Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:(%22PHENOLS COMPOSES PHENOLIQUES%22)

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1407850

  • Page / 56314
Export

Selection :

  • and

COMPONENTES FENOLICOS DE LA ACEITUNA. I. POLIFENOLES DE LA PULPA = CONSTITUANTS PHENOLIQUES DE L'OLIVE. I. POLYPHENOLS DE LA PULPEVAZQUEZ RONCERO A; GRACIANI CONSTANTE E; MAESTRO DURAN R et al.1974; GRASAS Y ACEITES; ESP.; DA. 1974; VOL. 25; NO 5; PP. 269-279; ABS. ANGL. FR. ALLEM.; BIBL. 26 REF.Article

UEBER DIE PHENOLSAEUREN DES GEMUESES. IV. HYDROXYZIMTSAEUREN UND HYDROXYBENZOESAEUREN WEITERER GEMUESEARTEN UND DER KARTOFFELN = LES ACIDES PHENOLIQUES DES LEGUMES. IV. ACIDES HYDROXYCINNAMIQUES ET HYDROXYBENZOIQUES DE DIVERS LEGUMES ET DES POMMES DE TERRESCHMIDTLEIN H; HERRMANN K.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 5; PP. 255-263; ABS. ANGL.; BIBL. 25 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER PHENOLE IN NADELN VON PICEA ABIES = RECHERCHES SUR LES PHENOLS DANS LES AIGUILLES DE P. A.ESTERBAUER H; GRILL D; BECK G et al.1975; PHYTON; AUTR.; DA. 1975; VOL. 17; NO 1-2; PP. 87-99; ABS. ANGL.; BIBL. 13REF.Article

BOUND PHENOLIC ACIDS IN BRASSICA AND SINAPIS OILSEEDS = ACIDES PHENOLIQUES LIES DANS LES GRAINES OLEAGINEUSES DE B. ET S.DURKEE AB; THIVIERGE PA.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 4; PP. 820-822; BIBL. 18 REF.Article

EIN BEITRAG ZUR UNTERSUCHUNG VON HOPFENGERBSTOFFEN. V = CONTRIBUTION AUX RECHERCHES RELATIVES AUX TANINS DU HOUBLON. VKNORR F.1975; BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 28; NO 9; PP. 275-276; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 13REF.Article

FLAVONOLE UND FLAVONE DER GEMUESEARTEN. V. FLAVONOLE UND FLAVONE DES WURZELGEMUESES = FLAVONOLS ET FLAVONES DES LEGUMES. V. FLAVONOLS ET FLAVONES DES LEGUMES RACINESELOESSER W; HERRMANN K.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 5; PP. 265-270; ABS. ANGL.; BIBL. 38 REF.Article

A COMPARISON OF ANTHOCYANINS AND WINE COLOR QUALITY IN BLACK GRAPES OF 39 CLONES OF VITIS ROTUNDIFOLIA MICHX = COMPARAISON DES ANTHOCYANES ET DE LA QUALITE DE LA COULEUR DU VIN PROVENANT DE RAISINS NOIRS DE 39 CLONES DE V.R. M.BALLINGER WE; MANESS EP; NESBITT WB et al.1974; J. AMER. SOC. HORTIC. SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 99; NO 4; PP. 338-341; BIBL. 9 REF.Article

EVOLUTION DES COMPOSES PHENOLIQUES AU COURS DE LA CROISSANCE ET DE LA MATURATION DES FRUITS DE TOMATES CERISE (LYCOPERSICUM ESCULENTUM VAR. CERASIFORME)FLEURIET A.1976; FRUITS; FR.; DA. 1976; VOL. 31; NO 2; PP. 117-126; BIBL. 29REF.Article

