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Influence of growing system on nitrate accumulation in two varieties of lettuce and red radicchio of Treviso

Auteur
LUCARINI, Massimo1 ; D'EVOLI, Laura1 ; TUFI, Sara1 ; GABRIELLI, Paolo1 ; PAOLETTI, Sara2 ; DI FERDINANDO, Sandra2 ; LOMBARDI-BOCCIA, Ginevra1
[1] National Research Institute on Food and Nutrition, Rome, Italy
[2] Agenzia Regionale per lo Sviluppo e l'Innovazione dell'Agricoltura del Lazio (ARSIAL), Rome, Italy
Titre de la conférence
First International Conference on Organic Food Quality and Health Research
Nom de la conférence
International Conference on Organic Food Quality and Health Research (1 ; Prague 2011-05-18)
Auteur (monographie)
KAHL, Johannes (Editor)1
[1] FQH Chair and University of Kassel, Germany
Source

Journal of the science of food and agriculture. 2012, Vol 92, Num 14, pp 2796-2799, 4 p ; ref : 19 ref

CODEN
JSFAAE
ISSN
0022-5142
Domaine scientifique
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology
Editeur
Wiley, Malden, MA
Pays de publication
United States
Type de document
Conference Paper
Langue
English
Mot clé auteur
cultivation systems lettuce nitrate red radicchio of Treviso
Mot clé (fr)
Laitue Nitrate Rouge Variété Légume
Mot clé (en)
Lettuce Nitrates Red Variety Vegetables
Mot clé (es)
Lechuga Nitrato Rojo Variedad Hortalizas
Classification
Pascal
002 Sciences biologiques et medicales / 002A Sciences biologiques fondamentales et appliquees. Psychologie / 002A35 Industries agroalimentaires / 002A35B Industries agroalimentaires / 002A35B09 Industries des fruits et légumes

Discipline
Agrifood industries
Provenance
Inist-CNRS
Base de données
PASCAL
Identifiant INIST
26597520

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