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Gaschromatographische Spurenbestimmung von freien Ethylenoxid in Ethoxylaten : Gemeinschaftsarbeiten der DGF. CXXXIV: Deutsche Einheitsmethoden zur Untersuchung von Fetten, Fettprodukten, Tensiden und verwandten Stoffen. CII: Analyse von grenzflächenaktiven Stoffen XX

Autre titre
Gaschromatographic determination of traces of free ethylene oxide in ethoxylates : survey by a working party of the DGF. CXXXIV: German standard methods for investigation of fats, fatty products, tensides and related materials. CII: Analysis of surface active compounds. XX (en)
Auteur
ARENS, M; KRUSCHE, G
Source

Fett (Weinheim). = Lipid. 1993, Vol 95, Num 5, pp 161-163

CODEN
FWTEEG
ISSN
0931-5985
Domaine scientifique
Food science technology; Chemical industry parachemical industry
Editeur
Wiley-VCH, Weinheim
Pays de publication
Germany
Type de document
Article
Langue
German
Mot clé (fr)
Agent surface Analyse chimique Chromatographie phase gazeuse Corps gras Détergent Oxirane Ethoxylate
Mot clé (en)
Surfactant Chemical analysis Gas chromatography Oils and fats Detergent Ethylene oxide
Mot clé (es)
Agente superficie Análisis químico Cromatografía fase gaseosa Grasas y aceites Detergente Oxirano
Classification
Pascal
001 Sciences exactes et technologie / 001D Sciences appliquees / 001D08 Industries chimique et parachimique / 001D08D Produits de lavage. Produits d'hygiène. Parfums / 001D08D01 Produits de lavage

Discipline
Chemical and parachemical industries
Provenance
Inist-CNRS
Base de données
PASCAL
Identifiant INIST
4804200

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