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Effect of acetaldehyde, arsenite, ethanol, and heat shock on protein synthesis and chilling sensitivity of cucumber radicles

Auteur
SALTVEIT, Mikal E1 ; PEISER, Galen1 ; RAB, Abdur1
[1] Mann Laboratory, Department of Vegetable Crops, University of California, Davis, CA 95616-8631, United States
Source

Physiologia Plantarum (København. 1948). 2004, Vol 120, Num 4, pp 556-562, 7 p ; ref : 36 ref

CODEN
PHPLAI
ISSN
0031-9317
Domaine scientifique
Agronomy, agriculture, phytopathology; Plant biology and physiology
Editeur
Blackwell, Oxford
Pays de publication
United Kingdom
Type de document
Article
Langue
English
Mot clé (fr)
Acétaldéhyde Basse température Croissance Cucumis sativus Froid Stress Synthèse protéique Température Tolérance Angiospermae Cucurbitaceae Dicotyledones Spermatophyta
Mot clé (en)
Acetaldehyde Low temperature Growth Cucumis sativus Cold Stress Protein synthesis Temperature Tolerance Angiospermae Cucurbitaceae Dicotyledones Spermatophyta
Mot clé (es)
Acetaldehído Baja temperatura Crecimiento Cucumis sativus Frío Estrés Síntesis proteica Temperatura Tolerancia Angiospermae Cucurbitaceae Dicotyledones Spermatophyta
Classification
Pascal
002 Sciences biologiques et medicales / 002A Sciences biologiques fondamentales et appliquees. Psychologie / 002A10 Physiologie vegetale et developpement / 002A10H Croissance, morphogenèse de l'appareil végétatif. Sénescence / 002A10H03 Facteurs physiques

Discipline
Cytology, morphology, systematics, floristics, plants physiology, evolution and development
Provenance
Inist-CNRS
Base de données
PASCAL
Identifiant INIST
15579683

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