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NAHRUNGSZUBEREITUNG, NAEHRWERT UND GESUNDHEIT UNTER BESONDERER BERUECKSICHTIGUNG DER VERPFLEGUNG IM FLUGZEUG. = PREPARATION, VALEUR NUTRITIVE ET ASPECTS SANITAIRES DES ALIMENTS EN PARTICULIER CEUX DESTINES A L'APPROVISIONNEMENT DES AVIONSCREMER HD; GORK FP; MUSKAT E et al.1976; ERNAEHR.-UMSCHAU; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 23; NO 10; PP. 304-307; ABS. ANGL.; BIBL. 8 REF.Article

COMPOSITION OF AUSTRALIAN FOODS. 18. FOODS FROM KENTUCKY FRIED CHICKEN. = COMPOSITION DES PRODUITS ALIMENTAIRES AUSTRALIENS. 18. PRODUITS ALIMENTAIRES DE LA CHAINE DE RESTAURANTS "KENTUCKY FRIED CHICKEN".WILLS RBH; GREENFIELD H.1982; FOOD TECHNOLOGY IN AUSTRALIA.; ISSN 0015-6647; AUS; DA. 1982; VOL. 34; NO 12; PP. 566-569; BIBL. 9 REF.; 7 TABL.Article

SHELF-LIFE OF READY-TO-EAT FRIED NOODLESNATARAJA MURTHI T; RATHI LS; RAO JKM et al.1980; J. FOOD SCI. TECHNOL.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1980; VOL. 17; NO 6; PP. 281-282; BIBL. 9 REF.Article

ORGANISATION ET FONCTIONNEMENT D'UNE GRANDE CUISINE. LA PLACE DE LA DIETETICIENNECABANEL M.1980; REV. FR. DIET.; FRA; DA. 1980; VOL. 24; NO 92; PP. 33-37Article

ERZEUGNISSE DER KALTEN KUECHE UND DIE CHEMISCHE KONTROLLE IHRER FRISCHE. = PLATS PREPARES FROIDS ET LE CONTROLE CHIMIQUE DE LEUR FRAICHEURGILKA J; PALASEK J.1977; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 28; NO 3; PP. 108-111; ABS. ANGL.; BIBL. 27 REF.Article

FOOD PRODUCTS FORMULARY. VOLUME 4. FABRICATED FOODS = MANUEL DE FORMULATIONS ALIMENTAIRES. VOLUME 4. ALIMENTS PREPARESINGLETT MJ; INGLETT GE.1982; ; USA; WESTPORT : AVI PUBLISHING CO., INC.; DA. 1982; PP. 1-146; 150 P.; ISBN 0-87055-404-2Book

ESTUDO EPIDEMIOLOGICO E MICROBIOLOGICO DE UM SURTO DE INTOXICACAO ALIMENTAR = RECHERCHES EPIDEMIOLOGIQUES ET MICROBIOLOGIQUES SUR UNE EPIDEMIE D'INTOXICATION ALIMENTAIREPRESA SALZBERG S; RODRIGUEZ MASSAGUER P; DE MELO SERRANO A et al.1982; REV. MICROBIOL.; ISSN 0001-3714; BRA; DA. 1982; VOL. 13; NO 1; PP. 26-30; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.Article

REFRIGERATED STORAGE OF PREPACKAGED SALAD VEGETABLES. = CONSERVATION AU REFRIGERATEUR DE LEGUMES EN SALADE PREEMBALLESPRIEPKE PE; WEI LS; NELSON AI et al.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 2; PP. 379-382; BIBL. 13 REF.Article

HYGIENISCHE GESICHTSPUNKTE BEI DER FERTIGUNG VON SPEISEN. = ASPECTS SANITAIRES DE LA PRODUCTION DES REPAS PREPARESZSCHALER R.1983; ERNAEHRUNGS-UMSCHAU; ISSN 0014-021X; DEU; DA. 1983; VOL. 30; NO 3; PP. 81-84; 3 FIG./3 TABL.Article

FATE OF SALMONELLA TYPHIMURIUM AND STAPHYLOCOCCUS AUREUS IN MEAT SALADS PREPARED WITH MAYONNAISEDOYLE MP; BAINS NJ; SCHOENI JL et al.1982; J. FOOD PROT.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 2; PP. 152-168; 6 P.; BIBL. 14 REF.Article

FLEISCHERZEUGNISSE IN SB-FOLIEN-PACKUNGEN FERTIGE FLEISCHGERICHTE UND FEINKOSTERZEUGNISSE TIELGEFRIERKOST AUF FLEISCHGRUNDLAGE HAUPTBERICHT UEBER DI DLG-QUALITAETSPRUEFUNG 1981 = PRODUITS CARNES PREEMBALLES SOUS PLASTIQUE POUR SELF-SERVICE. PLATS CUISINES A BASE DE VIANDE, HORS D'OEUVRE ET SALADES. PRODUITS SURGELES A BASE DE VIANDE. RAPPORT GENERAL SUR LES CONTROLES DE QUALITE DE LA DLG 1981WIRTH F; SINELL HJ; GROSSKLAUS D et al.1982; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 5; PP. 556-581; 15 P.; ABS. ENGArticle