ENHANCEMENT OF THE BACTERICIDAL ACTIVITY OF A PEROXIDASE SYSTEM BY PHENOLIC COMPOUNDS = ACCROISSEMENT DE L'ACTIVITE BACTERICIDE D'UN SYSTEME A PEROXYDASE PAR DES COMPOSES PHENOLIQUESRAMA RAJE URS NV; DUNLEAVY JM.1975; PHYTOPATHOLOGY; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 65; NO 6; PP. 686-690; BIBL. 18 REF.Article

INTERACTIONS OF POLYPHENOLS WITH PROTEINS IN PLANTS AND PLANT PRODUCTS = INTERACTIONS DES POLYPHENOLS AVEC LES PROTEINES DANS LES PLANTES ET LES PRODUITS VEGETAUXSYNGE RLM.1975; QUAL. PLANT.; PAYS-BAS; DA. 1975; VOL. 24; NO 3-4; PP. 337-350; ABS. ALLEM. FR.; BIBL. 2 P. 1/2Article

RECHERCHE SUR LA STRUCTURE ET LES PROPRIETES DES COMPOSES PHENOLIQUES POLYMERISES DES VINS ROUGES. II. PRECIPITATION ET EXTRACTION EN PRESENCE DE SELS MINERAUX. ACTION DES PROTEINESGLORIES Y.1974; CONNAISS. VIGNE VIN; FR.; DA. 1974; VOL. 8; NO 4; PP. 375-393; BIBL. 1 P. 1/2Article

THE PRODUCTION OF ALDEHYDES AS A RESULT OF OXIDATION OF POLYPHENOLIC COMPOUNDS AND ITS RELATION TO WINE AGING = LA PRODUCTION D'ALDEHYDES, RESULTAT DE L'OXYDATION DES POLYPHENOLS ET RELATION AVEC LE VIEILLISSEMENT DU VINWILDENRADT HL; SINGLETON VL.1974; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 25; NO 2; PP. 119-126; BIBL. 15 REF.Article

Cacao: influence des paramètres de torréfaction sur la consommation des précurseurs d'arôme et la formation de quelques composés volatils = Cocoa: effect of torrefaction on the aroma precursors consumption and the formation of some volatil compoundsMermet, Gérard; Crouzet, Jean.1989, 139 p.Thesis

THE DETERMINATION OF TANNINS WITH CERIUM (IV) SULPHATE = DOSAGE DES TANINS A L'AIDE DE SULFATE DE CERIUM (IV)KAPEL M; KARUNANITHY R.1974; ANALYST; G.B.; DA. 1974; VOL. 99; NO 1183; PP. 661-665; BIBL. 8 REF.Article

EIN BEITRAG ZUR UNTERSUCHUNG VON HOPFENGERBSTOFFEN = CONTRIBUTION A L'ETUDE DES TANNINS DU HOUBLON. VIKNORR F.1976; BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 29; NO 2; PP. 48-49; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 9REF.Serial Issue

CHEMICAL STRUCTURE AND ACARICIDAL ACTIVITY OF 3-ALKYLTHIOPHENYL 4-NITROPHENYL ETHERS = STRUCTURE CHIMIQUE ET ACTIVITE ACARICIDE DES ETHERS D'ALKYL-3 THIOPHENYLE ET DES NITRO-4 PHENYLEKATO S; INADA S; ISHIDA S et al.1975; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1975; VOL. 39; NO 7; PP. 1475-1481; BIBL. 11REF.Article

OBJECTIVE METHOD OF ESTIMATING ANTHOCYANIN CONTENT FOR DETERMINING COLOR GRADE OF GRAPES = METHODE OBJECTIVE D'ESTIMATION DE LA TENEUR EN ANTHOCYANES POUR LA CLASSIFICATION DES RAISINS SELON LEUR COULEURWATADA AE; ABBOTT JA.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 6; PP. 1278-1279Article

