS OU CHEVRERASIC J; VUCUROVIC N; OBRADOVIC B et al.1973; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 28; NO 3; PP. 168-171; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.Serial Issue

CHARACTERIZATION OF TWO STEROIDAL KETONES AND TWO ISOPRENOID ALCOHOLS IN DAIRY PRODUCTS = CARACTERISATION DE DEUX CETONES STEROIDES ET DE DEUX ALCOOLS ISOPRENIQUES DANS DES PRODUITS LAITIERSFLANAG'AN VP; FERRETTI A; SCHWARTZ DP et al.1975; J. LIPID RES.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 16; NO 2; PP. 97-101; BIBL. 22 REF.Article

ACCROISSEMENT DU TAUX D'ACIDE LINOLEIQUE DANS LE LAIT DE VACHEKUZDZAL SAVOIE S; KUZDZAL W; ILTCHENKO M et al.1975; LAIT; FR.; DA. 1975; VOL. 55; NO 545-546; PP. 257-268; ABS. ANGL.; BIBL. 1P.1/2Serial Issue

PELLETING A CONCENTRATE MIXTURE WITH AND WITHOUT PRIOR STEAMING FOR LACTATING COWS = GRANULATION D'UN MELANGE D'ALIMENTS CONCENTRES POUR VACHES EN LACTATION, PRECEDEE OU NON D'UN TRAITEMENT A LA VAPEURCARPENTER JR; STANLEY RW; MORITA K et al.1972; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 55; NO 12; PP. 1750-1756; BIBL. 24 REF.Serial Issue

CONTRIBUTION AU FRACTIONNEMENT DE LA MATIERE GRASSE DU LAITFORMAN L; VODICKOVA M.1977; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1977; VOL. 28; NO 4; PP. 205-207; BIBL. 8 REF.Article

IDENTIFICATION OF THE "YELLOW STAIN" ON MILK SEDIMENT DISCS = IDENTIFICATION DE LA COULEUR JAUNE DES DISQUES UTILISES DANS LES ESSAIS DE SEDIMENTATION DU LAITO'TOOLE DK; SALKELD JN.1975; AUSTRAL. J. DAIRY TECHNOL.; AUSTRAL.; DA. 1975; VOL. 30; NO 1; PP. 34-37; BIBL. 18 REF.Article

  • Page / 5281