IN FOLIENPACKUNGEN ERHITZTE FLEISCHGERICHTE. IV. KONTROLLE DER VERSCHLUSSDICHTE DER BEHAELTNISSE. = PLATS DE VIANDE A RECHAUFFER SOUS FILMS PLASTIQUES. IV. CONTROLE DE L'ETANCHEITE DES RECIPIENTSTANDLER K.1976; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 56; NO 10; PP. 1473-1484; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 36 REF.Article

RESTAURATION COLLECTIVE. LE FROID A SON SERVICE1979; REV. GEN. FROID; FRA; DA. 1979; VOL. 70; NO 12; PP. 718-719Article

FLEISCHERZEUGNISSE IN SB-FOLIENPACKUNGEN, FERTIGE FLEISCHGERICHTE UND FEINKOSTERZEUGNISSE, TIEFGEFRIERKOST AUF FLEISCHGRUNDLAGE. HAUPTBERICHT UEBER DIE DLG-QUALITAETSPRUEFUNG 1977. = PRODUITS CARNES SOUS EMBALLAGE POUR SELF-SERVICE, PLATS CUISINES A BASE DE VIANDE ET PRODUITS FINS, PRODUITS SURGELES A BASE DE VIANDE. RAPPORT GENERAL SUR LES CONTROLES DE QUALITE DLG, 1977WIRTH F; LINKE H; GROSSKLAUS D et al.1978; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 58; NO 5; PP. 773-783 (7P.)Article

THE SPOILAGE OF MAYONNAISE-BASED DELICATESSEN SALADSKIRSOP BH; BROCKLEHURST TF.1982; PROCESS BIOCHEM.; ISSN 0032-9592; GBR; DA. 1982; VOL. 17; NO 5; PP. 9-14; 4 P.; BIBL. 7 REF.Article

TOTAL PLATE AND COLIFORM COUNTS FOR FAST FOOD SERVICE SANDWICHESOCKERMAN HW; STEC J.1980; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1980; VOL. 45; NO 2; PP. 262-266; BIBL. 18 REF.Article

RESTAURATION COLLECTIVE. LES SYSTEMES CENTRALISES DE PREPARATION DE REPASBASSECOULARD ZITT E.1980; REV. GEN. FROID; ISSN 0035-3205; FRA; DA. 1980; VOL. 70; NO 10; PP. 486-487Article

CONVENTIONAL VS. FORMULATED FOODS IN SCHOOL LUNCHES.HEAD MK; WEEKS RJ.1977; J. AMER. DIET. ASS.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 71; NO 2; PP. 116-123; BIBL. 10 REF.Article

BACTERIOLOGICAL EVALUATION OF SOME LUNCHEON MEATS IN THE CANADIAN RETAIL MARKET.DUITSCHAEVER CL.1977; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 40; NO 6; PP. 382-384; BIBL. 7 REF.Article

PRINCIPES POUR ASSURER LE SUIVI DE LA QUALITE MICROBIOLOGIQUE DANS LES RESTAURANTS DE COLLECTIVITECATSARAS M.1980; BULL. ACAD. VET. FR.; ISSN 0001-4192; FRA; DA. 1980; VOL. 53; NO 3; PP. 357-364; ABS. ENG; BIBL. 1 REF.Article

IN-PACK PROCESSING OF READY-TO-EAT FOODS IN INDIGENOUS FLEXIBLE PACKAGINE MATERIALS. III: STUDIES ON NEWER PACKAGING MATERIALS CAPABLE OF WITHSTANDING THE PROCESSING TEMPERATUREGHOSH KG; KRISHNAPPA KG; SRIVASTA AN et al.1979; J. FOOD SCI. TECHNOL.; IND; DA. 1979; VOL. 16; NO 5; PP. 198-201; BIBL. 12 REF.Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE DE L'ALIMENTATION EN RESTAURATION COLLECTIVEBARRAUD C; HENRY M; GRIMAULT ML et al.1979; MED. ET NUTRIT.; FRA; DA. 1979; VOL. 15; NO 5; PP. 365-373; ABS. ENGArticle

SATELLITE FOOD-SERVICE SYSTEM ASSESSMENT IN TERMS OF TIME AND TEMPERATURE CONDITIONS AND MICROBIOLOGICAL AND SENSORY QUALITY OF SPHAGHETTI AND CHILI.CREMER ML; CHIPLEY JR.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 1; PP. 225-229; BIBL. 15 REF.Article

CHINESE FOODS: RELATIONSHIP BETWEEN HYGIENE AND BACTERIAL FLORASLY T; ROSS E.1982; J. FOOD PROT.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 2; PP. 115-118; BIBL. 10 REF.Article

COMPOSITION OF AUSTRALIAN FOODS XVI: FOODS FROM PIZZA HUT RESTAURANTSGREENFIELD H; WIMALASARI P; WILLS RBH et al.1982; FOOD TECHNOLOGY IN AUSTRALIA; ISSN 0015-6647; AUS; DA. 1982; VOL. 34; NO 8; PP. 364-367; BIBL. 9 REF.Article

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