DIE PHENOLISCHEN INHALESSTOFFE DES OBSTES. VI. DIE PHENOLISCHEN INHALTSSTOFFE DER JOHANNISBEEREN, STACHELBEEREN UND KULTURHEIDELBEEREN. VERAENDERUNGEN DER PHENOLSAEUREN UND CATECHINE WAEHREND WACHSTUM UND REIFE VON SCHWARZEN JOHANNISBEEREN = CONSTITUANTS PHENOLIQUES DES FRUITS. VI. LES CONSTITUANTS PHENOLIQUES DES GROSEILLES ET CASSIS, DES GROSEILLES A MAQUEREAU ET DES AIRELLES-MYRTILLES CULTIVEES. MODIFICATIONS DES ACIDES PHENOLIQUES ET DES CATECHOLS PENDANT LA CROISSANCE ET LA MATURATION DES CASSISSTOHR H; HERRMANN K.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.- FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 1; PP. 31-37; ABS. ANGL.; BIBL. 17REF.Article

INFLUENCE DES HERBICIDES SUR LA TENEUR EN ACIDES AMINES AROMATIQUES, COMME PRECURSEURS POSSIBLES DES COMPOSES PHENOLIQUES, DANS LE LUPIN ET LE LINVALYNETS AP; TSYIKHAN ZH K.1975; VESCI AKAD. NAVUK B.S.S.R., BIJAL. NAVUK; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 6; PP. 33-36; ABS. RUSSE; BIBL. 14REF.Article

UEBER DIE PHENOLSAEUREN DES GEMUESES. III. HYDROXYZYMTSAEUREN UND HYDROXYBENZOESAEUREN DES WURZELGEMUESES = TENEUR EN ACIDES PHENOLIQUES DES LEGUMES. III. ACIDE HYDROXYCINNAMIQUE ET HYDROXYBENZOIQUE DES LEGUMES DONT ON CONSOMME LES RACINESSTOHR H; HERRMANN K.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS.-U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 4; PP. 219-224; ABS. ANGL.; BIBL. 13 REF.Article

REACTIONS OF ANTHOCYANINS IN FOOD PRODUCTS = REACTIONS DES ANTHOCYANES DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRESHRAZDINA G.1974; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1974; VOL. 7; NO 4; PP. 193-198; BIBL. 1 P.Article

SUBSTITUTED PHENOLS AS REPELLENTS FOR MALE COSTELYTRA ZEALANDICA (COLEOPTERA: SCARABAEIDAE) IN MATING FLIGHTS = PHENOLS SUBSTITUES EN TANT QUE REPULSIFS POUR LES MALES C.Z. (C.: S.) AU COURS DES VOLS D'ACCOUPLEMENTHENZELL RF; HALL WT.1974; NEW ZEAL. J. ZOOL.; NEW ZEAL.; DA. 1974; VOL. 1; NO 4; PP. 509-513; BIBL. 7 REF.Article

COMPONENTES FENOLICOS EN VARIEDADES CULTIVADAS DE PYRUS COMMUNIS L. II. ESTIMACIONES CUANTITATIVAS = COMPOSES PHENOLIQUES DES VARIETES CULTIVEES DE POIRIER, P.C. L. II. EVALUATIONS QUANTITATIVESGARCIA MINA MC; FUERTES LASALA ME; FERNANDEZ M et al.1974; AN. BROMATOL.; ESP.; DA. 1974; VOL. 26; NO 2; PP. 177-188; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P. 1/2Article

POLYPHENOLBESTIMMUNG FUER DIE PRAXIS = DOSAGE DES POLYPHENOLS DANS LA PRATIQUEMOBIUS CH; GORTGES S.1974; WEIN-WISSENSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 29; NO 5; PP. 241-253; BIBL. 1 P. 1/2Article

AN ANTHOCYAMIN RECOVERY SYSTEM FROM GRAPE WASTES = SYSTEME DE RECUPERATION DES ANTHOCYANINES A PARTIR DES DECHETS DE RAISINPHILIP T.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 4; PP. 859; BIBL. 1 REF.Article

  • Page / 56314